- Yeni bir ten arayışı içerisine girmek
- Yeni kişiyi kendine yara-bandı yapmak..

Erkekler yönünden yapılan hatalar şunlardır direkt eskorta gitmek veya kendini hep ağlayarak yıkmak
Kadınlar yönünden hatalar çok kafaya takmak ve unutamamak biraz rahat olmaları gerekir dünya da erkek mi yok demek ki o adam sana göre değilmiş 🤷♂️
Genelde unutmak için başkasını bulmaktır. ya da hemen unutmaya çalışırken bir den mesaj atmaktır takıntılı olmaktır. en çok yaşanan sorunlar genelde bunlar oluyor çünkü. aslında geri dönmek de diyebiliriz. çünkü kişi unutamam der ve hemen yazar ya da özledim der. birde genelde bunu yaparken de yanlış kararlar alır maalesef. bu zaten unutmasını oldukça zor hale getirir
Detayda yazmışsın zaten. Daldan dala muhabbeti. Saçma sapan iftiralar, karşı tarafı suçlamalar yermeler germeler. Zaten ben ayrıldıktan sonra “ben hatalıydım” diyeni görmedim :D herkes haklı
Bazıları tuhaf bir şekilde kıskandırma çabalarına giriyor hemen bir sevgili yapıp diğer tarafa seni hemen unuttum bak gör falan mesajı veriyorlar akılları sıra
Cevap
29Cevap
acını yaşamak lazım bunu yapmıyoruz..
onsuz da mutlu olacağımızı kanıtlamak için arayış derdine giriyoruz ki bu çok saçma ve aptalca
Hata denmez ama gerçek kimliğinin ortaya çıkması en güzeli oluyor..
Nerde bir rezillik varsa orada oluyorlar..
Sevgiliden ayrılan herkes aynı hatayı yapacak diye bir kural yok elbette ama genele bakarsak yaşanıyor böyle durumlar. Karakter meselesi.. Keyifli akşamlar..
Arkadaş kalmak en büyük hatalardan birisi. Dua bebeğim bile new rules şarkısında söylüyor "Arkadaş kalma çünkü sabah onun yatağında uyanacaksın" diye 😅
3. kurala kalmadan ilk kuraldakini uygulayacaksın işte bu yüzden 😅
Sürekli mesaj atmaya aramaya devam etmek
Ona göndermeler yapmak
Onu kıskandırmak için başka biri ile olmak ya da hiç üzülmemiş gibi yapıp orada burada gezerken story atmak
Ona sosyal medyada laf sokmak veya gönderme yapmak. Stalk yapayım derken yanlışlıkla bi fotosuna like basmak. 😄😂 O zaman yersin ayvayı.
Bir süre yalnız kalıp onun hataları benim hatalarım neydi onu analiz eder ona göre bir strateji belirler o yoldan giderim
ayrıldıktan sonra yapılan şeyler hatadan sayılmaz ki
zaten ilişki bitmiş gitmiş
ha anında başka birini bulmak elbette doğru olmaz
meyhaneye gidip saçma canım içip içip kös kös eve gelip anıları kafada yaşayıp devam etmektir içkiye :d
bizim taraf böyle
Ben hata yapmadan uzun bir süre beklerim o süreden sonra yapılan şeyler hata sayılır mı bilmem kime göre neye göre hata...
Neden hata olsun ki bir yerimiz kanadığında o yarayı deşmek mi mantıklı yoksa yara bandı ile kapatmak mı?
iyiyimiş gibi davranmak
başka kollara koşmak
Benim için sadece fazla üzülmek. Yeni birini bulmaya çalışanlara acıyorum
Ben direk başkalarıyla konusmak isterim sürekli aklima geliyorsa azda olsa ise yarar
Onun hakkında başkaları ile özel olan detayları konuşmak.
Sanki tek o varmış gibi milyarlarca insan içerisinde onu düşünmek
Başkasını yara bandı olarak kullanmak
Fütursuzca kendini eğlenceye vermek
Birilerini yara bandı yapmak en kötü davranış bence
Dünyanın sonuymuş sanki her şey bitmiş gibi kendini salıp harap olmak
Sakın hızını kesme ypksa aklın hep onda kalıyor çökme
canım gibi herseye rahmen kendimi değerliyken değersiz biri haline yazarak getirmek utanıyorum lan vallahi utanıyorum yanlış insanmış
Çok seversen kaybedersin ha diyeceksin sevmeyincede yine gider yok sevmeyin gitmez deneyin sevin ama ona beli etmeyin hiserirn🥺🥺
ilk ilgi gördüğün erkeğin vaatlerine kanıp sevgili olup daha büyük hataları onunla yapmaktır
Yedeklere saldırmak
Hemen başkasına gitmek.
Başka nasıl unutmak gerek?
Her ilgiyi sevgi sanmak
Arayıs içine girmiyorum kafa dinlemeyi seçiyorum
Arkadaşının kafasını smkmek 😃
Möl gibi özlü sözler paylaşmak
Ben birsey yapmıyorum kabuğuma cekilirim
Hiç olmamış gibi davranmak..
Yeni bir ten arayışına girmek
Sinirlerine hakim olamamak
Diğer kutusundaki mesaj isteklerine cevap vermek