Yani demek istediğim şey; Mesela bir konu hakkında konuşurken karşı tarafı kızdırır. Yani kızın o an neye kızdığı çok açıktır ve hatta bazen kız direkt olarak "demek öyle?" Falan der ki adamın hangi söylediğine kızdığı belli olsun. Ama ona rağmen çoğu erkek hala "neden kızdın?" Ya da "ne oldu?" Gibi anlamsız sorular sorar. Bunun nedeni nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü saflardır aslında. yani tartışma sırasında erkek de aslında kadını neden kızdırdığını çok iyi bilir ama bunu dürüstçe söylemek yerine sanki yaptığı normalmiş gibi kadını kandırmaya çalışır bu yüzden de ''neden'' sorusunu sorar. yani sanki kadın boşa kızmış da ortada bir şey yokmuş gibi. ama kadınları daha çok kızdırırlar sadece çünkü yaptıklarını anlamadığı görünümü uyandırır bu. kadın da doğal olarak daha çok üzerine gider tartışmanın böylece zaten ilişkiler yara alır hatta ayrılıklar yaşanabilir. erkek hatalıysa özür dilemeli ve kadın karşısında alttan almalıdır..
04 Yorumla
Soran+1 yılHah bu yaa.. Bazen ozur bile beklemiyoruz biliyor musun? Sadece aciklama yeterli olabiliyor ama boyle yaptiklarinda bizi sogutuyorlar ve soguyunca da gene bizi sucluyorlar. Ben seni aldattim mi ne yaptim da sogudun kafasina giriyorlar. Sordugumuz soruya cevap alamayacaksak niye konusuyoruz ki
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın.. aslında hata yaparlar sonra da kadınları suçlarlar ama erkekler hatalı kadınları anlamadıkları için.
Soran+1 yılIyi ki varsin, icimden geldi 😅
- +1 yıl
Sende iyi ki varsın, biliyor musun uzun süredir duymamıştım bunu teşekkür ederim 😅
En İyi Cevaplar
+1 yılKızlar erkeklere göre daha duygusal varlıklar olduğundan dolayı, erkekler kendilerine sorulsa kızmayacakları bir şeyi karşısındaki insan kızdığı zaman, neden kızdığına anlam veremiyorlar. Örneğin bir arkadaşım yazışırken hiç emoji kullanmıyor. Flörtleştiği kızlar da neden bu kadar ciddisin, vurdumduymazsın tarzında kendisine kızıyorlar. Halbuki yazdığı şeyi yüz yüze sesli söyleyip gülümsese gayet komik bir espri. Yazışmada ise duyguları belirtmenin sınırı olduğundan karşı taraf onun şaka yaptığını anlayamıyor ben de dahil. İyimser olmaya çalışmak lazım. Hayat her pürüzde mutsuz olmayı gerektirecek kadar uzun değil.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet bazen daha detayciyiz kabul ediyorum. Ama benim dedigim aslinda anlamlandirilacak kadar acik bir soruna bile neden diye sormalarinin nedeniydi. Yoksa hani hepimiz insaniz ve bazen anlamayabiliriz
- +1 yıl
İnsanlara asla tepeden bakmıyorum ancak şu yaşıma kadar ikili ilişkilerde edindiğim birtakım tecrübeler sonucu şöyle bir kanıya varıyorum. Bazı insanlar basittir. Ben sana kızdım demeden kızıp kızmadığını anlayamıyorlar. Senin durumunu çok iyi anlıyorum. Bizim gibiler sanıyor ki dudak büzersek gelip başımızı okşayacaklar. Ancak durum böyle değil. Karşı taraf bizi kırdığını veya kızdırdığını anlamıyor. Belki de biz onların anlayacağı türden bir tepki veremiyoruz. Soruna yanıtıma ek olarak şu da var: Bazı insanlar emin olmak ve arayı düzeltmek için sorabilir. Geçen gün iş yerimde denk geldim. İki iş arkadaşım kavga etti. Birbirlerine kızdılar baya kavga edeceklerdi neredeyse. Bir tanesi odadan çıktı gitti, 5 dk sonra gelip kızdın mı lan dedi. Kadınlara karşı daha kibar bir üslup kullanılır tabili ama "kızdın mı veya neden kızdın?" ibaresi "şu an sakinsen durumu tekrar değerlendirelim mi?" Anlamına gelebilir.
