Tek istediğim anlaşılmak huzur eve geldiğimde eşimle dinlenmek onunla huzur bulmak
Makul istekler, iyi profil
Kötü istekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tek istediğim anlaşılmak huzur eve geldiğimde eşimle dinlenmek onunla huzur bulmak
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
yani düşünceler iyi.
bu düşüncede olmak demek hayatı kolaylaştırmak demek
yine de bu kadar makul olmak yerine önce düşüncelerinizi dile getirmeden karşı tarafı tanıyın biraz istismara açık bir durum bu
Evet orası öyle de kolaylaştırmak adına maddi açıdan böyle söyledim yoksa anlaşmak en önemlisi tabii
düşüncelerinize saygı duyuyorum o halde:)
Teşekkür ederim yorumlarınız için
İşleri maddiyatla değerlendirmemek lazım ama sözleşmeyi pek mantıklı bulmuyorum.
Neden
Hayatımı paylaşabildiğim insanla malımı niye paylaşmaktan imtina edeyim? Bence anlamsız.
Çoğu kişi bundan kaçıyor, işler çirkinleşiyor, benim de gözüm malda mülkte değil dolayısıyla sıkıntı olmaz
Ben maddiyatçı değilim, hiç olmadım. Neyim varsa verebilirim. Kendim çalışıp yeniden yapabilecek güce sahibim. Sevip evlendiğim insandan da esirgeyeceksem ne diye kazanıyorum ki. :)
Haklısınız da ne bileyim ben çalışmayı düşünmüyorum çok en son ihtimal ayrılma durumunda da çekip gidebilirim kimsenin malında mülkünde gözüm yok beni dinleyen anlayan biri olsun
Tamam bunda bir sorun yok ama bence sözleşme işi gereksiz.
Talep olursa yapmaktan kaçmam, peki diğer söylediklerim nasıl
Onlar normal, şartları zorlamamak veya huzurla başlamak için kabul edilebilir. Dayatmaları zaten sevmeyiz ama mal paylaşımına karşı sözleşme kadını aşağılamak olur bence.
Bilemedim, bazıları sırf maddiyat yüzünden evlenmediklerini söylüyor ben de kolaylaştırıcı olmak adına söyledim
Bence uyum olması yeterli. Parada pulda gözüm yok.
Ne güzel inşallah bulursunuz aradığınızı, teşekkür ederim yorumlarınız için
Rica ederim. İyi geceler.
İyi geceler
Siz güzel bir kadınsınız ve kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunuz için bu talepler gayet normal erkeğin eline bakanlar utansın.
Utanılacak bir durum yok, ev hanımı olmak ya da olmamak tercih meselesi kabul etmeyen adamla devam edilmez bu kadar
Hanımefendi kendine saygı duyan bir kadın kimsenin eline bakmaz ev hanımlığı adı altında ki o adam aldatsa ne yapabilir o kadın parazit gibi yaşıyor ancak?
Ele bakma diye bir durum yok evlilik aile olmaktır, çalışmamak da kadının tercihidir
Kendi hayatını idame ettiremeyen ettirmeyip bir erkeğe bağımlı olan kadın kadın değildir efendim.