Sosyal medyadan tanıstıgım biri var çok beğendim. Buluşmak istiyor. ama ben bi türlü cesaret edemiyorum. Ama görüsmesemde üzülürüm. Ne yapacam yardım lütfen?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Niye korkuyorsun? Korkuyorsan guvenmiyorsun veya tenha bı yerde buluşmayi düşünüyorsunuz.
Kalabalık ortamda buluş işte. Buluşmadan neyi nasıl devam ettireceksin
Haklısın.. güven veriyor tek güven vermeyen cümlesi şuydu bana seni istiyorum demişti bu çok hoş bi cümle değildi
İstesin senle yaşa istekli değil misib
Seni istiyorum demek, seni arzuluyorum demektir. Ama bunu sevgililer kullanır yani benle sevgilimde kullanıyorduk🤣 fakat kullansak bile asla haddimizi aşacak şekilde yakinlasmadik. O güveni bana veriyordu. Gözüm kapalı guvenirdim. Bu çocuğa onkonuda guvenmihor musun kendine karşı dürüst ol
Bana güven veriyor. 1 haftadır konusuyoruz bunun dısında yanlıs tek bir cümlesi olmadı.. ama bulusunca nereye kadar müsaade edeyim bilmiyorum?
Bu çocukla bir haftadir mi tanisiyorsun?
Evet sosyal medyadan tanıstık mesajla tanısmak zor oluyor o yüzden buluşmak istiyorum
Daha birinci haftadan da seni istiyorum demesi bana abaza biri olduğunu gösterdi sis, ne diyorsun?
Ya pat diye söylemedi cümle içinde kullandı bilmiyorum abaza olsa eve falan çağırırdı herhalde yaa
Öyle hemen belli etmezler ki, bunların sinsileri var. Ben senin yerinde olsam güvenmem ama senin kararin
Uzun zaman bile olmamışsa bir hafta da bunu istiyorsa cinsellik için senle konuşuyor abazan o buluşma
@Tkzmkz aynn
Kız istekli gibi bence karışmayalım :D
@Tkzmkz güvenmek istiyor, ama hata yapmazsa iyi.
Olabilir istekli olmazsa direk engellerdi bi yandan da istiyor gibi saygı duyuyorum yobaz değilim bir şeyler yaşamak istiyor güven önemli güven verse her saat insan yapar ama tabımadığı etmediği kişi ne çıkacağı belli olmaz umarım yapma soran burdaysa gel yardımcı olalım bu adamı bize yakından göster
@Tkzmkz aynen doğru diyosun
Çocuk bana iftar açalım dedi. Yani en kötü yemek yer tanısırım gözüm tutmazsa devam etmem diye düşünüyorum ben ya
Ya bu nasıl cocukmus 😂 iftardan sonra seni istiyorum demez inşallah, senin hayatın senin kararların sis, umarım sıkıntı çıkmaz. Dediğim gibi kalabalık yerde buluş.
Hhhaha iftardan sonra füze patlacak adam azmış seni dikecek :D
Fotonu attın mı ona
@Tkzmkz evet neden
Kötü niyetli olsa neden iftar istesin gel evimde takılalım demez mi
Arzuluyordur seni buluşma olsa seni yatağa götürür sende istiyorsun
Kötü niyetli değil demedim cinsellik istiyor sende istiyorsun belli güven konusundan dolayı kararsızsın
@Tkzmkz nasıl götürcek anlamadım zorla değil ya
Onun devamı gelir iftar demiş ki sen yanlış anlayasın o yüzden
Ya çocuğun dsha ilk haftadan seni istiyorum vb cümle kurması net kesin şekilde abaza olduğunu gösteriyor. Bak ben konuştuğum insanlara o kadar dikkat ediyorum ki bırak bana seni istiyorum yazmayı, senden hoşlanıyorum demeye dilleri varmıyor. Düzgün insanlar çünkü saygı var, zamanı var anlıyor musun. İftardan sonrayi bekle, haklı olduğumuzu goreceksin
Seve seve götürecek yaş kaçtı
@Tkzmkz nasıl gelcek avmde buluscaz
Çok safsın Kızım seni hoş beş ediyor sonra seve seve götürecek ya
@Tkzmkz küçük biride değlim 28.. valla o istesedr ben istemem asla
İstemiyorsan ona yaz bak cinsellik istemem yaz
Peki niyetini nasıl anlarım ne sorayım ne söyliyimde tuzaga düşüreyim.. gerçekten biraz tecrübesizim ilişki konusunda yanlıs birsey yapmak istemiyorum
De ki sabah vakti buluşalım, şimdi bu oruç tutuyor ya derdi cinsellikse istemeyecek sabah bulusmayi. Dokunamayacak çünkü. Dene bi
