Aşk İlişkileri Hiç sizden numaranızı isteyen kız oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Reel hayatta Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hiç sizden numaranızı isteyen kız oldu mu? Cevapla Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Evet tek tük oldu galiba ben genelde saf zararsız iyiliksever düşünceli takıldığımdan kıyamıyorlar banaa 🥺 0 0 Yorumla
Xxxpink Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Kızlara da soruyorsan isteyen erkekler oldu ewt dhjshssjsh 0 0 Yorumla
mambay Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Evet, TT müşteri hizmetlerini ararken tele sekreter istemişti :') 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Normal değil mi istedi tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yakışıklı bir erkek senin nonu istese ne yapardın? 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Maksadını sorardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana deli gibi aşık olduğunu söylese Yorumla Soran +1 yıl Dostum bilemiyorum derdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baya aşık sana. Çok yakışıklı bir de. Sana prens gibi davranıyor mesela? Yorumla Soran +1 yıl Bu kişi sen misin 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesela yani😂 Yorumla Soran +1 yıl Aga şu an için değil de daha sonrası için düşünürdüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki agam gay değil misin?😥 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakışıklı erkekelr beni hep üzer zaten. Ama onlara kızamıyorum çok melek gibisiniz çünkü Yorumla Soran +1 yıl Estağfurullah, çok yakışıklı sayılmam. Umarım bulursun istediğin birini. Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. oldu 0 0 Yorumla
YılmazkartalX Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. Oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet tek tük oldu galiba ben genelde saf zararsız iyiliksever düşünceli takıldığımdan kıyamıyorlar banaa 🥺
Kızlara da soruyorsan isteyen erkekler oldu ewt dhjshssjsh
Evet, TT müşteri hizmetlerini ararken tele sekreter istemişti :')
Normal değil mi istedi tabi
Yakışıklı bir erkek senin nonu istese ne yapardın?
Maksadını sorardım
Sana deli gibi aşık olduğunu söylese
Dostum bilemiyorum derdim
Baya aşık sana. Çok yakışıklı bir de. Sana prens gibi davranıyor mesela?
Bu kişi sen misin 😀
Mesela yani😂
Aga şu an için değil de daha sonrası için düşünürdüm
Neden ki agam gay değil misin?😥
Maalesef 😔
Yakışıklı erkekelr beni hep üzer zaten. Ama onlara kızamıyorum çok melek gibisiniz çünkü
Estağfurullah, çok yakışıklı sayılmam. Umarım bulursun istediğin birini.
verdiğim oldu konuştuk
oldu
evet.
ohooooo :)
Evet
İstemişliği var.
oldu yani neden olmasın
Çook
Oldu