Soran+1 yılCok aciklayici bir yorum. Tesekkürler 🙂
- +1 yıl
Rica ederim ☺️
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Beyin farklılığından oluşan odak ve konu dağılması misal a b c konuları var kadın a konusunda takılırken erkek için a normaldir aradaki farklılığı anlamadığından açıklama bekler bu yüzden sorar neden a sorun kadında kendi için bariz olduğundan açıklama yapmak istemezler erkeğin kendisinin bulup ona göre davranmasını ister işte bu farklı beyinlerin farklı yetiştirilmenin ve farklı etkiye tepkinin oluşturduğu iletişim sorunun yol açtığı bir durumlardır
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım..
Ama bazi erkekler mantikli bulmasa bile biz kizdigimiz zaman, neyden sonra kizdiysak ona bakarak anliyor nedenini.
+1 yılTartışma yaşarken hemcinslerim genelde acaba bende hata var mı diye sorgulamazlar. Genellikle herkese karşı böyle olabiliyorlar. Benim hatam yoksa o zaman bu kadar tartışmanın sebebi neydi diye kendilerine sormazlar. Her iki tarafta hatalı olabilir ama erkek herzaman durumu çözmeye odaklanmalıdır. Neden diye sorarak kavgayı körüklememelidir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBak bunu da anlamadınız işte. Örneğin sen bana off sus diyorsun ve ben de "susayım öyle mi?" Diyip gittiğimde sen bana "neden gittin?" diyebiliyorsun. Oysa ki neye kızdığım çok açık orada.
Cidden bazı erkekler g*rizekalı galiba ya da daha cok delirtmeye calisacak kadar zehirli bir yılan.- +1 yıl
Sanki cevaplar karıştı gibi geldi. Benim dediğim bunu destekliyodu aslında
Soran+1 yılHayır hayır seni katmadım. Sen zaten düsünebilen bir üyesin. Ben sadece bu kadar basit bir tartismayi bile boyle sonlandiranlardan bahsettigimi anlatmak istedim. Yoksa her insan bazen bir seyleri anlamayabilir.
- +1 yıl
Biliyorum evet yaptığı hatayı bilerek bir de üstüne neden diye sorabiliyolar. Kafalarında sıkıntı var Sude. Anlamak zor.
- +1 yıl
Ben dışardayken cevaplıyım dedimde yanlış anlamışım soruyu.🙏
Soran+1 yılGayet düzgün cevapladin sorun yok 😊
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu o erkeğin öz eleştiri yapmadığının göstergesi aslında, problemlerden kaçıp karşı tarafa yüklediği manipülasyonlardır, aslında nedenini erkek çok iyi bilir fakat kedini aklamak ya da anlamamazlıktan gelip hem masumu oynamak hemde suçluluk psikolojisini üzerinden atmak için uyguladığı taktikler... ilişkide öz eleştiri yapmamak suçlayıcı davranmak temel sorunlardan biridir.. erkek kadını bu anlamda dinlemeli ve saygı duymalı sorun varsa bunu tartışmak anlaşma yolunu aramak gerekir ama erkeklerin kadınları doğru aradığını düşünmüyorum çok fazla egosal davranışları var buda iletişimsizlik yaratıyor.. erkek kendinde hata aramayinca neden diye sorar hep bu hem pişkinlik hem saygısızlık..
13 Yorumla
Soran+1 yılParti kur oy vereyim 💜
- +1 yıl
Teşekkür ederim çok naziksin 😊🌸🦋
Soran+1 yıl🙂😊💜🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar erkekler kadar basit düşünmez ayrıntıya odaklanırlar biz bazı şeyleri kafamızda çözmüşken siz bitirememiş olabiliyorsunuz siz tartışma devam ediyo zannediyorsunuz ama karşı taraf çoktan bitirmiş olabiliyor ben misal ince düşünür olay devam ediyosa anlarim ama herkes yapamaz bunu
013 Yorumla
Soran+1 yılBak bunu da anlamadınız işte. Örneğin sen bana off sus diyorsun ve ben de "susayım öyle mi?" Diyip gittiğimde sen bana "neden gittin?" diyebiliyorsun. Oysa ki neye kızdığım çok açık orada.
