Türk kadınları neden sadece kadın olmayı makyaj, açık ama rüküş giyinmek ve cinselikten ibaret sanıyorlar?
Yani şu durumdan rahatsız oluyorum, son zamanlarda dar pantolon giyince tüm kadınsal özellikler tamam zannediliyor (buna tav olan erkek sayısı çok). Dar kot giyip, plastik tırnak yapınca her şey tamam sanılıyor. Erkeklerden beklenti uzun boylu olsun, yakışıklı olsun, bakımlı olsun, fit olsun, ortalama veya üstü bir para kazansın, beyfendi olsun, sahip çıksın, kuracağı aileyi geçindirsin, kültürlü olsun vb. çok rahatsız oluyorum erkeklerin bu kadar basite alınmasından. Erkek olarak biz 99’u 1 arada olacağız fakat kadın 3’ü 1 arada olacak! Bir çok kadını da anlarım burası Türkiye direk dansı yapan (illa bu olmak zorunda değil yüzme sporu olur sadece abes bir örnek kullanmak istedim ki biliyorum bir çok kadında seviyor direk dansını) kadına ne gözle bakarlar diyeceksiniz fakat bu çirkin yorumlarında üreticileri gene kadınlar oluyor. Bizde istiyoruz bakımlı, fit, akıllı, erkeğine destek olan, kariyer peşinde de olan (kadınların iş dünyasında işler daha zor ayrı bir tartışma konusu) yani aslında anladığım kadarı ile durum şu noktaya gelmiş o kadar görmemiş bir erkek milleti var ki! Kadının sadece Doğurganlık kabiliyetinin olmasına dünyaları veriyor. Doğurmaktan önce yoldaş olmak lazım evlilik için. (Bir erkek olarak doğum yapmanın, dokuz ay bebeği karnında taşımanın zorluğunu, hormonların etkisini tahmin edip anlayamayız biz erkekler. Cenlet kadınların ayaklarının altında) Fakat çocuk büyütmek sadece kadının işi değil (bir iş’te değildir) hem annenin hem babanın sorumluluğudur. Bu sorumluluk yeni doğan bireyin sağlıklı bir gelişimi için kayınvalide, anneanne ve eş ile büyütülmek yerine. Baba ve annenin iş bölümü yaparak büyütmesi gereken bir sorumluluktur. O halde tekrar soruyorum biz erkekler dededen tarla zengini değilsek, ilk okuldan itibaren çok çalışıp, spor yapıp, bakımlı olup, askerlik yapıp, düğün parası biriktirip, ev ya da araba sahibi olacağız (ya da güvenilir ve gelecek vaat edeceğiz) ki bir kadını hak edelim. Tam tersi olsun biz doğuramayız fakat askerlik yapıyoruz her hangi bir savaş durumunda gidip mermiye göğüsünü gerecek belkide 22 yaşında bacaksız, kolsuz veya kör kalacak olanlarda erkekler kabul edersek durum eşitlemiş olalım. Ben erkek olarak evde kalıp temizlik yapıp, çocuk büyütüp, altın günlerine gitmeyi kabul ediyorum. Kadın kariyer yapıp gece gündüz çalışsın. Ev taksitini, faturaları, düğün taksitlerini vs. Tek başına üstlensin. Yer değiştirmeye bir erkek olarak varım.
Kısacası sevgi ve yoldaşlık nerede kaldı arkadaşlar? Gerçekten Türkiye’de bence kadınların erkeklerden beklentileri çok olmaya başladı. Kadınları küçümsemiyorum. Küçümsemek benim haddime değil. Herkes kendisini biliyor üstüne alınmayan alınmasın, çok benzer konulardan dolayı kendini geliştiren kadınlarında, erkeklerden yakındıklarını biliyorum! Ama artık toplumda erkek olarak aç gözlü bakılmasından çok rahatsız oluyorum-oluyoruz.
