Arkadaşlar ben bir insanla her şeye katlanabilirim ama saygısızlığa katlanamam Ben sevgilime dedim ki bak ailenle vakit geçirebilirsin arkadaşlarına vakit geçirebilirsin sadece bana önceden haber ver ben seni merak etmeyeyim dedim tek istediğim bu istersen on saat ailenle vakit geçir sıkıntı yok dedim Tamam dedi bu akşam arkadaşlar gitti 6-7 saat ortada yok Sonra gelmiş hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışıyor ben de sinirlendim ses attım Ben dedim senin peşine köpek miyim elin mi koptu Niye yazmadın İşin gücün varsa işim var Niye demiyorsun tarzı bir şey dedim ses attıktan sonra bana görüldü attı Yani gönlümü almak için çabana bile bulunmadı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sizin ilişki sıkıntılı ya hiç çekilmez ben sıkıldım valla sen anlatırken
Ben çok sık boğaz yapan bir insan değilim abi bak işin olur söyle 5-6 saat yoksan ya da hiçbir şey olmasa bile dersin ki Ailemle vakit geçirmek istiyorum dersin Tamam ben kısıtlayan bir insan değilim ama yani bunu de yani ne olacak bir cümle 2 saniye ne almaz adam üstüne bile görüldü attı ya
O konuda aynıyız bende sevgilim olduğunda öyle demiştim bana hesap vermek zorunda değilsin bana haber ver ben çok merak eden birisiyim bana haber ver arkadşaımlayım şurdayım şuraya gidicem diye haber vermeni istiyorum demiştm bende senin gibiyim seni anlıyorum
Bir de ben şuraya gitme şunu yapma ailenle oturma diyecek bir kadın değilim haber ver elini mi kırılır Abi bir de var ya bir şey söyleyeyim mi eğer Zaten değer verseydi benim o sesime görüldü atmazdı gerekirse arardı arayamazsa bile muhakkak gönlümü alıp öyle yatmaya giderdi Adam direkt görüldü attı Şimdi ben ne yapayım
Valla seni çok iyi anlıyorum aynıyız bu konuda
Ne yapman gerektiği hakkında bir şey diyemem
Zor valla
Abi Ben hayatımdan çıkarmayı düşünüyorum bunun ötesi yok bana şimdiden saygı duymayan adam herhalde hiç duymaz yani birincisi haber vermemesi ki hadi unuttu diyelim abi ben o kadar ses atmışım adam dinlemiş cevap vermemiş yani bu ne demek Seni takmıyorum ötede dur
Harbiden çekilmez ya zıtsınız uyum yok gibi ama ben yinede başkasının hayatına müdahale etmek istemem karar senin yanlış bir şey söylemiyim
Bende o konuda cok katıyım bana haber vermesi şart sevdiğim insanın
Yoksa ben yapamam
Abi içinden geçeni söyle Sıkıntı yok benim için zaten bitti Bana görüldü atmasıyla Ben o an beni aramasını ve gönlümü almasını istedim Bu kadar basit Seven insan öyle yapar böyle görüldü atmaz görüldü atmak nedir bilir misin Sen istediğin kadar kudur Ağla zırla umrumda değil Ben yatıyorum kanki
Haklısın valla
Ama ben yinede prensip ben böyleyim başkasının ilişkisine yön berecek şeyler söylememeye çalışırım
Karar senin ama ben kendim böyle biriyle yapamam benim haber almam şart ben cok merak eden biriyim çok bağlanıyorum çok merak ediyorum
Benim mesela hiç arkadaşım yok benim sevgilim olursa hayatımda bi olacak o yüzden hayatımda merkez konumda olacağı için sürekli haber almam şart
Abi her şeyi söylemesine gerek yok uzun süre gelmeyecek olduğunu anladığın an yazarsın kardeşim dersin ki ben şuraya gideceğim buraya gideceğim ben sana gitme diyecek değilim ki Haksız mıyım istediğin yere git ama haber ver
Haklısın kral sonuna kadar seni en iyi ben anlarım aynıyız diyorum
Aynen abi sen olsan sen de katlanamazdın zaten de Seven insan sevdiğini haberdar eder abi şöyle bir durum var aklın sürekli sende olur vicdan azabı çeker Bu çocuk beni merak eder diye yazar yazmıyorsa takmıyor Üstelik bir de üstüne sana görüldü atıyorsa hiç takmıyor
Valla haklısın benim sevgilim oldu 1 kez o haber veriyodu sürekli bana seven insan yapardı dediğini
Hadi unuttu hadi bir şey oldu yazamadı ona da anlayış gösterelim daha sonradan Gönül almadan uyumak ne takmıyorum demek
Yalnız senin içinde pek bitmemiş bence
Eğer kafanda bitirdiysen bu kadar konuşmazdın bence
Hala seviyosun onu
Abi ben sevgilimden Ölsem de bu polemiğe girmem biterse biter uğraşamam ben s***** et Ben sadece sen olsan ne yapardın diye sordum bir de abi yanlış düşünmek hareket etmek istemiyorum belki öyle mantıklı bir cevap gelir ki tam tersine döner fikrim sadece aldığım kararda doğru olup olmadığını soruyorum bırakacağım
Valla işte o senle alakalı ben dediğim gibi ben yapamazdım çünkü çok sevip çok bağlanan ve sevdiğim insanı hayatımın tam merkezine koyan birisiyim haber almam şart
Uyarıya rağmen devam etmesi yanlış. Sürekli olursa da çekilmez bir ilişki olur ama birkaç defa daha uyar bence hâlâ aynı şeyler oluyorsa bırak..
