Selamlar.. Buldun mu O kişiyi, hala beklemede misin yoksa tamamen kapattın mı kendini? :D Keyifli akşamlar.. 🤘

Selamlar.. Buldun mu O kişiyi, hala beklemede misin yoksa tamamen kapattın mı kendini? :D Keyifli akşamlar.. 🤘
Onu bulmadım maalesef ama aramıyorum da. özel bir çabam yok bulmak için eğer zaman içinde çıkacaksa zaten bir şekilde denk geliriz diye düşünüyorum yani haat bizi birleştirebilir ama bunun için de tabi insan olduğu yerde durmamalı çaba göstermeli çaba olmadan kimse ya da hiç bir aşk sizi bulmaz sadece zaman kaybetmiş olursunuz. ama uzun süre bulacağımı düşünmüyorum ben.
Bulduğum sandım
Ama 6 ay oldu sanırım değilmiş
Yoruldum artık kimse kimseyi olduğu gibi neden kabul etmiyor baştan iyi ama sonradan değiştirmeye çalışıyor
Evet kocam olur kendisi dırdırcı memnuniyetsiz adam ne yapıyorsam artık ben ona karım söyle karım böyle benle alakasız birsürü laflar tatlı kocacığım o benim😅
Benim yerime cevabı Funda Arar söylesin.
"Kendimden usanmaya kaç sevda yanığı daha.."
https://www.youtube.com/embed/CShuf-lZfkASabah sabah tribe soktun beni 😅
Cevap
33Cevap
Nerdesin şarkı sözü der ki; DOĞRU KİŞİ YANLIŞ ZAMAN
Buldum ama daha zamanı gelmedi. Gerçi nickimde her şeyi oldubittiye getirdim ama 😂 gerçek hayat öyle olmuyor maalesef, her şeyin bir yeri ve zamanı var.
Aşk hayatım hakkında yorum yapmıcam
Benim aramama gerek yok o her daim benle.
https://www.youtube.com/embed/OLY32wz8nW8Tamamen kapattım gibi sansam da bir yanım hala O’nu istiyor. Sanırım O asla gelmeyecek umudumu kestim
Gönlümdeki Çiçeği Bulmadım Allah Nasip Ederse Birbirimize Kavusturur O zaman Çiçeğimi Hiç Susuz Bırakmıyacağım😊
Henüz bulmadım. Açıkcası kapıları açtım beklemiyorum ama hayat bu, aşka da küsmedim. İnsanın zaten karşısına hiç olmadık zamanda çıkar.
Ah bir bulsam nerdeydin diyip iki kolundan tutup sallayıp sarılacam :D
Oralar çok karışık ya, insan benle tanıştığına pişman oluyor..
Tamamen kapattım. Sevilmeye layık insan yok. Benim gibi birini kimse hak etmiyor
Mesela Özelliginiz nedir neden böyle dediniz?
Aleyküm selam. Bir gün bulacağım seni, kayıp ruh ikizim!
O bu zamana kadar tanıdığım insanlar arasında değildi şimdiden sonra da olmayabilir
Var mısın yoksun..
@BALCKWOLFDARKMAN varlığı sorgularken yokluğa emin olamazsın
var olmadığından emin değilsen zaten yok oluyor her şey
@BALCKWOLFDARKMAN bazende yokluğun içinde varlık aranıyor
yokluğun içinde aranan tek şey kişinin kendi yansıması yok oluş öyküsúnde ancak insan kendini yeniden inşa edebilir
@BALCKWOLFDARKMAN belkide yeniye değil yenilenmeyi bulmak istiyordur
yenilenmek için ruhun başka bir evrende yeniden hayat bulması lazım bunun için o evrenin ruhunun en derin yerine yolculuk yapabilecek bir ruha sahip olmak gerekiyor
@BALCKWOLFDARKMAN derinllikler yüzünden yokluk çekilirken mi
yokluğun ne ifade ettiğine bağlı bazen yokluk sizi mutlu kılar bu farklı bir ruh kodlaması, bu kodlara sahip çok az insan var , var olmanın sebebini sorgulamak size farklı adımlar attırabilir.
@BALCKWOLFDARKMAN sorgulamaktanda farklı adımlar atmaktanda çekinmem varlığı bir şey katmıyorsa yokluğundan mutluluk çekmesini bilmek güzeldir
Sonsuz bir söz '' olmak ya da olmamak '' seninle mutlu olmak ya da olmamak , söylemesi kolay anlamı çok derin.
@BALCKWOLFDARKMAN belkide her şey su yüzeyindedir black
her nesnenin suda bir yansıması var ama bu yansıma ince bir çizgi hayat ile sonsuz yaşam arasında, her şey kavramı içerisinde sonsuzluk var ya da yok diyebilir misin
Bulmadım bulacak gibide değilim açıkçası bulmak istemiyorum ben böyle iyiyim.
buldum diye düşündüm ama değildi.. sanırım bir başkası benim için o olacak kişi..
yokkkk
ama ben uluorta meydandayım o bulsun bu sefer ya
Bulduğumu sanmıştım kapı kapalı değil ama artık geçmek zor...
Beklemek ile kapatmak arasındayım kendimi sanırım :D
Bulmadım artik bir önemi de kalmadı kendime yetebileceğimi öğrendim.
Bence Bu kadar umutsuz Olmayın Allah Hayırlısını Nasip eder Bende Evlenebileceğim bir kız bulamadım bulsam açılacağım
Bulmak istemiyorum
Bu saatten sonra hiç uğraşamam istiyorsa o beni bulsun
Hala bulamadım. Galiba öyle birisini bulabileceğime olan inancımı kaybetmeye başladım. O beni bulsa iyi olur her kim ise.
Bu soru niye bu kadar ağır 🥲
Hayat fazla hassas kalpler için cehennemdir bunu unutma ve buna göre yaşarım dilerim.. :)
Bazen duyguları devre dışı bırak diye bir butonumun olmasını çok isterdim.
O'nu buldum ❤️ hayatımın en güzel tesadüfü, kalbimin ışıldayan yanı ❤️
Bir çok ''o'' buldum ama, hiçbiri ''o'' değildi.
üçüncül tekil şahıs zamirini kullanmayalı epey oldu.
Bulduğumu hissediyorum açıklamak istiyorum ama sözler kifayetsiz çok özel çok özel ya...
Hiç ummadığım bi zamanda, hiç ummadığım bi yerde buldum...
Rabbimin emaneti, Rabbimin hediyedi O bana ❤️❤️
O yok bulamadım
O beni bulsun djdjd
Ben ne bulucam ya o beni bulsun
Buldum, ama neYse
Ben bulamadım o beni bulsun :)
Beklemedeyim o kedi buraya gelecek😂
"Elif'imi arıyorum Memati."
Buldum
Bulmuştum ama neyse...
Sanırım buldum ve kaybettim ❤️🩹
eveettt çok şükür.
Evet ben buldum 🥰🥰🥰
Onu buldum o bulamıyor beni sorun orada 😊
Hayır, çünkü kalbim cezalı 🙂
Onları buldum o da kimmiş))))
'''O''' nu bulmak kendimi bulmak olacak.
Kim kimi bulduysa mutlu olsun.
Bekleyeni belediye bulsun
Köpekleri sevmen ne güzel. Cinsi İtalyan zaarımı
Aramıyorumki bulayım
Bulmadım, aramıyorum sadece.
Pas vermiyor ki gol atalım 😂
9* dan sonrasını geçemiyoruz :)
Buldum💕💍👶🏻.
Henüz değil..
Hayır
Buldum 🖤
''O'' beni buldu sonra kaybetti... 🦂'