@Tkzmkz bunu böyle yazamam açık açık
Hahaha görüş sahibi çok haklı iftardan sonra yanaşır önce yedirip içirmek lazım av kaçmasın :D
@Tkzmkz seve seve nasıl olcak bi anlatırmısın
Yazacaksın açık açık yoksa sende istiyorsun anlar bunu kabul etmek gibi
Sen istiyorsan açık açık de o göre yorum yapalım
Güzel taktik bunu denerim.. ya zaten cafede nasıl dokuncak o da var
Hala kafe diyor delirecem bu arkadaş çok saf ya
@Tkzmkz ben istemiyorum öyle seyler tabiki
@Tkzmkz hoslanırsam en fazla elini falan tutarım
Kapalı mısın
@Tkzmkz ya hiç sevgili yapmadım ne deseniz haklısınz erkekleri tanımıyorum
@Tkzmkz evet
Hiç sevgilin olmadı
@Tkzmkz olmadıı işte
@tkzmkz kardeşim bak, çocuğa söyle sanab buluşalim diye, çok sıkıntı çıkarıyorsa evet kesin cinsellik için konuşuyor. Sürekli bı ona inanmak için ama böyle ama şöyle diyip kendini kaldırabilirsin bizi dehil, kafe diyorsun, la adamlar otobanın yanındaki cimenlikte yapiyorlar kendim gördüm, gelmişsin kafe diyorsun. İsteyen her yerde de yaklaşır
28 yaşına kadar ne yaptın oha
Çok hoslandım 1 haftadır konuşuyorum böyle düşünmek istemiyorum. Yani dokunur eller gibi şeyler diyosunuz dimi cafede şey yapcak değil ya 😢
@Tkzmkz istemedim Şu an istiyorum ilginc dimii
Yapan her türlü yapar ciddi düşüyorsan uzak dur cinsellik yaşayak senle yoluna bakacak tabi lidion yüksek değilse
İlfinç değil libidon artmış 28 yaşına kadar insan patlar kötü durum değil anlıyorum seni
Abla sen 28 yaşında olduğuna emin misin yoksa bizi mi kekliyorsun? Hani ne kadar saf olabilirsin bazı seylerj düşünmek için. 1 hafta da naptın asik mı oldun, bir haftada bu kadar bağlanabilen biriysen 28 yaşına kadar nasıl hiç manitan olmadı. İnsanın aklıyla oynuyorsunuz
Bence Kadın istekli canı istiyor çekiniyor bazı şeyleri görmezden geliyormuş gibi yapıyor bence bu dalga geçiyor öykümercan :D
Bulusmıyım en iyisi çocuktan çok hoslandım mantıklı düşünemiyorum. Bu yasa kadar sevgili yapmama nedenimse tamamen inancıma ters bi durum olması ama son aylarda bunun yanlıs oldugunu bilsemde istiyorum
@Tkzmkz dalga değil ciddiyim sadece duygusal anlamda birseyler yasamak istiyorum
Kullanılmak istemiyorum tabiki
Anladım tamam istiyorsun kabul et git yaşa neden kafan karışık neden adamdan şüpelisin
İnsan 28 yaşına kadar bastırır mı eziyet bu resmen
@Tkzmkz hiç sevgilim olmadıgı için kafam karısık beni kullanmasını istemiyorum sadece hoslantı olursa ufak seyler olsun istiyorum
@Tkzmkz adama fena tutulmuş mantıklı dusunemiyor, yani cinsellik yaşasak bile beni sevsin bırakıp gitmesin kafasında. Ama boyle olmayacak.
@Tkzmkz işte sanırım bünyem dayanmıyor normalde inancım gereği istemiyordum evlenmeden flört sevgililk
@Tkzmkz ya knk 28 yaşa kadar tamam insan baya zorlanır da, karşısına evleneceği insan cikmadiysa mecbur duracak. Ben evlenmeden yapmam o şeyi. Mantığıma ters. Benim bedenime bana ait olan dokunabilir, bana dokunmak asla kolay değil. Bı kız bu kafada olmazsa kullanilir. Erkek için de geçerli bu. Kızlar da cinsellik için kullanabiliyor
Düşündüğünüz gibi şeyler yasamak istemem böyle bi talebi olursa arkamı dönmeden kaçarım uzaklaşırım zaten isteklerim var tabiki bende insanım ama basit masum seyler
Halka açık yazamıyorsun belli dmye yaz yargılamadan dinleyeceğim
Öyel dünya yok aşk yaşanır cinsellik yaşanır biter
o şeyi yasamak istemiyorum ki bende evlenmeden
Ya sen sanıyorsun ki yükselen libidonu, bı iki el tutusmayla hafif temaslarla azaltacaksin. Daha da artıracaksin haberin yok. Madem bilmiyorsun bilenleri dinle, bu bı çözüm değil.
