Aşk İlişkileri İlk buluşma nerede ve nasıl olmalıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kısa bir flörten sonra buluşmaya karar verildi nerde ve nasıl olmalıdır? Nasıl davranılmalıdır? Güncellemeler+1 yıl İlk buluşma arabasında geçti kahveleri alıp gelmiş mekana geçmeye bile tenezzül etmedi. dd İlk buluşma nerede ve nasıl olmalıdır? Cevapla Flört Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Bence sinema 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Valla genel de ben kafe falan tercih ediyorum ama karşıdakinin meşrebine göre değişiyoe alkol seviyorsa alkollü mekan olabilir kesinlikşe yemek önermem rahat olunmuyor yemekde böyle sakin bi kafe iyidir 0 0 Yorumla
turkuuaz Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çok kalabalık ve gürültülü bir yer olmamalı ama sadece ikinizin oldupu bir yer de olmamalı. Sakin bir kafe olabilir. 0 0 Yorumla
BALCKWOLFDARKMAN Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl ilk buluşma ya bir sahil kenarında bir bankta ya da doğa ile iç içe bir park olabilir mekanları sevmiyorum 0 0 Yorumla
Huqoo Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sakin 3. Nesil bir kahve butiği olabilir. 0 0 Yorumla
sedatttE Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Deniz kenarında kahve içilebilir 0 0 Yorumla
gecekuşuuuu Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sakin güzel bir kafe de buluşursun 0 1 Yorumla Nicknameyokk +1 yıl Valla bende güzel sevdim hep terkedildim takp etsn anltrm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence sinema
Valla genel de ben kafe falan tercih ediyorum ama karşıdakinin meşrebine göre değişiyoe alkol seviyorsa alkollü mekan olabilir kesinlikşe yemek önermem rahat olunmuyor yemekde böyle sakin bi kafe iyidir
Çok kalabalık ve gürültülü bir yer olmamalı ama sadece ikinizin oldupu bir yer de olmamalı. Sakin bir kafe olabilir.
ilk buluşma ya bir sahil kenarında bir bankta ya da doğa ile iç içe bir park olabilir mekanları sevmiyorum
Sakin 3. Nesil bir kahve butiği olabilir.
kesinlikle kebapçı
Deniz kenarında kahve içilebilir
Sakin güzel bir kafe de buluşursun
Valla bende güzel sevdim hep terkedildim takp etsn anltrm
Evde , ateşli
Evde olmamakı kafede olmalı