Neden Türk kadınlar bu kadar pasif?

Türk kadınları neden sadece kadın olmayı makyaj, açık ama rüküş giyinmek ve cinselikten ibaret sanıyorlar?

Yani şu durumdan rahatsız oluyorum, son zamanlarda dar pantolon giyince tüm kadınsal özellikler tamam zannediliyor (buna tav olan erkek sayısı çok). Dar kot giyip, plastik tırnak yapınca her şey tamam sanılıyor. Erkeklerden beklenti uzun boylu olsun, yakışıklı olsun, bakımlı olsun, fit olsun, ortalama veya üstü bir para kazansın, beyfendi olsun, sahip çıksın, kuracağı aileyi geçindirsin, kültürlü olsun vb. çok rahatsız oluyorum erkeklerin bu kadar basite alınmasından. Erkek olarak biz 99’u 1 arada olacağız fakat kadın 3’ü 1 arada olacak! Bir çok kadını da anlarım burası Türkiye direk dansı yapan (illa bu olmak zorunda değil yüzme sporu olur sadece abes bir örnek kullanmak istedim ki biliyorum bir çok kadında seviyor direk dansını) kadına ne gözle bakarlar diyeceksiniz fakat bu çirkin yorumlarında üreticileri gene kadınlar oluyor. Bizde istiyoruz bakımlı, fit, akıllı, erkeğine destek olan, kariyer peşinde de olan (kadınların iş dünyasında işler daha zor ayrı bir tartışma konusu) yani aslında anladığım kadarı ile durum şu noktaya gelmiş o kadar görmemiş bir erkek milleti var ki! Kadının sadece Doğurganlık kabiliyetinin olmasına dünyaları veriyor. Doğurmaktan önce yoldaş olmak lazım evlilik için. (Bir erkek olarak doğum yapmanın, dokuz ay bebeği karnında taşımanın zorluğunu, hormonların etkisini tahmin edip anlayamayız biz erkekler. Cenlet kadınların ayaklarının altında) Fakat çocuk büyütmek sadece kadının işi değil (bir iş’te değildir) hem annenin hem babanın sorumluluğudur. Bu sorumluluk yeni doğan bireyin sağlıklı bir gelişimi için kayınvalide, anneanne ve eş ile büyütülmek yerine. Baba ve annenin iş bölümü yaparak büyütmesi gereken bir sorumluluktur. O halde tekrar soruyorum biz erkekler dededen tarla zengini değilsek, ilk okuldan itibaren çok çalışıp, spor yapıp, bakımlı olup, askerlik yapıp, düğün parası biriktirip, ev ya da araba sahibi olacağız (ya da güvenilir ve gelecek vaat edeceğiz) ki bir kadını hak edelim. Tam tersi olsun biz doğuramayız fakat askerlik yapıyoruz her hangi bir savaş durumunda gidip mermiye göğüsünü gerecek belkide 22 yaşında bacaksız, kolsuz veya kör kalacak olanlarda erkekler kabul edersek durum eşitlemiş olalım. Ben erkek olarak evde kalıp temizlik yapıp, çocuk büyütüp, altın günlerine gitmeyi kabul ediyorum. Kadın kariyer yapıp gece gündüz çalışsın. Ev taksitini, faturaları, düğün taksitlerini vs. Tek başına üstlensin. Yer değiştirmeye bir erkek olarak varım.

Kısacası sevgi ve yoldaşlık nerede kaldı arkadaşlar? Gerçekten Türkiye’de bence kadınların erkeklerden beklentileri çok olmaya başladı. Kadınları küçümsemiyorum. Küçümsemek benim haddime değil. Herkes kendisini biliyor üstüne alınmayan alınmasın, çok benzer konulardan dolayı kendini geliştiren kadınlarında, erkeklerden yakındıklarını biliyorum! Ama artık toplumda erkek olarak aç gözlü bakılmasından çok rahatsız oluyorum-oluyoruz.
Neden Türk kadınlar bu kadar pasif?