Doğru olanı mı yapıyorum?

İnternetten biriyle tanıştık tanıştığımız andan itibaren aşırı istekliydi tanışmaya. Ben de bi tanıyayım dedim öyle. Sevmeye başladığını falan söyledi daha ilk günlerden. Ben de ısındım gibi ama mesafe var istemiyorum dedim. İsrar etti mesafelerin önemsiz olduğuna ikna etti. Öyle bi şeye tamam başlayalım dedik. Bi hafta bile olmadı daha. Mesajlaşmayı hiç sevmiyor kısa kısa yazıyor ben de aşırı seviyorum mesajlaşmayı. Hep ben konuşuyorum mesajda neredeyse. Kendisi aramayı tercih ediyor ararken gayet güzel konuşuyor ama arama da hep yapılmıyor aile evindeyim. Velhasıl mesajlara pek bakmıyor bakıyor bazen cevap vermiyor. Film izlicem diyor bakmıyor mesajlara falan dün de mesaj görüp cevap vermedi hemen uyumuş ne iyi geceler demiş ne bi şey. Bugün de cevap vermedi bana, canım sıkkın müzik dinliyorum dedi. kırıldığımı söyledim ters konuştum ona rağmen pek umursamadı gibi geldi bana. Çok saçma geliyor bana artık. Ben mi büyütüyorum bilmiyorum ama böyle olmaz dedim. Bitsin hep öyle olacaksa dedim. Üzüldü biraz ne yapacağımı bilmiyorum
Doğru olanı mı yapıyorum?