Ters tepki vermiyorum ama şansınızı zorlamamanızı öneriyorum. Değilim dedin, bitti gitti. Amaç ne yani profilimi inceleyip bir yerden laf bulup gelip burada konuyu uzatmanın manası nedir?
Kapım herkese açık. En sinir olduğum birisini bile kısa dahi olsa dinler, cevapsız bırakmam. Konuşmak istediğin bir konu varsa gelip direkt olarak konuyu ortaya atıp bir şeylerden bahsedebilirsin, aynı konu üzerinden diretmezsin yoksa böyle tepkiler alman kaçınılmaz. İyi geceler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bekarlığa sultanlık olarak görüyorsun, devam 😂
Benimde hiç manitam olmadı. sorunum dış görünüş olabilir ya da yanış ülke de doğmak
Hangi ülkede doğdun?
5. seriden miydi bu replik 😁😁 izlemezsem olmaz şimdi.
Hiç hatırlamıyorum. Bence tekrar izlemek farz oldu. 😄
Ben başlıyorum şimdi 1. seriden 😻😻
Ben ikiden başlarım, biri yaladık yuttuk artık. Dnnsn
Ilk 3 seriyi yuttum bende ama baştan başlamak iyidir her zaman
Hastayım bu Side yav
Yalnız ben işine yaramam birader😅
Sid'e herkes hasta 😄
Bekarlik sultanlıktır aynen devam kskdkdk
Kesinlikle oyle. Yine sen gelmişsin, yoksa sen misin? Yaş tutuyor ama bak he. 😄
Caktirma 😄
Parolayı almak zorundayım ama üzgünüm...
O kişi random atmazdı, fake mi yiyorum işkillendim şimdi bak cevap da gelmemiş
Telefondaydım da evet yahu ben o degilim😅 sakin .
Daha once de konuşmadım sizinle😄
Niye çaktırma diyorsun? eskilerden bir arkadaş geldi sandım kalbim çıt oldu. Tepkiliyim sana.😕😒
Of ne bilim ama 🥺
İlk benim soruma yazmışsın birde. Çok pis fake yedim. ☹️
🥺🥺
Kin ve nefret duydugun uyuz oldugun kisi ben degilim 😅
Kimden bahsediyorum bilemezsin, o yaşta tanıdığım birisi vardı, eğer o isen zaten laf sana değil. Kelime oyunlarını bırakalım bence
Hayir gercekten degilim. Ters tepki vermene de gerek yoktu 🙄
Ters tepki vermiyorum ama şansınızı zorlamamanızı öneriyorum. Değilim dedin, bitti gitti. Amaç ne yani profilimi inceleyip bir yerden laf bulup gelip burada konuyu uzatmanın manası nedir?
Belki de ortak bir konu hakkinda konuşmak istedim. Bu kadar ters yapacaginizi bilsem zaten bu istegimi baskılardım da. Iyi aksamlar.
Kapım herkese açık. En sinir olduğum birisini bile kısa dahi olsa dinler, cevapsız bırakmam. Konuşmak istediğin bir konu varsa gelip direkt olarak konuyu ortaya atıp bir şeylerden bahsedebilirsin, aynı konu üzerinden diretmezsin yoksa böyle tepkiler alman kaçınılmaz. İyi geceler.
Buz devri😄