Aşk İlişkileri Yeni ayrıldığınız sevgilinizin doğum gününü kutlar mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kutlar mısınız ya da neden kutlamazsınız? Güncellemeler+1 yıl Genele bakınca kutlama demiş bende sizin yardımınızla karar verdim ve yazmayacağım teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplar için Yeni ayrıldığınız sevgilinizin doğum gününü kutlar mısınız? Cevapla Doğum Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sevgiiyileştirir Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 677 cevap paylaştı. Bir kız soru sormuştu az önce. Sevgilimden yeni ayrıldım mesaj beklemeli miyim diye.. aceba seninki mi🥲 yaz bee iyi anılar hatrına, görev bil yaz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bizim 2 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ben değilim o kişi Yorumla Sevgiiyileştirir +1 yıl Yok seninki derken kızdan bahs ediodum😅 bir yandan sen kutlasammı diye düşünürken oda beklesemmi mesaj diye düşünüyor olabilir gibisinden dedim. Tabi aceba omu derken sen çokta ciddiye alma beni sonuçta koskoca platform Yorumla
Huqoo Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Nasıl ayrıldığımıza bağlı sanırım ama çok mükemmel bir şekilde ayrılmadı isem bu bana göre acizliktir. Mesaj atmaya bahane gibi geliyor. Hiç kimseyi havaya sokmaya niyetim yok kutlamam 0 0 Yorumla
suderogl Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Medenice ayrılsak ve zorunluluktan aynı ortamda bulunuyo olsak merhabalaşırken kutlarım ama onun dışında mesaj atmam ya da hediye vs almam 0 0 Yorumla
seelinn_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sorunlu ayrılmadiysak kutlarim. Sonuçta bir geçmiş var ve insana başta insan olduğu için değer veriyorum kutlamakta bir sorun yok o yüzden 0 0 Yorumla
hidalgo0 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Kimseyle kötü ayrılmak yahut anılmak istemem ama; paylaşılan onca güzel anıların hatrına kutlarım 1 0 Yorumla
madness06 Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. Ayrıldıysam artık hayatımda bir yeri yoktur kutlamam gerek yok 1 0 Yorumla
WinchesterD Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kutlamam. Ayrıldıktan sonra atılan mesaj seni hala unutmadım şansımız var mı demektir 1 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kutlarsam adım atmak istediğimi falan düşünür, hiç çekemem. 1 0 Yorumla
tahacan__ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olur mu kardeşim yeni sevgilisiyle ilk yılını devirince onu da kutlamak uygun düşer. 0 0 Yorumla
subaru1919 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl İyi bir insan olarak tanımaya devam ediyorsam, evet... 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kutlamistim 34derbeder34 bir ara 🙄simdik gitti ama siteden 😂 0 0 Yorumla
EventBoy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Yeni ayrıldığım sevgilimin bayramını bile kutlamam. O da benim kutlamamalı. 0 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Çöpe attıktan sonra muhatap olmak bile hijyen açısından sakıncalıdır. 0 0 Yorumla
Bükreninsorusu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kutlamam tabiki sonuçta ayrılmışız yani. 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Ne kutlayacam yabancının doğum gününü 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sevgilim olduğunda düşünürüm 0 0 Yorumla
Met077 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 386 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bir kız soru sormuştu az önce. Sevgilimden yeni ayrıldım mesaj beklemeli miyim diye.. aceba seninki mi🥲 yaz bee iyi anılar hatrına, görev bil yaz
Bizim 2 yıllık bir ilişkimiz vardı. Ben değilim o kişi
Yok seninki derken kızdan bahs ediodum😅 bir yandan sen kutlasammı diye düşünürken oda beklesemmi mesaj diye düşünüyor olabilir gibisinden dedim. Tabi aceba omu derken sen çokta ciddiye alma beni sonuçta koskoca platform
Nasıl ayrıldığımıza bağlı sanırım ama çok mükemmel bir şekilde ayrılmadı isem bu bana göre acizliktir. Mesaj atmaya bahane gibi geliyor.
Hiç kimseyi havaya sokmaya niyetim yok kutlamam
Medenice ayrılsak ve zorunluluktan aynı ortamda bulunuyo olsak merhabalaşırken kutlarım ama onun dışında mesaj atmam ya da hediye vs almam
Sorunlu ayrılmadiysak kutlarim. Sonuçta bir geçmiş var ve insana başta insan olduğu için değer veriyorum kutlamakta bir sorun yok o yüzden
Kimseyle kötü ayrılmak yahut anılmak istemem ama; paylaşılan onca güzel anıların hatrına kutlarım
Ayrıldıysam artık hayatımda bir yeri yoktur kutlamam gerek yok
Kutlamam. Ayrıldıktan sonra atılan mesaj seni hala unutmadım şansımız var mı demektir
Kutlarsam adım atmak istediğimi falan düşünür, hiç çekemem.
Olur mu kardeşim yeni sevgilisiyle ilk yılını devirince onu da kutlamak uygun düşer.
İyi bir insan olarak tanımaya devam ediyorsam, evet...
Kutlamistim 34derbeder34 bir ara 🙄simdik gitti ama siteden 😂
Yeni ayrıldığım sevgilimin bayramını bile kutlamam. O da benim kutlamamalı.
Çöpe attıktan sonra muhatap olmak bile hijyen açısından sakıncalıdır.
Kutlamam tabiki sonuçta ayrılmışız yani.
Ne kutlayacam yabancının doğum gününü
Sevgilim olduğunda düşünürüm
Nasıl ayrildigima bağlı
kutlamam
Hayır ona o anı yaşatmak istedim. Bence kutlama
Yoo eski yarayı deprestormek sacama olur
Hayır
Kutlamam. Barışmaya meraklı sanmasın.
Kutladım yakamı salmio kutlamayin abi
Hayır
Hayırrr ıyy onun doğum günü benim milli yasım
Doğum gününde terk edilen bnee