Mesela bu diyalog neden gerçeklesir? Yani neye kızıldığı cok acik degil mi?- +1 yıl
Misal aynı şeye denk geliyor sana sus dediğinde canı sıkkın o anda sen gittiğinde senin onu anladığını düşünüp olayı kafasında çözüyor ama kızın zihni başka yerde daha tartışma devam ediyor ona göre
Soran+1 yılHayir moraliniz yerinde olsa da yapabiliyorsunuz. Belki cidden kizmadik bile ama siz suc bastirinca kavgaya donusuyor
- +1 yıl
İşte diyosun ya kızmadık diye aslında orada karşıdan biraz ilgi istiyorsunuz ama erkek tamamen silmiş kafasından evet kızmadiniz ama bir şey bekliyorsunuz ama erkeklerde umursamıyor evet burada erkekler biraz odun olabiliyor
Soran+1 yılUmurunuzda degilsek ayrilin. Sevgilinizsek nasil umurunuzda olmuyoruz? Bizi istemiyorsaniz ayrilin. Ama nedir bu toxiclik. Evet o an ilgi istedigimiz zaman da olabilir ki zaten sevgililer bugunler icin degil midir? Duygusal doyum icin degil midir? Netice de sevgiliyi yemek yemek su icmek icin degil de sevilmek icin hayatina aliyorsun. Ama her bir sey sordugumuzda da ilgi icin yapmiyoruz. Misal biz sevgili olsak ve sana sordugumda neden gec yaziyorsun diye ve sen desen ki yemek yapiyorum, ben sana kizmam. Ama sayfamdan cikip da cikmiyorum diye inkar edersen kizarim. Cunku adam yemiyorum yani hani durust olabilirsin
- +1 yıl
Öncelikle sakin ol 😄 burada sonda dediğim gibi her erkek o kadar ince düşünemez senin için basit bir şey zaten yukarda seni haklı çıkardım bir daha oku istersen burada gerçekten siz haklısınız bişey diyemem ama bazen de siz olayı büyütebilirsiniz
- +1 yıl
Ben misal ince düşünen bir insanım karşımdakileri hep düşünmüşümdür ama sor bakıyim karşımdaki bunu hakettimi bana tavrû falan noldu ben hala bana uygun birini bulamadım mesela ama illaki denk gelicektir benim gibi düşünceli biri
Soran+1 yılHak vermene sevindim 🌸
Umarım sen de sana uygun birine denk gelirsin- +1 yıl
Sanırım sende sevgilinle tartıştın bu kadar sinirlisin
Soran+1 yılBu durumu sadece sevgililerimizde yasamiyoruz ki. Genel bir sorundan bahsetmistim. Sevgilim yok Şu an
- +1 yıl
Hmm. Senden bir şey isteyebilir miyim acaba
Soran+1 yılNedir
- +1 yıl
Profilimde sorduğum sorulardan 3. süne bakabilir misin
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok farklı sebepleri olabilir, empati yoksunluğu, zaman kazanma çabası, kibirlilik ya da en basit haliyle duygusuzluk... Hem kadının erkeğe hem de erkeğin kadına sürekli anlayış ve empati göstermesi lazım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılçok açık ve brelli
tamamen zaman kazanıp karşı hamleye hazırlık başka sebebi yok
ha birde kadın tamamen zeka küpü olduğundan zekasına ortak olmak için ayak oyunları da
kadın bu abi ya yemezlerrrrr
20 Yorumla
+1 yılÇünkü odun, eşek ve mal oldukları için ve kadın ruhundan anlamadıkları için 🧸🙈😂😂😂
23 Yorumla
Soran+1 yılAyıcığım gelmiis😅
- +1 yıl
Pilav 🐿️
- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂😂
Gizli Üye(25-29)+1 yıl(eğer ne dediğimi anlarsan ağır gelebilir.)
Bir insanın anlaşılmayışı onu yalnızlığa itebilir.
Ama aynı yalnızlık tamamen anlaşılma sonucu da doğar.
TAMAMEN ANLAŞILMAK, anlayanın anlaşılanda anlaşılmaya değer bir şey bulmamasına varır çünkü.
re-state://background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (255, 255, 255), justifyLeft04 Yorumla
Soran+1 yılLink acilmiyor bu ne
Cevap sahibi+1 yıllink değil o font hatası verdi bir şey yok sadece oku anla
Soran+1 yılOkudum ve anladim ama ne alaka? Dedim. Karsindakini kizdirdiysan neden diye dolanmak yerine tamir etmelisin. Bunu yapmamak icin anlasilmaya deger bir sey yok vs manipulesine gireceksen zaten o kisiyi hayatinda tutma
Cevap sahibi+1 yılinsanları hayatımızda tutamıyoruz, insanlığı
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Bunun nedeni açıktır aslında.
Karşıdaki bireyin duygu ve düşüncelerini sezememe durumu düşük IQ belirtilerinden biridir Franscis BACON'a göre...
10 Yorumla
+1 yılKızların kızdığı şeyi erkeklerin normal olarak görmesinden kaynaklı. Bana göre normal olan bişeye ben kızmam ama sen kızmışsan neden diye soruyorum haliyle. Yani kızılacak ne var ki bunda diyorum. Böyle işte
09 Yorumla
Soran+1 yılOnun yerine kendince nedenini aciklasan daha iyi. Neden demek dalha gecmek gibi cunku neden kizdigim orta da. Onun yerine mesela "amacim sakaydi" gibi bir aciklama daha iyi olabilir.
