Hep erkeklerin kalbine giden yolları merak ettik.
Peki ya kadınlar?
Kadınların kalbine giden yol nereden geçer?

Hep erkeklerin kalbine giden yolları merak ettik.
Peki ya kadınlar?
Kadınların kalbine giden yol nereden geçer?

Bu kişiye göre değişir bence. bazı kadınlar parayı severken bazı kadınlar da erkeğin yakışıklı olmasını isterler. ama genel olarak bir kadının kalbine giden yol aşktan geçer. çünkü bir kadın her zaman sevilmek ister ilgi görmek ister güzel söz duymak ister. sevdiği kişi ile mutlu olmak birlikte eğlenmek güzel vakit geçirmek ister. güvenmek ister yanında kendini iyi hissetmek ister.
Bu yüzden de kadınların kalbine giden bir çok yol var ama bazı kadınların kalbi olmadığı için herkes kolayca girebilir.
Yani Kadınlar sevmeyi sevilmeyi çok önemseyen insanlar onlara da ufak sürprizler yapmak onların gönlünü fethedebiliyor küçük bir hediye çiçek Ne bileyim küçük bir tatil sürprizler kadınları sevindirir ve kalbini fetheder
Cevap
22Cevap
https://www.instagram.com/reel/Ci0ilJjssAd/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
şurdan geçiyor 🤤 zalımın oğlu djdjk
Hatta şurdan :D gettin so hot, I wanna take my clothes off ahahah www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Biscokata erkekleri gibi...
Bunun kardeşi yok yok mu canım 😂
Aşırı iyi ya :D videoları izlerken erir insan o nasıl parmak kullanmaktır djdj
Hep tatlı tatlı olmaz 😂 Şuraya atıştırmalık bıraktım. 🤣🤣
www.instagram.com/.../?igshid=YmMyMTA2M2Y=
@кая_кüяеsi o hamuru nasıl okşamak ay aman yoğurmaktır jdjd nasıl şekil vermektiiir 🤤🤤
İşin ustası belli 😂😂
Benimkine giden yol güvenden geçer. Güven varsa ben kendimi mutlu hissederim. Sonrasında da duygusal ve bedensel tamamlanma şart. Bunlar gerekiyor ve her kadın gibi ilgi ve şevkat
Her kadın değer görmek ve özel hissetmek ister.. Bunları hissettirebilmekten geçer..
İlgilen geçer ve bakımlı olmaktan geçer genelde kadınlar bakımlı rkeklerden hoşlanır
Her kadının hatta her insanın farklı olduğunu düşünmekle birlikte
Saygı
Sevgi
İlgi
Güven
Mizah
Zeka
Dış görünüş
...
ve her türlü erdemin önemli olduğunu belirtmek isterim
Adam gibi erkek olmaktan ve şefkatten geçer.
Erkeğin kadını kanatlarının altına almasından ve koruyup kollamasından geçer.
Kadınların koyduğu bütün bariyerleri, bütün dikenli telleri yara bere içinde aşıp ruhuna dokunmaktan geçer.
O yolun çıkmaz sokak olduğunu bile bile cesaret ve azimle mücadele vermekten geçer.
Kahve den makyajdan ve alışveriş den geçer 😄
Pahalı hediyeler ‘ den geçiyordur , ama sadece geçiyordur konaklama için business duraklama için platinum kredi kartın olması lazım 😳
Her kadın bir olmaz, benimkine giden yol ahlaktan ve erdemli olmaktan geçiyor.
Benim yolum saygı ve empatiden geçer, biri var ise öbürü yoksa yine kurtarmaz.
İtaat et rahat et. 🙃
Nerede durduğuna göre değişir
Kendini ve Allahın ı bilen adam benim tercihim gerisi beni ilgilendirmez tercih olayı çünkü
Sevgi
İlgi
Güven
Diye düşünüyorum 🙃
Tabii bir de saygı (olmazsa olmaz)
Sadakat ve nezaketten geçer
Sadakat sevgi güven
İltifat, ilgi
İyi niyetten sevgi saygı anlayıştan geçer
İlgi ve sevgiden sanırım...
Şefkatten geçer.
Güven vereceksiniz ilk şart bu.