Yardımcı olur musunuz lütfen okuyup cevap verir misiniz? Nasıl bana tekrardan yazmasını sağlarım hikayelerime yanıt vermesini?

2 yıl önce sevgilim varken bile kendine hakim olamayıp hoşlandığını her türlü belli eden bir çocuk vardı uzun süre ilgisini belli eden ama bende asla olumlu tepki alamayan birisiydi aynı zamanda sevgilisinden yeni ayrılmıştı sonradan ben sevgilinden ayrıldım o dönemlerde ve bana sürekli sorardı barışacak mısınız diye ben hayır dedim kendimden emin konuştum ama sonunda barıştım sanıp benim numaramı silmişti takipten çıkarmıştı daha sonra konuşamadık hiç Ailesiyle görüşürken onunla da karşılaştık ve bana karşı sıcaktı onların yanından ayrıldığımda direk takip etmeye başladı beni ve sevgilisiyle gördüm cafede onu sevgilisi varken yanında gözlerini benden ayırmadı biz bile şaşırmıştık arkadaşımla daha sonra hikayelerimi beğenmeye başladı ve yazdı sürekli yazıyordu reels videosu atıyordu çağırdığında ben gitmiyordum en son ben çağırdım bir kere sondu buluşmamız o gün çok soğuk ve canı sıkılmış gibi davrandım ve bidaha yazmadı 10 gün oldu lütfen bana yardımcı olun bana tekrar yazmasını nasıl sağlarım sizce hikayelerime de olsa nasıl yanıt verir?

Güncellemeler
+1 yıl
Ben onu 2 yıldır seviyorum hayatıma kimseyi alamıyorum bu yüzden
Güncellemeler
+1 yıl
…..
Yardımcı olur musunuz lütfen okuyup cevap verir misiniz? Nasıl bana tekrardan yazmasını sağlarım hikayelerime yanıt vermesini?