Senin için kavga eden karşı cins oldu mu hiç?
Şu an iki erkek dişi minnoşumun etrafında dolanıp kavga ediyor. Onun bile var benim yok 🥲
Senin için kavga eden karşı cins oldu mu hiç?
Şu an iki erkek dişi minnoşumun etrafında dolanıp kavga ediyor. Onun bile var benim yok 🥲
Hayır maalesef benim için kavga eden karşı cins olmadı hatta benim için bir şey yapan karşı cins bile olmadı. zaten bir erkek için kavga etmek de oldukça komik.. yani erkekler her kıza bakarken iki kızın bir erkek için kavga etmesi kendilerine saygıları olmadığını gösterir bence. zaten bunu da daha çok aşırı kıskanç kadınlar yapar. kendine güvenen kadın uğraşmaz
Geçen sene kız arkadaşıma bi biseksuel taciz etmiş sözlü çocuğun kafasında sandalye kırdım sonra noldu biliyor musun kız beni aldattı başka biriyle mahkemelik olduğumla kaldım birdaha asla böyle bir şey yapmam
Lisede sevdiğim vardı ama platonik bana arkadaş gözüyle bakıyordu ama diğerleri erkekleri mahvediyordu beni koruyordu of off goruyonmu sen sevdiğin kişi seni arkadaş olarak görüyor ama beni diğer erkeklere karşı korudu çok sevinmiştim vay🙄
🙄🙄
Teyzemin oğlu 19 yaşında böyle bir kavgada bıçaklanıp vefat etti. O yüzden ALLAH muhafaza böyle hallerden.
Zaten çok mantıksız böyle durumlar. Ama kanı hızlı akıyor gençlerin, düşünemiyorlar.
Allah rahmet eylesin 🥺
Cevap
24Cevap
Senin için niye kavga etsinler olacak şey var olmayacak şey var 😂😂 soruna gelirsem kavga eden olmadı hiç
Sağol sabah şekeri gibisin sen de maşallah
Öyleyimdir 😂
Ahahahah oldu ama küçüklerdi. 😂 İkisi de küçük çocuk.😂
Olmuş yine o da bişey 😃
Arkadaşım (bayan) ile sorun çıkaran olmuş bir kaç kere onun dediğine göre ama onun dışında yok
Komik yahu. Bir kız için kavga etmek ya da bir erkek için.. saçma geliyor bana
Oldu bir kaç kere ama ben bunu istememiştim. Bununla övünecek kadar basitte değilim. Karşı cins için kavga etmek kadar saçma bir şey yok.
Oldu olmasaydı keşke istemezdim benim yüzümden kendilerine birbirlerine zarar vermelerini ama elimizde olmayan şeyler yaşıyoruz hayatta
Sanmıyorum, herkese yeşil ışık yakıp da trafiği alt üst etmiyorum.
Ramazandayız. Ama kediler için Mart sonu son hamleler.
evet orta okulda kız kıza kavga ederken bende izliyordum.. :D
Hayır benim için hiç kavga eden karşı cins olmadı o kadar değerli önemli bir erkek değilim
Bana dert yanıp aşık olan. cok oldu benim için birbirini yiyen. kizda. cok olduu a. artik duruldum İstanbul yordu beni
Çok fazla karşılaştım lisedeyken paylaşılamayan çocuktum arada ben de çok gittim 😂
Lise yıllarında olmuştu.
Evet oldu. Ama keşke olmasaydı.
Gerek yok hallederim😼
Hatırlamıyorum 🤔
Beni seven olmadı ki kavga eden olsun 😒
Evet oldu lise yıllarımda :)
olur kavga eder ama kız için kavga etmedim.
Çok oldu.
O kadar paylaşılmazsın yani
Kazananların ödülü oldun mu sonra 🤔
Kimseye ödül olmadım, olmam. Paylaşılmak değil bu, dengesizlik sadece.
👍Bence ucuz hareketler bunlar
Parası az olana her şey pahalı.
🙄🙄
ahaha boş ver.
KScanlar da sabah şekeri gibi bugün
ahahah bak bende bunu anlamadım :)
boş ver 😃
Kısasta hayat vardır.
Evet oldu 😬
Kazanan sevgilin oldu mu
O olucak tabi başka kim olcak 🙄
Vay bee