Erkek arkadaşımla 8 aydır çıkıyoruz. Ama duygusal anlamda isteklerim karşılanmıyor. Kendimi çok değersiz hissettiriyor. Beni sevdiğini biliyorum. Ama göstermemesi bazen beni bile şüpheye düşürüyor. Normalde arar eder. Ama hediye olsun çiçek olsun boş görüyor. Ona göre sevdiğimi biliyor zaten gerek yok diyor. Sanki 40 yıllık karı koca gibiyiz🙄 Bu durumda olan ya da fikri olan varsa yazabilir mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgilin işini bitirmiştir artık eskisi gibi olmasını bekleme
Nasıl yani?
Öpüşüp ellleşmiş bitmiş
Yok öyle. Ailelerimiz tanışacak yakında. Yani böyle bir şey söz konusu değil. Yani geçen doğum günüydü 2. Kez hediye yollladım. Video çekip attı normal karşılayarak bir mutluluk göremedim yüzünde biraz umursamaz ondan bahsediyorum.
Sevişmdğnzden olabilir mi?
Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Asıl o yüzden onunla ilgili işte
Sevişeblsenz iş değişir uzakta nask olsn
Olay sadece sevişmek mi? İlişki bundan mı ibaret?
Peki aldatma ihtimali?
Hayır değil tabii Ama sende biliyrsun olmadıkça sıkntı
Seviyorsa aldtmaz ama ufak kaçamklar olablr
Aldatıyorsa Allah belasını verir zaten.
Umarm myle değildr. Sencce ne yapıyor isteğni gidermk için bahsedyor mu
Hayır
Birliktede mi olmuyor?
Birlikte olmuyoruz elbette.
Deneymlerime göre konuşuyorm uzakta zor. Güzel misn peki?
Evet kendimi beğeniyorum
Birlikte uzaktn demk istedm
Mesela aldatırmı diye korkuyorsun şu an sen burdan konuşuyorsun bilse aldatma sayar muydı?
Kimseyle konuşmuyorum. Soru sormak için geldim. İşim yok burayla
Anladm bende o açıdan demedm o myle zanneder miydi? İlişkinzn durumu şçin sordum. Bana kalsa böyle ilişkilerde çokta darlamamk lazım
Yok bana sonsuz güveni var. Her mesajına anında dönerim. Aradığında işi gücü bırakırım. Ama o meşgul olunca bir şey demem zaten o işine bakar. Düşünüyorum ben de müsait olmayınca konuşmazsam ne olur diye. Daha çok tepki alırım biliyorum. Biraz bende sıkıntı var.
Kendşne haksızlk etme o zamn yazık değil mi
Bilmiyorum işten dönünce o yani eve gelince beni arıyor ama telefonda sürekli mesaj yazma sesi geliyor rahatsız oldum ve bu durumu söyledim diyor bilmiyorum öyle bir şey yok diyor. Sinirlendi. Ama ondan sonra bir daha duymadım. Acaba aldatıyor mudur?
Olabilir hç yakaladn mı?
Sen kendni beğeniyorsan o hayli beğeniyordue bence ama iş orada bitmiyor cinsellik karşılnmayınca erkeğn yüzü biraz adık olur
Geçen buluşmada aile dostu dediği kıza her gün günaydın yazmış. Kızdım ama dedi hep konuşma öyle bitmiyordu ben de mecbur günaydın yazıyorum dedi. Ve kızı kısıtlamıştı. Ben görmeyeyim diye. Zaten bunlar takipleşince demiştim bu kim falan kavga etmiştik meğerse kızla konuşuyormuş. Yani kaç defa da ona yürüyen kızlarla takipteydi çık dedim. Ben çıkarttım yani.
Sanki aldatmaya meyilli ama ne benden oluyor ne de aldatmasından. Çünkü biz ne kadar kavga etsek de ayrılmaya yanaşmadı hiç.
İşte böyle oluyor ne yazıkki. Erkek kendnedw zor engelliyor. Mesela dürüst cevplar mısın? Sen hç heyecnlamıyor musun cinseş açıdan o olmasa bile. benmde yaşadğm bir deneym vardı o açıdan yaklaşmk istedm
Hayır olay erkek arkadaşım aldatmaya meyilli gibi duruyor. Bazı geceler içim içime sığmıyor. Aldatıldığımı hissediyorum ama kanıtım yok. Boş yere de suçlayamam ya
Ailelerimiz de tanışacak yani evlenme yolundayız ne yapacağım bilmiyorum 🤷♀️
Mesela benm yaşadğm çok ilgnç bişey var istersen anlataym bayada seviyorduk
Bende uzak mağduru oldm
Ne oldu?
burada birz skntılı olblr gerçktn özl bir konu ama uzak mesafenin getrdği gerçklet oluyor
Anladım.
Anltmk isterm ama takolşlim istrsb tabi.
Yok. Teşekkür ederim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Sennde.
Sağ ol
Ne gzl muabbt ediyrduk :)
Özel olmaz maalesef. Ama aldatıyor ise nasıl kanıtlarım önerin var mı?
Bu kadar uzak olupsıkntı çekerkn daha ortada bşy yokkn bazı şeylern braz rahat kalması lazm değl mi?
Yani aldatmalı mı?
Hayır yani raht olmalı ki iki tarafta gerlmesn mesela biz uzakta bsşka birlerni düşndğmzü vs paylaşrdık
Nasıl başka birileri? Karşı cins mi?
Hayatn akışını bozmamaya çalışmk lazm duygusl olmadğı sürece derdk
Evt
Sağ ol öyle bir ilişki modum yok.
Aldatmk daha mı iyi ya da düşnmek öyle bir ilişki diye bişy yok herşy bi nevi kurgu
Anladın mı? Sen aldtmk istdn mi hç ya da birz daha hisstsen yapar mıydn
Ben öyle bir yapıda bir insan değilim. Benim aklım bu çağın aklını anlamıyor anlamayacak da. Benim aklımın ucundan geçmez aldatmak. Ayrılırsam tamam ilişkim olur. Aldatmaya kesinlikle karşıyım. Affetmem
Mesela şu vakit konşyorz brn sana çk güzl muabbetn çok tatlısn dedim sonçta demş oldm neoldu sldatmış mı oldn
Hayır benim niyetim önemli. Bu iltifatına rağmen konuşursam aldatmak olur
Çok tatlısn demş oldm ama
O çok düşünüyor mu seni üxüyor hissediyorum diyorsun
Benim derdim bana yeter. Seninle uğraşamayacağım.
Kusura bakmq birz üzerine gelmk istedm bilerek. O durumu anlaman için. İyi gwceler dilerm.