- +1 yıl
O zaman sen neden diye sor açıklasın. Erkekler düz bir yapıdadır soru sorarsan alırsın cevabını
Soran+1 yılSordum işte mesela Şu an soruyu attim 😅 Ama iste karsimdaki toxic oldugu icin ben ona sorsam da toxic cevap verecektir. Neden toxiclik yaptiginizi sormustum desem daha dogru olur
- +1 yıl
Nasıl bi toxiclikten bahsediyosun
- +1 yıl
Yani sevgilinle arandaki mevzuyu bilmiyorum ama bilmek de istemem zaten
Soran+1 yılSevgilim yok ve genel bir soruydu. Neden bilmek istemem dedin ama onu anlamadim
- +1 yıl
Özel hayatınızdan banane niye bileyim ki. Sen kendi isteğinle yazarsan ve benim ilgimi çekerse okurum ancak
Soran+1 yılBu platformda herkes ozel sorularini da soruyor zaten. Bilmek istemiyorsan kullanmamalisin cunku genelde insanlar burada ozelini soruyor. Zaten bilmek istemiyorsan yazsam da ilgini cekmezdi. Fakat bu platformun amacina da aykiri bir durum
- +1 yıl
Bak dediğim gibi kendi isteğinle yazarsan bişey diyemem ilgimi çekerse okurum ama hususi olarak sormam saygısızca olur
Çünkü gereksiz bir konuya kızmış oluyor bizde anlam veremiyoruz bazen. Bu olay da kızacak ne var ki diye düşünüyoruz ve soruyoruz. Kızlar daha duygusal olduğu için bazen anlatılmak istenilen şeyi yanlış anlayabiliyor veya hemen alınabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılBu bazen istemsizce oluşabilir diye düşünüyorum. " Neden kızdın " dediği vakit karşı tarafın belki yumuşacağını düşündüğü için olabilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen daha cok sinirleniyorum
- +1 yıl
O işte bir umut belki sınırı azalır diye düşünüyor ya da vakit kazanmaya çalışıyor m
+1 yılErkekler onda kizilacak bir şey gormuyor çünkü bende sinir oluyorum. Hatta sinir ederken zevk aliyolar.. abim dahil bütün erkek arkadaslarim hep sinir etmek için uğraşırlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Bazıları kızların sinirlenmesini, ve onun öfkelendiğini öfkesini kontrol edebiliyor mu edemiyor mu görmek istiyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılSuc bastiran birine nereye kadar nazik olacagiz ki
- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılMal oğlu maldır. Kendi de farkındadır, ama olayı hafifletmek için sanırım iyi insan taklidi yapıyor, soğutan davranislar vol65
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki. Belki sadece aciklama yapsa ozur bile dilemeden affedicez ama boyle yaparak iyice sogutuyorlar. Gitmek isteyince de geneli birakmiyor bunlarin.
- +1 yıl
Evet, tek kalmamak için bırakmıyorlar. Tek kalmak bunlar için korkutucu bir şey, 5 yaşındaki çocuk gibi ilgi açlığı çekiyorlar 😂 çok düzgün adamlar var, bunlarla vakit kaybetmeyelim sis salla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü erkekler çözüm odaklı canlılar oldukları için "sorun nedir?" Veya "neden?" Diye sorarlar, oysa kadınlar sadece anlaşılmak ve dinleyen birini ister 😇
03 Yorumla
Soran+1 yılIyi de nedeni cok acıkken de soruyorsunuz. Mesela sen dogum gunumu kutlamamissin ve ben de "gene unuttun dogum gunumu" diye küsmüsüm. Senin o an "neye kizdin?" Diye sormanin mantigi var mi? 😅
Cevap sahibi+1 yılO zaman onu soran erkekten öte öküz 🙈 onu hemen en yakın meraya bırak ve ardına bile bakmadan kaç😂
Soran+1 yılAahahaha haklisinn
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBence öyle sorarak zaman kazanmaya çalışır bir erkek ve geri planda ne diyeceğini hesaplar. 😄
00 YorumlaNeden kızdığınız çok açık değil çünkü siz açık sanıyorsunuz ama biz anlamıyoruz.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖrneğin sen bana off sus diyorsun ve ben de "susayım öyle mi?" Diyip gittiğimde sen bana "neden gittin?" diyebiliyorsun. Oysa ki neye kızdığım çok açık orada.