Darlanmaya gelmiyor erkolar
Canım darlama değil Bak ben kısıtlayan bir insan değilim Git arkadaşına takıl özel hayatın olabilir aile hayatın olabilir hiç sıkıntı değil ama sadece bunu yaz yazınca ben merak etmem seninle Kafan rahat eder bunda darlayacak bir şey yok
Sessize al sende 1 hafta yazma mesajına 3 4 gün dönme görsün ebesini. Ama tutmazsiniz ki kendinizi
Toksik ilişki. Neden her yere giderken sana söylesin eşin mi nişanlı mı
Ablacığım mevzu her yere giderken değil Bak uzun süre gelmeyeceğin bir zaman dilimi olur 6-7 saat dersin ki ben şuraya gidiyorum ya da buraya gidiyorum Sonra görüşürüz de şimdi sen 7-8 saat yazmayınca Adam diyor ki ne oldu öldüm yok ağlama başına bir şey mi geldi
Acele karar verme. beklemede kal
Abi bak adam bana görüldü attı ben ses attım niye cevap vermiyorsun elin mi koptu dedim sana bir vururum görürsün gününü dedim Çünkü çok sinirlendim ilişme sakın bana dedim Abim bak seven adam olsa zaten orada gönlümü almadan uyumaz adam görüldü attı gitti zıbardı
Bekle bakalım ne yapacak. fevri davranma
Abi Tamam da haklısın başım gözüm üstüne sevmediği bariz bir şekilde belli değil mi Adam niye görüldü atsın sen atar mısın karşıdaki insan sinirlenmiş kırılmış adam sana görüldü atıyor gidip yatıyor bir özür dilemek yok gönül almak yok Bana lütfen bunun cevabını ver abi
Gerekçesini söyleyecektir. gerekçesi seni ikna etmezse o zaman tavrını koy. bu yüzden bekle.
Abi zaten bak bana diyor ki misafir geldi sonra babamla oturdu bilmem ne diyor abi Tamam bak misafir gelsin ben ona bir şey demiyorum ama yazmak zor mu saat 5'te gitti 9.30'da yazdı
Sinirle bir yere varamazsın. otur güzelce konuş. anlamamakta ısrar ediyorsa ona göre adım atarsın.
Abi bak Ben başta söyledim Ben dedim seni kısıtlamıyorum ama nereye gideceğini söyle merak etmeyeyim dedim Tamam dedi abi bak O sorun değil unutmuş olabilir Ona da eyvallah Ama abi ses atıyorum sinirliyim Adam bana görüldü atıyor abi senin gözüne nasıl uyku giriyor birincisi Zaten değer verse muhakkak gönlümü alması lazım Haksız mıyım abi görüldü ne ya görüldü ne seni takmıyorum demek parçalarım ben bu çocuğu
:) sen parçala en iyisi. kendine gelmesi lazım.
Engellerim abi Uğraşamam bu hayatta Zaten kime değer verdiysek boka sardı şımardı kendini bir şey zannetti benim hazmedemediğim şeyi bana görüldü atması Düşünsene Abi adam sana seni takmıyorum kudur Ağla diyor resmen bu bu demek Başka açıklaması yok
Sinirli hareket etme. adam biraz ihmalkar o kadar. bu sevmediği anlamına gelmez.
Saygısızsa eğer olmaz
Saygısızlık değil canım Ben sinirden kuduruyorum Sen bana niye yazmıyorsun İşin varsa diyorum Adam bana görüldü atıp yatıyor orada benim gönlümü alması lazım gerekirse araması lazım
Saygısızlık işte bu fkfdkd adam yerine koymamak. Saygısız adam
Zaten değer verseydi görüldü atmaz gönlümü almadı gerekirse arardı kendini anlatırdı Adam bana görüldü attı ya ben Sinirden küplere binmişim ir de ben her yere gittiğini söylesin demiyorum ama sen 6-7 saat Gelmeyeceksen İşin varsa ya da hiçbir sebep yok arkadaşımla vakit geçirmek istiyorum ya Bunu demek zor bir şey mi
Senin sevgine yazık olacak gibi duruyor
Zaten o belli bir tane abi fevri davranma yazmış fevri davranmayacak bir şey yok adamın sevgisi yok sevgisi olan bir insan zaten beni kırgın uyutmaz
cıkar bence