@Tkzmkz her ilişkide olacak değil isterse devam etmeyiz
Kimse duramaz ihtiyaç bu tabulaştıramaz insan kendini canı ister
Arkadaş cinsellik istiyorsa normal bu saçma sapan kültürü yıkın evlilik nedir sanş kısmet işi belki hiç olmaz evliliği bekleyecek diye yapmayacak
Ne yapabilirim çocugu çok beğendim hoslandım onunda bana ilgisi var yani bunlar güzel seyler uç birsey yasayacagımzııda sanmıyorum ben müsade etmezsem nereye kadar olur ki
@Tkzmkz istemiyorum sorunda bu o yüzden tartısıyoruz😅
@Tkzmkz senin düşüncen knk 🤷
Sen git yaşa dinleme bunu gençliğin çürümüş neyi bekliyorsun
Sabah buluşalım de işte, cevabına göre niyetini anlarsın. Ben yatar, iyi geceler.
Çok zor durumda kaldım ya yüzde elli ellideyim ya zaten bunlar doğal seyler değilmi ben mi yanlıs biliyorum kadın ve erkek arasındaki bu arzu istek normal bence ya
Sen gel kutuya orada konuşalım bu kıskanç düşman seni çürümeni istiyor
Yarın yazarım cevabını size iyi geceler:)
@Tkzmkz çürümüş deme ya üzülüyorum daha gencim ben yani bu heves bu aralar olustu ondan önce pek takmazdım inancımda gereği
Ama öyle 28 az mı oluşur canın istiyor sende ateşler birikmiştir dine göre yaşarsan ooo
@Tkzmkz attım
Kanka kamera açık canlı sohbet ettiniz mi?
Hayır
Kızım neden bu kadar cahilce iş yapıyorsun.
Resimlerle kısa videolarla asla buluşmaya gitme.
Önce kamera aç. Birbirinizi bir görün. Özellikle sen onun takıldığı ortamı, evini biraz gör. Bak bakalım nasıl bir hayatı var. Erkek olduğum halde ben güvenemem. Dikkatli ol. Bir sürü değişik insan var
Kamera açsam beğensem güvensem. Dısarda bi kahve içmek sıkıntı olmaz dimi
Olmaz. Ama bence sizin zamana ihtiyacınız var
Ne kadar zaman
Ne bilim
kalabalık bi yerde buluş görmedin sonuçta daha önce, b*k da çıkabilir
İftar yapalım dedi
ahahadfsd nerde
Farketmez dedi böyle birinden zarar gelirmi
belli olmaz sen belirle buluşucağınız yeri
secenek bi tane secince bulusuyorsun, digerini secenek gorseydin uzulmezdin
Soruyu anlamadınz galiba buluşmak istiyorum cesaret edemiyorum diyorum
Kalabalık ortamda buluş kalabalık ortamda sana zarar veremez sonuçta
Tek gitmekten cekiniyorsan arkadaşınla git sizden uzak bir alanda olur.
İki ucu boklu değnek. Bu cümleyi hem kulllanmak istiyordum sonunda fırsat buldum ehe. Neyse uzun zamandır konuşuyorsan görüşebilirsin bence
Valla 1 hafta oluyor tek bi yanlısını görmedim güven veriyor
Buluşamaz ki buluşamaz ki :)
Buluşuruz ki
Ben buluştuklarımın çoğuyla yatmıştım
Öyle biri değilim o da bunun farkında
İlk buluşmada dokunma heveslisi veya tenha yerlerde oturma isteklisiyse daha görüşme
Tamam buna göre karar vericem tesekkürler ya zaten zorla yapcak değil ya
Sokulması dokunma veya hevesi veya vs bir şey belli eder kendini
Ya zaten illaki dokunmak ister?
Anlarsın her halde nasıl dokunma olduğunu ama basit kız algısı olsun ıstemıyorsan uyarır ve yapma dersin
En fazla neye müsaade edeyim sarılma el ele tutusma vs?
mal mısınız
Niçin
Kalbine sor
Gögüsler kaç beden
Buluşmalısın
Niyeee
Bende de aynı durum var ve çok istiyorum
Bulus sende
Plan yaptık zaten umarım buluşuruz