Uzaktan ilişkimiz var. İki kere görüştük. Hep kendisi yazıyor bana. Ben asla yazmıyorum. Umursamaz davranıyorum. Darlayıp kaçsın istemiyorum. Kaçan kovalanır mantığıyla hareket edeyim diyorum ama sizce bu erkekte etkili olur mu? Kendime nasıl bağlarım onu?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bence doğru yapıyorsun böyle devam et sadece konuşurken tatlı tatlı mesajlaş sert olma yeter
Sert asla yapmıyorum zaten. Sadece erkekler bilirsin kadının yazmasını, kadının onlardan ilgi beklemesine alıştıkları için zamanla bundan sıkılıyorlar hooop başla maceralara atlıyorlar. Bende bunu hiç bir erkeğe artık yaşatmak istemiyorum. Yazdığında yazıyorum. Yoksa yazmıyorum asla. Hatta geçen telaşlı bir dönemde olduğumu söyledim. Neden telaşlısın yazmış gece. Sabah cevabı beklemeden? Böyle yazmış 😂😂 evleneceğimi düşünmüş o yüzden korktum dedi. Ama bu ceptekini kaybetme korkusuda olabilir tabi. Ayyyy ben beceremiyorum bu işleri yiaa: (
Şöyle o sana 5 kere ilk mesajı atıyorsa sen 2 kere ilk mesajı at. Bence hiç atamamzlık yapma arada yap sevinsin garibim ahajsh
Haklısın kız ahahahha ama ne biliyim arasam açmazsa çok bozulurum ya. Birde durmadan birilerini takip ediyor deliriyorum. He bide birlikte olduk bunla yani ne biliyim çıkartabilir hayatından kolayca
Birlikte olmasaydın keşke. Aman umursama yüz verme köpek olur peşinde hdjd
Kendimi tatmin etmek istedim ilk kez. İlk kez arzuladık valla yaptım ama tatmin işin içine girince umursamadım hdhdh
Yani sadece 2 kere bulultıpun birisiyle beraber olmak doğru gelmedi dediğin gibi arkasına bile bakmadan gidebilir. Ama sen onu umursamamaya devam et ve Adil Yıldırım izle bol bol👍😂😂
Fırsat olmuyor çocuk futbolcu uzak yerde o yüzden. Diyorum ya mantık aramadan sadece tatmin odaklı ilerledi. Sorgulamadım. Sıktırı cekıcem zTen bır daha goruselımde 😂😂 o adamı biliyorum hatta son mesajımı onun dedikleriyle yaıcam ahhahaha
Sevgili misiniz yoksa flört mü
Flört yaa
O erkek hırs yapmıştır normal moduna geçtiğinde gider.
Gitmiyor işte. Numaramı sildi iki kere sonra yine kendi ekledi. Triplere giriyor durmadan değişik bir tip
İyi de sen normal modda değilsin ki
Uzaktan ilişki bu yüzden ilgisini çekebilmem ancak böyle mümkün gibi geliyor. Her ilişkimde karşı tarafı kendiö gibi gördüm. Bundada böyle davranmk istedim. Belki zamanla değişir
Karşı taraf kaç yaşında ve ne kadar süredir konuşuyorsunuz
27 yaşında futbolcu 6 aydır hayatımda üç kere görüştük
Maskülen veya alfa birisi ise çat diye kapı önüne koyulabilirsin değilse peşinden koşar durur
Çat diye kapı önüne koyamaz işte. Adam yatakta evlilikten bahsetti. Ailemin onj isteyip istemeyeceğibi sorguladı. O bunlark söylerken beklentiye girmemesi gerektiğini söyledim. Anı yaşayalım dedim. Sonra yine bu muhabbetleri yaptı. İnanjn ne yapıcam bilmiyorum. Çocuğa aşırı taktiksel yaklaştım şimdide çıkamıyorum işin içinden. Bu halim bana kendimi aşırı iyi hissettiriypr çünkü ben kullanmışım gibi hissediyorum. Arayıp sormaması umrumda olmuyor çünkü hep yazan o oluyor ben değil.