Yani şu durumdan rahatsız oluyorum, son zamanlarda dar pantolon giyince tüm kadınsal özellikler tamam zannediliyor (buna tav olan erkek sayısı çok). Dar kot giyip, plastik tırnak yapınca her şey tamam sanılıyor. Erkeklerden beklenti uzun boylu olsun, yakışıklı olsun, bakımlı olsun, fit olsun, ortalama veya üstü bir para kazansın, beyfendi olsun, sahip çıksın, kuracağı aileyi geçindirsin, kültürlü olsun vb. çok rahatsız oluyorum erkeklerin bu kadar basite alınmasından. Erkek olarak biz 99’u 1 arada olacağız fakat kadın 3’ü 1 arada olacak! Bir çok kadını da anlarım burası Türkiye direk dansı yapan (illa bu olmak zorunda değil yüzme sporu olur sadece abes bir örnek kullanmak istedim ki biliyorum bir çok kadında seviyor direk dansını) kadına ne gözle bakarlar diyeceksiniz fakat bu çirkin yorumlarında üreticileri gene kadınlar oluyor. Bizde istiyoruz bakımlı, fit, akıllı, erkeğine destek olan, kariyer peşinde de olan (kadınların iş dünyasında işler daha zor ayrı bir tartışma konusu) yani aslında anladığım kadarı ile durum şu noktaya gelmiş o kadar görmemiş bir erkek milleti var ki! Kadının sadece Doğurganlık kabiliyetinin olmasına dünyaları veriyor. Doğurmaktan önce yoldaş olmak lazım evlilik için. (Bir erkek olarak doğum yapmanın, dokuz ay bebeği karnında taşımanın zorluğunu, hormonların etkisini tahmin edip anlayamayız biz erkekler. Cenlet kadınların ayaklarının altında) Fakat çocuk büyütmek sadece kadının işi değil (bir iş’te değildir) hem annenin hem babanın sorumluluğudur. Bu sorumluluk yeni doğan bireyin sağlıklı bir gelişimi için kayınvalide, anneanne ve eş ile büyütülmek yerine. Baba ve annenin iş bölümü yaparak büyütmesi gereken bir sorumluluktur. O halde tekrar soruyorum biz erkekler dededen tarla zengini değilsek, ilk okuldan itibaren çok çalışıp, spor yapıp, bakımlı olup, askerlik yapıp, düğün parası biriktirip, ev ya da araba sahibi olacağız (ya da güvenilir ve gelecek vaat edeceğiz) ki bir kadını hak edelim. Tam tersi olsun biz doğuramayız fakat askerlik yapıyoruz her hangi bir savaş durumunda gidip mermiye göğüsünü gerecek belkide 22 yaşında bacaksız, kolsuz veya kör kalacak olanlarda erkekler kabul edersek durum eşitlemiş olalım. Ben erkek olarak evde kalıp temizlik yapıp, çocuk büyütüp, altın günlerine gitmeyi kabul ediyorum. Kadın kariyer yapıp gece gündüz çalışsın. Ev taksitini, faturaları, düğün taksitlerini vs. Tek başına üstlensin. Yer değiştirmeye bir erkek olarak varım.
Kısacası sevgi ve yoldaşlık nerede kaldı arkadaşlar? Gerçekten Türkiye’de bence kadınların erkeklerden beklentileri çok olmaya başladı. Kadınları küçümsemiyorum. Küçümsemek benim haddime değil. Herkes kendisini biliyor üstüne alınmayan alınmasın, çok benzer konulardan dolayı kendini geliştiren kadınlarında, erkeklerden yakındıklarını biliyorum! Ama artık toplumda erkek olarak aç gözlü bakılmasından çok rahatsız oluyorum-oluyoruz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hbfvbfhbhfb noldu türk kızları sana bakmadı diye mi böyle oldun yazık. Sana bakmamışlar demek ki bizim böyle abarttıgınız kadar kriterimiz yok siz kadın düşmanı oldugunuz için size kimse bakmıyo siz de kriterimiz cok sanıyosunuz. Türk kadını ne yapsa yaranamıyo mağarada mısın hiç sosyal medya da mı kullanmıyosun ne yapsak eziliyoruz ne yapsak aşağılanıyoruz. Bakım yapıp temiz oluyoruz anca bu kadar bakımla bi şeye benzedi deniyo twitterda bile günlerdir bu tartışma dönüyo yabancı dekolteli kadın videoları üstünden türk kızları aşağılanıyo o videodaki dekolteyi biz giysek adımız cıkıyo namusumuza laf ediliyo. erkekler hiçbi zaman böyle cinsiyetçiliğe aşağılanmaya maruz kalmıyo sen biraz yasadıgın ülkenin gerçeklerini