Neden bu kadar kendine güvenmeyen insanların duygularıyla oynayan insanlar dolu burada? neden aklı başında birisine denk gelemiyorum? neden omurgasız insan yok burada? neden sözünün arkasında durmuyor kimse? her şey iyi güzelken bir anda sohbeti kesip gitmenin anlamı ne? neden karşıdakinin ne hissedeceğini bilmeden bir anda çekip gidiyorsunuz?
o kişinin de duyguları var hayalleri var, belki sadece iyi insanlar tanımak amacı ve birisini dahil etmek hayatına...
burada o kadar insana denk geldim ki kiminle aklı başında düzeyli samimi sohbetim olsa bile hep bi yerden sonra karşıdakinin bu tribine maruz kalıyoruz.
insanları kullanıp atmaktan başka bişey değil yaptıklarınız, madem gelecek kurmaya bir cesaretiniz yoksa neden ama neden karşıdakinin vaktini alıyorsunuz neden?
para mı gözünüzü hırslandırıyor yoksa göz zevki mi? neden bu kadar güvensiz hissediyorsunuz? o zaman kendinize de güvenmiyorsunuz demek ki.
başka isim söyleyip kandıran mı dersin başkasına ait fotoğraflarıyla aylarca kandıran mı dersin her çeşit leş gibi karaktere sahip insanlar dolu. neden bunu yapıyorsunuz? karşınıza her zaman it kopuk mu çıkıyor sanıyorsunuz? hepsi mi güvenilmez sanıyorsunuz?
bizim tek suçumuz şeffaf olmak her şeyi olduğu gibi yansıtmak oldu, hep iyi olmak içimzdeki iyi insanı çıkarmak oldu, ama bu yetmiyormuş demek ki bunu anladım. hep birisi samimi gibi rol yapar ben onlardan değilim der ama bi bakarsın o da diğerlerinden farksız çıkar.
Doktorlar, psikiyatrisler bile bunu tespit etmiş kadınlardaki bu davranış biçimini, o kadar çok aldatıyorlar o kadar çok doyumsuzlar ki her zaman herkesten anında etkilenecek ve aldatma potansiyelinin de en doruklarda olduğu bir cinsiyet olduğunu söylüyorlar.
bende artık travma oluşturdu bu insanların davranışları, artık hep bi acaba der oluyorum. şimdi birileri çıkar eleştirir eminim buna, kendisinin öyle birisi olmadığı ya da senin o kişilere denk geldiğinden bahseder. tamam da ben veya bir başkası nerden bilebiliriz seni? bize kendini veya bir başkasını anlatma, neden insanların böyle bir zihniyete sahip olduklarını anlat...
bize çözüm yolu anlat...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer