Seni karim yaparim, gece yatak odana gelirim boyle bir delikanliyim. Bir kiza karsi boyle bir cumle kullanir misiniz?
( bu sozler safak sezerin replikleri )
Niye boyle bir cumle kurdun kiza diye sordugum da bana sey dedi : Mizahim agirdir benim, kizla dalga gectik, ben bir sey soyluyosam tssgina soylerim dedi.
bu sekilde saka olur mu? Mizah olur mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mizah anlayisina s... ok... ym
Saçma sapan esprilerin neresi mizah oldu
Beyinler pırıl pırıl
Bu ne dedim bel alti sakalar dedim. Ve bana ne soyledi biliyo musun? Mizah seviyen Araplara kadar düşmüş..
Ben mi inceliyorum diye size de sormak istedim..
hem bu bi taraftan kiza laf atiyo saka yapiyo hem kiz bi taraftan buna kocam, ask adami, erkek yga dedi
Seninde beynin ; kargalarin seviyesinin altına düşmüş deseydin.
Beyin yok ki ; mizah anlayışı bu mu; espri yaptığını zannetmiş arkadaş.
Al gülüm ver gülüm demek ki alan memnun satan memnun.
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Agzina saglik aynenn dedigin gibi gercekten. Ne hali varsa gorsun. Seni karim yaparim iste gece yatak odana gelirim boyle bir delikanliyim dedi ya kiza. Iste o donemde beyfendiyle biz deneme asamasindaydik deniyoduk. Goruntulu konusuyoduk o zmnlar sesli konusuyoduk.. ben yeni ogrendim bu sakalasmalari.. niye boyle konustun bu kizla dedigim de iste o zmnlae seninle deniyoduk her gun aklimda yoktun dedi..
yolu verdim ben buna
En iyisini yaptın
Şaka mizah anlayışı berbat
Üslup çirkin
Yol yakinken en doğru kararı vermissin
Davarlığına kılıf bulmaya çalışmış aklınca
Benim mizahim yokmusss yaa
Bu ne boyle dedigim de sey dedi bana Mizah seviyen Araplara kadar düşmüş…
Yanlış insanlara zaman harcıyorsun kuzum
Gec oldu ama ayni dedigin gibi simdi fark ettim zmn harcadigimi
Dönersin inşallah yakın zamanda
Yol verdim boyle insana :)
Tebrikler helal kız sana
:))) cok saolasin sizin gibi insanlar iyi ki varlarrr
Rica ederim kuzum mutluluklar dilerim 👍
Bu ne böyle ya. Korkunç bence, hoş değil
Aynis seyi dedim ben ve bana bunu dedi : Mizah seviyen Araplara kadar düşmüş…
Benim mi mizahim yok diye sormak istedim size…
Bence konuşma başka kıza böyle davranan sana da davranır
Benimle deneme asamasindayken kizla boyle sakalar yapti.. ben simdi ogrendim gordum yazismalari..
Hoş değil bence ya ben soğurdum
Bu kizla olan konusmalari yeni ogrendim ve bu konusmalar 10 ay onceki konusmalar… 2 gun once ogrendim.. ve bana eski konusmalarla geliyosun dedi. Eskide olan seyi gosteriyosun bana dedi..
Iyide ben yeni ogrendim benimle deneme asamasindayken o kizla boyle sakalastigini..
Eski bir konusma oldugu icin affedilir mi?
Ya fark eder mi? Hem seninle konuşurken başkasıyla da konuşuyormuş normal mi yani?
Demi demi…
Yok iste aklimda yoktun her gun o zmnlar deneme asamasindaydik diye karsilik veriyo bana
Klasik yalanlar
Öyle mizah mı olurmuş?
Bende aynisini dedim ve bana dedi ki Mizah seviyen Araplara kadar düşmüş
Bel altı mizah, mizah değildir.
Sozde kizla dalga gecmek icin soylemis. Kara mizah yapmis mis
Biz de yedik
Isin kotu yani.. sey ben bu kisiyle deneme asamasindaydim.. goruntulu sesli konusuyoduk hemen hemen her gun ve ben yeni ogrendim ki bu sakayi bi kiza karsi yapti.. deneme asamasindayken bi kiza bunlari soyledi..
kiz da bi ara buna kocam erkek yga seni dusunmekten uyuyamiyorum dedi..
Yeni ogrendim butun ssleri var bende..
Mide bulandırıcı bence
Soyledim ve bana kara mizah yaptim yok git sor mehmete dalga gectik kizla, sen o zmnlar her gun aklimda yokrun deniyoduk senle dedi..
Utanmak yerine üste çıkan tiplerden belli ki.
Aynen oyle. Yolu verdim de icim birak buruk..
Geçer. Daha sonra üzüleceğinize en doğrusunu yapmışsınız.
Son soru soracam sonra daha rahatsiz etmeyecem seni..
simdi bununla deneme asamasindayken bu gitti baska kizla boyle bir saka yapti ya.. 10 ay onceki konusmalar. Ama ben yeni fark ettim yeni ogrendim 2 gun once. Bana dedi ki eski konusmalarla gelme..
simdi eski bir konusma oldugu icin affedilir mi? Yani hakli mi? Evet 10 ay once yapmis bu sakayi kiza karsi ama benimle deneme asamasindaydi o zmn..
Eski konuşma konusunda haklı olsa bile bir kadına yaklaşımı irite edici. Kim olursa olsun insana saygı önemli. Herhangi bir karşı cinse bel altı şaka yapmaya çekinmeyen biri insanın kafasında soru işareti uyandırabilir. Çok normal.
Evet eski konusma ama sorun su ki o donem de benimle deneme asamasindaydi hemen hemen goruntulu konusyoduk biz sesli ablasiyla.. ve o donem’de bi kiza biyle bir sey diyo.. bunu demek istiyorum ona ama anlatamiyorum
Zamanlaması da kötü ama çok daha eski olsa bile bir kadına böyle kaba saba bel altı şaka yapılmaz.
Oh be cok sukur bugun aceba ben mi abarttim diye dusunup duruyodum cok tesekkur ederimm :))
Rica ederim.
Namusuna laf ediyor be , böyle mizah mi olur
Dedim boyle mizah saka mi olur diye. Bana bunu dedi: Mizah seviyen Araplara kadar düşmüş. Kizla dalga gectik, benim mizahim agirdir. Bir sey soyluyosam tssgina soylerim dedi..
Ben mi incliyorum aceba diye size de sormak istedim..
Ya salla Allah aşkına. Mizah adı altında her şeyi söylüyorlar
Aynen oylee
Tskkler. Isin kotu yani biz bu kisiyle deneme asamasindaydik goruntulu konusuyoduk sesli vs vs.. ve yeni ogrendim ki benimle deneme asamasindayken bi kiza boyle saka yapti..
Kizda bi ara buna kocam, ask’adami, erkek ygaa dedi.
Bunlari yeni ogrendim… hepsini sordum mizzh yaptim iste o zmnlar her gun aklimdz yoktun dedi bana
S*ktirecek kendini
Ikisi tam yakisir
Kocam kullanabilir