Aşk İlişkileri Bu hayatta yürekten sevdiğiniz birisi var mı? pusattrkmn Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hiç ayrılmasın istediğiniz sürekli kokusunu özlediğiniz onu öperken hayal ettiğiniz birisi Bu hayatta yürekten sevdiğiniz birisi var mı? Cevapla Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
oykumercan123 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. Ailemi yürekten seviyorum, ne kadar sevdiğim kadar sevilmesem de. Bir de, bir adam vardı. Onu yuregimin en derininde sevmiştim. Artık yok. 0 2 Yorumla pusattrkmn +1 yıl Bıraktı mı 😥 Yorumla oykumercan123 +1 yıl Hayır, ortak kararla ayrıldık. Bı zaman sonra insanları değil, kendini sevmen gerektiğini anlıyorsun. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Kendim var sadece kendimi seviyorum en çok 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Var 👉🏼 @γυναίκα 1 2 Yorumla γυναίκα +1 yıl oy oy 🤤 Geçen biri burada soru şarkısı açmıştı. Bana da güzel kız şarkısı düştü. Tam da kulağımda o varken, neden sana bu şarkıyı armağan etmeyeyim kiiii? 💗❤️💗❤️ Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Neden olmasın 😍♥️ Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. evett 0 0 Yorumla