Genelde gıcıklık olsun diye yapıyoruz bir de dırdır yapıyorsa çekilmiyor bazen
03 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bitirin yani nedir bu toxic toxic haller
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkadınları anlamak zor soru sormuyorum o yüzden
06 Yorumla
Soran+1 yılSizi anlamak daha zor
- +1 yıl
biz çok basit düşünüyoruz aslında sizin gibi çetrefilli düşünme yok
Soran+1 yılÖrneğin sen bana off sus diyorsun ve ben de "susayım öyle mi?" Diyip gittiğimde sen bana "neden gittin?" diyebiliyorsun. Oysa ki neye kızdığım çok açık orada.
- +1 yıl
ben bir kadını bu şekilde kızdırmam ve gittiğindede muhakkak gerçekten kızdırmışımdır sus dediğim için değil benim aptal hareketlerimden dolayıdır o yüzden neden gittin demem nasıl gönül alırım diye düşünürüm
Soran+1 yılToxic olmayan erkek buldum 😳
hoş geldin bulunmaz hint kumaşı- +1 yıl
teşekkür ederim. hemcinslerim bu konuda çok hayvanca davranabiliyor hele ki karşı tarafı elde ettiği için daha umursamaz oluyorlar
+1 yılSormadan nasıl anlayalım ne saçma bir soru sormuşsun
05 Yorumla
- +1 yıl
Haa onu diyosunn evet
- +1 yıl
Bunu ben de yapıyorum lskssnns
Soran+1 yılNeden ama? Yani her şey orta da değil mi?
- +1 yıl
Bazen kızdırmak için yapıyorum tatlı oluyor smsnndnd bazen de gerçekten böyle basit bir şeye neden küstün dercesine sorarım bazen de kafam karışık anlamamışımdır o zaman sorarım
O kadar düz mantık düşünüyorlar ki, neden'i bile anlayamıyorlar..
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de bunu anlayamıyorum. Neden kızdığımızı bazen direkt olarak söylüyoruz ama ona rağmen neden diyorlar. Sakladığımızda anlamayan hadi neyse ama açık açık söylediğimiz şeye nasıl "neden?" diyebiliyorlar anlamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vakit geçirip düşünmek için fırsat oluşturmak 😀
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılHedefi şaşırtmak istediği için :) Odağı dağıtmak diyebilirim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAlçakca 🙂
- +1 yıl
Evet 😌
Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Tartışma esnasında bildiğim durumları soru olarak sormuyorum. Soranlar ya anlamamıştır ki (kadınları anlamak zor) ya da işine gelmemiş olabilir.
00 Yorumla
+1 yılNedenini ögrenmek için olabilir mi 🥳
03 Yorumla
- +1 yıl
Özür dileyene kadar dönme o zaman sende
Soran+1 yılBombos ozurun anlami yok ki. Sadece aciklama istiyoruz bazen
+1 yılNasıl soralım 🤗
04 Yorumla
Soran+1 yılNeye kizdigimiz belliyken neden demek yerine hatanizi telafi edin
- +1 yıl
Detay soruyoruz işte ya da bu na da kizilmaz demek istiyoruz. Kime kızdın
Soran+1 yılBuna kizilmaz demek yerine tamir etmeye calisin. Belki yanlis anladik belki biz hataliyiz ama siz aciklamayip da piskinlige vurunca hem iletisimsizlik oluyor hem de kavga ilerliyor
- +1 yıl
Doğru tabi iletişimi kesmemek lazım kestirip atarak. Ama sizde çok derinden sorgu soruyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKafa basmıyo çünkü ondan
00 Yorumla
+1 yılDaha çok kızdırmak için
00 Yorumla
+1 yılSlk olduklari için
00 Yorumla
+1 yılÇünkü nedensizce nedenini sormuş olmamak için
00 Yorumla
+1 yılBilerek sinir etmek
12 Yorumla
Soran+1 yılSence bunu yapan sevmiyor mudur? Hani bazı erkekler "sinirlenince tatlı oluyorsun" diyor falan ya
- +1 yıl
Yani konudam konuya değişir tabi ama önemsiz bı konuysa tatlı olduğun için yapıyor olabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 24,5b cevap paylaştı.
+1 yılZaman kazanmak içün
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılNedenini merak ettiği için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKıvırmak için
00 Yorumla
+1 yılÇıldırmalık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen geldim 🌼
06 Yorumla
Soran+1 yılhoş geldin anonim
Cevap sahibi+1 yıl😅 senin ananu kim yapmış banane🤣🤣
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yıl😶
Cevap sahibi+1 yılŞakaydı sadece yaa