can sikintisi icin benimle birlikteymis gibi geliyor bazen?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
5 sene boyunca mi can sıkıntısından haha siz erkolara yaranilmiyor
bu senenin icinde 2 senelik bi ayrilik yasadik, orada bile kac kisiyle görüsmüs, elinden kac erkek gecmis knk
E yoğ a** ne mide varmış sende de devam etmissin be knk
erkek gecti dedigim cinsel iliski yok ortada en azindan o öyle diyor, ama motorsikletle eve biraktirmis kendini o seviyelere ulasmislar ne düsünb
meliyim
Yahu illa cinsel ilişki mi olması lazım siz de ki de güzel kardeşim giriyor artk.
E bu durumda her şeyi düşünebilirsin diyecek söz yok
aydinlatmadi beni aksine kafam daha cok karisti
benim ki girmiyor ondan baskasina
oyle olsa 5 sene ayni erkege katlanilacagini dusunmuyorum
Çok sert bir yorum
yok, mevzu bir erkege 5 sene katlanmak degil
kullanma amacli yaklasiyorsa 5 sene katlanmak
@Makximos99 eyv
cok ilgi bekleyen biri ama, bunu anlayip karsilik veriyorum ona, kimseden görmedigi ilgiyi veriyorm ondan ilgi icin gelmis olamaz mi digerleriye denedikten sonra
Hakettiysek eyvallah
@Makximos99 allahim ne bu erkek dayanismasi fjskkdmg
@demirabas genel olarak aranizdaki iliski nasil ki mesela seni neden bu ikileme dusuruyor?
almadigi hediyeleri, görmedigi ilgiyi ben verdim ona, bu yüzden "katlaniyor" olamaz mi
@demirabas bilmiyorum. yine de 5 sene bunun gibi sebepler icin fazla bir süre. ha sana vakit ayirmiyosa gecistiriyorsa isine gelince iyiyse evet kullaniyordur ve 5 sene boyunca kullanmak isine gelir. ama sana vakit ayırıp sevgisini hissettiriyorsa -gercekten- o zaman kullanmiyordur tabii ki
bazen cok iyi arayip sorar, bazen hic yokmusum gibi davranir, saarjim yok ayagina disardayken ulasmam
sen seviyor musun peki yoksa eskisi gibi hislerin kalmadi mi bu da onemli.
ben seviyorum hatta bazen bu 5 seneik iliskiyi ben yürütüyormusum hissiyatina kapilmiyo degilim.. ama benim sevgim ikimize yeter mi?
yetmez.
yetirenler nasil yetiriyo. ben onunla ask evliligi yapsam o benimle mantik olamz mi
Öyle hissediyorsan öyledir
ya degilse 5 senelik emegim cöpe gider
Gözlerine bak.
utanirim
5 senelik diyosun sevmese uzun mu sürer ya
Neden olmasın öyle hissediyorsan öyledir
Hissedersin kardeşim ya
İçine niye kurt düştü
bazen cok iyi bazen cok kötü bana sürekli beni bulduguna sükür et giib asagalayciic cümleler kuruyor
haaaaaa bak şimdi bu düşündürücü. Senden bıkmış mı acaba da böyle söylüyor. Aşağlamak en nefret ettiğim şey
ne yapmaliyim? anneme bile sövmüslügü car o derece
ne igrenc bi iletisim sekli, bu küfürler karsilikli mi yoksa tek taraf mi?
Kuzenimin sevgilisi böyleydi gece yatar 5 te sabah kalkar 3 te bir şey olsun bağırırdı ana avrat söverdi sonunda bıraktı sende bi gözden geçir
@Yasemin3002 ben onu prensesim olarak görüyorum kilina zarar gelse ortaligi ayaga kaldiirm
Aynı şekilde arkadaşımın 5 yılı olcaktı. Neler neler dedi aldatıyorsun dedi kapı kapı gezerek şeylik yap dedi. Gözünün yaşına bakmadı.5 yıllık emek memek demedi sildi. Şimdi ardından 1 yıllık sevgilisi ile evlendi.
hadid o erkek yine yapar, kizin böyle yapmasi ne kadar normal
Bence erkek kız farketmez. Kimse yapmamalı. Hiç normal değil
Sanırsam birazda şımartmışsın. Afedersin ama derler ya tepene çıkmış diye öyle olmuş
kizin öyle huylari yok, bi erkek kadar davranamz zaten ama böyle bazi seyleri hos olmuyo yani, düsündürüyor beni
ben ona olan sevgimi göstermek anlatmak istedim sadece ilk zamanlar sevmiyosun diyip bu tarz hediyeler bekliyodu bende istedigini verdim ama kötü yine ben oldum
İşte ne yaparsan yap yine kötü olursun
Agam araya giriyorum kb ama bu sözü görünce duramadım. Ya beni bulduğuna şükret diyerek aşağılayan birisiyle neden birliktesin ben anlamıyorum. Ya sen de karakter açısından onun gibisin de, birbirinizi buldunuz, ya da sen ona aşıksın da ondan gözün görmüyor. İlk seçenekse devam et ama ikinci ihtimalse yeni bir evlenip boşanma olayı daha geliyor demektir :/
Kendisine sor
Sevmiyorum demez heralde
dogruyu söyleyip söylemediginden nasil emin olucam, nasi bi soru sorabilrim
@kimbu032 Sevmiyorum demez ama soruyu sorduktan sonra ki hal ve davranışları belli edebilir
sen 5 senedir anlamadiysan hala biz ne diyelim ki
Kolay anlayamazsın
nasil anlarim
Hareketlerine bak önce. Bazıları üstü kapalı sözlerle belli ediyor seni eleştirmesi küçümsemesi cinsellik varsa eğer çok isteksiz davranması veya mutlu olduğu şeyleri seninle paylaşmaması stabil hayat yaşaması yani bunlar kesin sevmiyor diyebileceğimiz şeyler değil ama muhabbetin tam ortasında kahkaha ile gülerken bu soruyu sor tavşan gibi donup kalıyor ne diyeceğini bilemiyorsa sevmiyordur ben sevgilimin ciddi olup olmadığını bu yöntemle anladım ve aldatmış olabilir beni
aldatmis mi seni
Cevap bulamadım henüz. Yani tutarsız hareketleri bunu ifade ediyor bazen ama konuşmadan kesin bir şey demiyorum. Çünkü ilişkinin başında beni beğenen kişi kusur bulur oldu. Başkası ile kıyasladığını falan düşünüyorum... Zaten çevredekiler gibi olmaktan benzemekten korkuyorum demişti. Vicdanen bir sorun yaşıyor da olabilir bazen de çok sevgi dolu
benim biladerin sevgilisi esk*rt cikmisti bence sen gec olamdan aydinalt kendini. ki kusur bulmaya basllaayip digerlriyle kiyaslamasi benim manita da var
Sevmiyolar mı acaba bizi ya. Ben beni aldattın mı sorusunu hangi yolla sorarım ki
Evettt
enayi