öğren yaa bu kadar da cahillik olmaz. Bu ülkede kadınların uğramadıgı zulüm yok insan biraz utanır. Cinsel organımızın rengine kadar eleştiriliyoruz bi bu ülkede genetik şeylerimiz bile hakaret sebebi oluyo. Sonra bi kadın uzun boy isteyince bi sürü tantana. Sizin karakteriniz düzgün olsa yalnız kalmazsınız merak etmeyin bizim kriterlerimiz lafta. Karşımıza insan gibi erkek cıkınca hepsi unutuluyo. Hiç hayatında sokağa da mı cıkmadın yakışıklı erkeğin yanında asla çirkin kız bulamazsın ama güzel bebek gibi kızlar hep çirkin erkeklerle. Demek ki sende başka sorunlar var ki böyle dertlenmişsin. Kadınlara laf edeceğine kendini düzeltmeyi dene burada böyle ağlama
Bu arada yazdıkların tamamen yanlış değil. Yanlış olan cinsiyetçiliğin. Bu devirde nerdeyse bütün erkekler kadını sadece yatağa atmanın derdinde. Ama sen bunu görmeyip sadece kadınlara laf ediyosun nerde yoldaşlık bilmem ne diye. Siz sanki cok iyi yoldaşmışsınız gibi
Evliyim sizlere ömür ikide kızım var ;)
Beddua edecek değilim umarım mutlu olursunuz ama açıkcası eşinize ve kızlarınıza cok üzüldüm sizin gibi bi babaya sahip olsaydım babamdan cok utanırdım. Bu soruda yazdıgınız her şey iki taraf için de karşılıklı olmalı ama siz daha başlıkta bile kadını suçlayıp pasif diye aşağılamayı seçmişsiniz. Umarım kızlarınız ilerde aklı başında zeki kızlar olup sizin gibi erkekleri seçmezler kadına saygılı erkeklerle beraber olurlar içtenlikle diliyorum bunu kızlarınızın iyiliği için
Tam okudun mu acaba. Sen üzülmeye devam edebilirsin. Tam okuduysan kadınlarında erkeklerden yakınlıklarından bahsetmişim.
o konularda yazdıklarınızı okudum onlara ben de karşıyım ama siz bütün kadınlar para peşinde gibi bi tavırla yazmışsınız. koca cümlelerin özeti her şey erkekten bekleniyo kadın hiçbi şey yapmıyo anlamına cıkıyo sonuçta. Büyük genellemeler yapmışsınız benim karşı oldugum o
Umarım sizin gibi tam anlamadıkları ve tam okumasan yargısız infaz yapmazlar. Siz niye konuyu kişiselleştirdiniz. Ülkede beyni geliştirmek için ailesinin güç bela verdiği harçlığı her hangi bir dil kursu veya her hangi bir eğitime harcamak yerine uyuşturucu, alkol ve makyaj eşyalarına yığınla para harcayan bir kız nesli ve onları etkilemek için moda adı altında türlü rollere giren ciddi bir erkek nesli var. Koreli çocuklar robot yaparken, Japon gençler yapay zekada çığır açarken ne yazık ki bizim gençlerimiz çok ciddi bir batağın içerisindeler. Bakın özellikle belirtiyorum hiç yok demiyorum fakat ülkede bu çocuklar ya dışlanıyorlar ya da önleri kesiliyor. Umarım yukarıda yazdığım gibi bir nesil değilseniz üstünüze alınmazsınız. Ben anlayamadım nerede cinsiyetçilik yaptığımı sakin kafayla tekrar okumanızı tavsiye ederim.
3000 harf sınırlaması var. Genelle yapmak niyetim değildi
Aga algın mı kıt başlık direkt kadınlar neden pasif diyo zaten? Cinsiyetçilik degil mi bu o zaman türk gençleri yazın cinsiyet ayırmadan? Ayrıca bu eleştirileriniz de saçma bunun cinsiyetçilikle de alakası yok insanlarla da. ülkedeki sistemin kötülüğü. Ben robotik kodlama eğitmeniyim. Sertifikalı olabilmek için şehir değiştirdim çünkü bunun eğitimini veren kurum yok. Yani korelilerle bizi kıyaslamak için bizi değil ülkenin sistemini kötülemeniz gerekiyo. İmkanı oldugu halde boş olan insanlar da elbette var ama sizin eleştirilerin çoğu kadın üstünden
Ki 2 tane kızınız varmış bence büyük konuşmayın sizin bu laflarınız yüzünden onlar yarın öbür gün ipe sapa gelmez boş insanlar olmasınlar
Bune yarrm bi karı reddedince bu kadar aglanmaz delikanli adamsiniz yapmayın yazık
Reddedildi mi kim söyledi? Komiksin
Reddedildiği mi*
Söylemene gerek yok knk bence
Gençliğine veriyorum.
Çünkü sonradan görme ondan ✊