Aşk acısı diye bir şey var mı onu da bilmiyorum da. Var diyorlar. Peki sizce aşk acısı ne kadar sürede geçer?

Aşk acısı diye bir şey var mı onu da bilmiyorum da. Var diyorlar. Peki sizce aşk acısı ne kadar sürede geçer?

Eğer böyle nefret edercesine ayrılmadiysa insan aşk acısını yaşar. Unutma durumuna göre 1 ay da sürer 1 sene de...
Ricalar ederiz efenim ✨
Duyguların tazeliğiyle alakalı. Kişiden kişiye değişir bu durum
Teşekkür ederim ♥️
Rica ederim balım 💜
Cevap
14Cevap
Ne kadar sevdiğine göre değişir bu
Bu kişiye göre değişir yani bir süresi yoktur bunun. bazıları hemen unutur bazıları daha uzun süre sonra unutur. .
Metabolizmaya ve sindirim sistemine bağlı.. Bağırsaklar iyi çalışıyorsa hızlı atar, yoksa bekle Allah bekle..
Kişiden kişiye değişir ama sen aşık oldun mu ki ben sana talip çünkü
#Mirliva
İstemiyorum, teşekkür ederim
3 gün ila 2 hafta arası değişir. Ortalama zekaya sahip kendini kontrol edebilen bir insan için böyledir))
Kendimi çok kolay onarıyorum. Bu özelliğimi seviyorum. Canımın tatlı olduğunun bilincinde yaşıyorum. Bu nedenle körü körüne bağlanmıyorum.
Kişiden kişiye değişir. Kimisi hemen unutur kimisi uzun sürede unutamaz kimisi de bir ömür boyu..
iyi geceler dm kapalı o yüzden buraya yazıyorum afedersin. bazı görüşlerini okudum gelenekçi bi insan olmadığını düşünüyorum, senden bir konuda fikir almam mümkün mü
Buyrun?
çok teşekkür ederim ilgin için ama eğer sakıncası yoksa sen bana mesaj atabilir misin ben yazamıyorum sana
Buradan söyleyebilirsiniz.
yo biraz ailevi sayılabilecek özel meselem o yüzden siteye soramadım zaten. dm prensibin varsa sorun yok :)
Bir başkasına ilgi duymayı için kaldırmaya başladığı zaman geçtiğini anlıyorum şahsen bilmem herkeste aynı süreç işlemiyodur bir de
sana destek olan seven bırı olmasıyla hızlı gecmez mı?
Bağlanma sürede bağlı en az bir kati en fazla 2 katı sürede geçer
Şu anda muzdarip olduğum konu😔 Nasıl geçer bilen varsa yazsın buraya. Ama bence âşık olunan kişi geçirebilir onu ancak.
Kişiden kişiye değişir.
Geçmez sen sadece geçtiğini sanarsın..
Büyüyünce geçer
Ne kdr sevdigine göre değişir
Geçmez, iz bırakır.
Var olmaz mı? Geçmiyor ama hafifliyor
1 yıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?