Erkekler neden böyle iyi rol yapıyor sevmiyorsa niye değdi gözleri böyle gözlerime niye böyle güzel bakıyor?

Cok bilendim cok zoruma gidiyor ilişkimiz yok sadece flört aşamasındaydık ve ben onun zaten bir kızla olduğunu öğrendim. Gözümğn önünde görüyorum kıza gidip geliyor ikisi güya gizliyolar ama coğu kişi haberdar. O kız olmayınca etrafta bana yürüyor iltifatlar ediyor gözlerime öyle bakıyorki öğrendigim an uzaklaştım ama kendisi vazgeçmedi hep koştu peşimden sürekli olduğum yerlere geldi bakıyor hatta sorguladı beden kaçıyorsun diye haykırmak istedim ama diyemedim hakkım yokki ne hakla neyi dicemki desemde yalanlar ve bizim ilişkimiz yokki der. Yokta ozaman ne diye gözlerin değiyor gözlerime ne diye etrafımda dolanıyorsun vicdanı yok resmen benim içim içini yiyor susuyorum kendiside benim tavırlarıma anlam vereniyor cünkü kendisinin ilişkisini bilmediğimi sanıyor aklınca cok kurnaz. Geçen aynı devam sanki o yokmuş gibi davrandım bana beni sen hasta ediyorsun sen dedi yahu derdi ne bu adamın anlamıyorum sinirlerimi hopşatıyor o kız oluncada sanki kızdan korkuyor hep peşinde kızda kendisiyle kendilerini akıllı sanıyolar neyapacagımı bilmiyorum benden ne istediğini anlamıyorum ama cok yıpratıyor bu durum beni

Erkekler neden böyle iyi rol yapıyor sevmiyorsa niye değdi gözleri böyle gözlerime niye böyle güzel bakıyor?