Yakışıklı görünce karakterleri değişiyor hemen.
Normal profilime ben senin bildiğin kızlardan değilim diyip engelleyen bir kızı, fake profille annesinin görmediği şekilde gördüm fake fotoğraf sayesinde 😁 ulan hayat
Yakışıklı görünce karakterleri değişiyor hemen.
Normal profilime ben senin bildiğin kızlardan değilim diyip engelleyen bir kızı, fake profille annesinin görmediği şekilde gördüm fake fotoğraf sayesinde 😁 ulan hayat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Tam bi terbiyesizsin
😐
Ne kadar profesyonel bir fake ki bu acaba bilemedim abartı gibi geldi ya
Ya da sen çömez egolu kezolar ile takılıyordun
bir şey söyleyim mi Türkiye güzeli sayılacak kadar güzel kızı kandırdım sjsj
Kaç takipcili hesaptı açtığın
0.
Baya 0 yani
Aslında ilk amacım kandırmak değildi, hoşlandım açıldım kız güzel diye bana artislik yaptı tipini göster tipini göstermeden konuşmam falan dedi
Kanka seni de kız fakesi trollemiş olmasın 😆
Bende kırıldım yazmayı bıraktım
Sonra fake fotoğraf koyup yoluma devam ettim, 10 dk sonra baktım kız yazıyor sen beni yanlış anladın filan ayakları
Olamaz çünkü seni seviyorum temalı videolar atıyordu ismimi söyleyerek
Snapchat efektli filan adımı kullanarak sesli mesaj atardı hep gerçek yani yüzde yüz
Yaa senle dalga geçiyor da olma ihtimali var
Açık foto kendisinin mi emin misin
Kanka sanal yaptık diyorum, evlenme aşamasına geldik en son doğruyu söylemek zorunda kaldım
Görmediğim yeri kalmadı
Biraz kızdı sonra affetti gerçek halimle devam etti 5 6 ay sonra yürümedi çünkü gerçekten yakışıklı değildim 😀
O tipe aşık olmuştu
Kanka kız malmis ne diyim her yakışıklı bulduğuna açıyorsa yani sorun sıkıntı büyük
Yoo öyle biri değildi normalde de, ben çıplak foto attım yanlışlıkla atmış gibi yapıp, işten gelip gömleği çıkartıp o şekilde attım alt tarafı da çıplaktı neyse bu kızdı baya 3 4 gün konuşmadı sonra meğer etkilenmiş 😀 o da konuşmak istedi cinsellik falan devam etti öyle
Git estetik yaptır spor yap sen yakışıklı ol ben eskiden çirkindim şimdi liseli kız arkadaşlarım görünce çok beğeniyorlar sulanıyorlar valla
nsı yaptın reis anlatırmısın
@Merttbltt knk burun ve kulak estetiği oldum. Sporda 30 kilo verdim çene hattım belirgin oldu bu sayede. Birde sakız çiğnedim düzenli. Kaşlarımda kötüydü mikroblading yaptım. Yüzümde ben aldırdım. Saç ve sakalımi düzgün bir berberde şekil vererek kestiriyorum artık
reis boy kilo nedir senin
@Merttbltt 176.5 şu an 81 kiloyum ama kas olduğu için iyi duruyor. 2-3 cm tabanlı ayakkabı giyiyorum
reis yağ nası yakıcaz ya
@Merttbltt knk hergün günlük kalori miktarında 500 kalori az alcan. Yemek olarakta yağsız pilav ve tavuk yicen internette tarifleri var
1 ayda ne kadar yağ gider
@Merttbltt knk belli olmaz ben 7 ayda verdim 30 kilo
anladım reis saolasın
Hiç kimse bunu hak etmez
Onlar abazan dayıdır