Sen bu ilişkiden ne bekliyosun ona tam karar ver ayrıca onun seni kullanmak gibi bir düşüncesi yoksa bu sana kendini ilerde çok kötü hissettirir anlattığın kadarıyla arkadaş duygusal birisi ve ikili ilişkilerde biraz acemi gibi geldi
Eski ben olsaydım salya sümük ilgi beklerdim oturup ama şimdi öyle değil. Beklentimin olmadığını söyleyince aşırı rahatladım. Kendimi tatmin etmekti amacım yalan yok. Ama zaten tanıdıkça bi olmayacakmış gibi geliyor. Ama bir yandanda peşimden koşsun istiyorum. Ağır basan taraf ise kendimi tatmik etmek sanırım. Çocuk arkadaş ortamında çok iyi ama çevresi bile aşk konusunda ilişki adamı olmadığını söylüyorlarmış. Ve bunu kalkıp bana söylüyor. Böyle bir izlenim neden bırakır ki insan?
Saçma derecede dürüstlük var onda demek, bu tipi peşinden koşturursun onda hiç şüphe yok ama sonrasında saplantı oluşabilir karşı tarafta sümük gibi yapışır sana seninde psikolojini huzursuz edebilir şöyle bi tavsiye verebilirim kendini tam olarak tatmin ettikten sonra yol verirsin ama çok uzatma derim
Bende aynı düşüncedeyim. Çocuğun tamamen cool takılan kadınlara karşı ilgisi var. Takip ettikleri ve konuşmasından belli ediyor. Yani bunu etkilemek hiçte zor değil aslında ama buna değmez. Zaten bir kere daha görüştükten sonra ya yanından ayrılırken yüzüne söyleyeceğim görüşmek istemediğimi ya da hemen ertesi günü söyleyeceğim. Birde bu dürüstlük konusunda şunu yaptı. Beklentimin olmadığını söyleyip seviyeyi düşürünce bana “evlenince benle görüşür müsün” diye sordu 🥴🥴🥴 yani karımı senle aldatabilir miyim dedi şaka gibiiii
Aşırı düşük değer bir erkek bu tiple geçen her an seviyenin hızla dibe çöküşüdür, sana kendini gayet iyi tanıtmış son kez buluşma bile bununla
Evet haklısınız sanırım yapılması gerekeni yapacağım teşekkürler 🙏🏽
Ricalar ne demek
Bi yerden sonra ya kopar ya aldatma olur
Aslında bağlanmak istiyorum ama erkekler az ilgi görünce hemen geri çekiliyorlar. Kendisi yatakta evlenmek istediğini söyledi bana. Ailemin düşüncelerini merak etti. Hayatıno gösterdi anlattı her şeyi bilemiyorum
Biraz salsan mı kendini
Salamam bende bağlanma problemi var 😂😂
Salma peki ☺️
Bir yere kadar çekilir ama sonra soğuma başlar
Şaşırtmak gerek dimi arada yazarak
İliskide taktik yapmayı doğru bulmuyorum ben icinden geldiğinde yaz
Çocukla 7/24 konuşurum ama hiç o kafada değil. Taktik bende sevmiyorjm ne olcak bilmiyorum
Ne aralıklarla konuşuyorsunuz
Haftada bir yazar arada o kadar cepleri yoklama muhabbeti gibi
Bana göre baya az haftada 1
İlişki değil ki zaten değişik bir şey aramızdaki. Aslında çok uzun konu. İlk konuşmaya başladığımızda iki hafta boyunca her gün konuştuk fakat sonra ben bir hareketinden dolayı sildim bunu. Uzun bir zaman sonra tekrar yazdı konuşmaya başladık ama eskisi gibi olmadım. Her gün konuşma muhabbeti koptu aramızda. Çok tuhaf bir hal aldı açıkçası bu durum. Bir sonraki yüz yüze görüşmede bunların hepsini ona söyleyeceğim zaten. Hayatımdan çıkarıcam
Çıkar muhtemelen seni kenarda tutuyor olabilir kesin konusmak yanlış ama
Tutuyor çünkü hep ara ara yazıyor ve instagramda durmadan birilerini takip ediyor. Bir kere daha görüşüp salıcam
Çok iticidir öyle kadinlar
İşiniz gücünüz şeytanlık
Adam seviyor ilgiyi. Sonra puuuuf yok ortada. Napayım durmadan yazsam gidecek
Kararında yazabilirsin