Eski sevgilimi aradım ve hemen açtı seni dünde aradım ama acmadın dedim o da ne zaman görseydim acardim dedi. 😁1 saat kadar konuştum ve annemi çok severdi hemen durumunu sordu ve konuşurken güldü de onu guldurdum. Biz ayrıldıktan sonra kendine hiç bakmadı desem yalan değil çünkü saç sakal karışmış.
Bana benim için değerlisin ama çok denedik bir türlü olamıyoruz dedi. Bana iyi davrandı aslında istemese 1 saat konusmazdık. Sizce bizden yeniden olur mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Siz isterseniz neden yürümesin? Bizler ki karadan gemi yürütmüş ataların torunlayız tekbir allahu ekber
Ya of 😁😁😁 bu durumda bile güldürdün Allahta seni güldürsün işte çok asagiladim onu o lafları da unutamıyor..
Sevgi bitmişse olmaz bir daha sadece kendinizi kandırırsınız 1 2 ay hatta 1 2 yıl konuşsanız bile çıkacağınız yol hüsran olur sevgi bitmişse...
1 yıldır zaten ayril-baris yapiyoruz ama sanki bu sefer tamamen bitti
İşte bunlar hep sevgisizlikten bir birinizi tam olarak sevseniz ayrıl barış olmaz seven sevdiğini her şeye rağmen bir şekilde affediyor hatalarına tolerans gösterebiliyor...
Çok şeyler dedim zaten bunca söylediğime rağmen 2.5 yıldır beraberiz öyle böyle sevgisine şüphem hiç olmadi
Her geçen gün sevgisini bir kademe daha azaltmışsınız...
Öyle deme ya😭 ben hala şansımız olduğunu biliyorum annemi bile sordu değerlisin dedi
İnsanlık halı sorabilir Annenize değer vermesi size değer verdiği anlamına gelmez. Yaralı bir kalbin içinde kopan fırtınaları kimse bilemez...
Sence hayatında biri olsa dış görünüşüne dikkat eder miydi? Saç sakla karışmış çok zayıflamış halde olur muydu? Acaba başkası mi var diyorum😭😭
Başkasının olup olmaması çok da önemli mi sence Bence değil zaten sizden vazgeçmiş ise olsa da bir olmasa da bir Keşke bu duruma getirmeseydiniz...
Sen hayatina yeni birini alsan dış görünüşüne dikkat etmez miydin? Saç sakal salar miydin? Zayıflar miydin gözlerin hep kıpkırmızı olur muydu resimlerde?
İlk zamanlar buna dikkat etmezdim. Eğer gerçekten biri varsa ve benim yaralarımı sarıyorsa zamanla bende kendime çeki düzen verirdim...
Biz iki ay tamamen iletişimi kopardık ben aradim hemen açtı bana kızdı kapadı aradım konuştuk yine kapadı anlayacağın 2 defa kapadı aradım ve hep açtı sesi bile duymak istemese 1 saat konusur muyduk?
Ve evet ilk günden beri çok kötü görünüyor
Konuşur ben de konuşurum ama içerde bir şeyler koptuysa artık bir araya gelmem...
Ama hala az da olsa birşeyler var bence içinde bana karşı ben istemediğim birinin telefonunu bile açmam mesela 1 saat ne demek ya 2 aydır duymadı ozlemis gibiydi zaten gayet güzel konustum güldü bile ya😄
İstemek ayrı sevmek ayrı saygı duymak ayrı.
Dediğim gibi yaşanmışlıklar var hiç sevmemiş gibi yapmaz zaten ama geri dönmek ister mi onu bilemem Ona eski kötü şeyleri yaşatmayacağınızın garantisini verebilirirmisiniz. İçinde zaten bir şeyler öldüyse sizi eskisi gibi sevmesinin sahip çıkmasının bir çaresi yok ne yazık ki.
Biliyorum aynı duruma düşürüldüm ben de Konuşurmuyum konuşurum ama bir daha güvenmem...
Ben bir de çok aşırı şeyler söyledim hep mesela bak o günden bir örnek vereyim. Biz bulustugumuzda birkaç şeyi ben odedim ve konuştuğumuz gün ona"o şeylerin parası sana basımın gözümün sadakası olsun "dedim 😭
Onur kırıcı işte diyorum sevgisini zayıflatmışsınız ben bir daha inanıp güvenmem...
Çok ağır laf dimi? Yeni sevgilin varsa artık ondan da geçinirsin dedim😭
Öldürmüşsünüz bir de üstüne toprak atmışsınız çok kırıcı ağır her gönül kaldırmaz. Ama seven insan yüzsüz olur. Bende bu laflar onarılmayacak yaralar açardı affetmezdim kesinlikle...
ya evgili ayağına kurulan ilişkilerde ciddiyet sıfır oluyor kardeşim sonu yok evlilik yok denedik deyip olmuyoruz diyorsun sonuca varmak istemiyorsunuz
Gayet ciddiydik benim icn birçok şeyi göze alarak bazen ailesi bile karsına alarak benim yaşadığım şehire geldi birçok fedakarlıklar verdik ama olmadı işte ben onu çok aşağılad...
Olmaz. Olsada yürümez
Hiç mi yürütmenin bir yolu olmaz?
Maalesef
😭😭😭
Exten next olmaz
Çok denedik 1 yıldır ayril-baris yapıyoruz zaten ama sanki bu sefer tamamen bitti
Bitmesi senin hayrına olur zaten, ayrıl barış olunca b. ka sarıyor
Ama hala çok seviyorum başka kimseyi de istemiyorum. başka biri mi var diyorum acaba ama bir görsen hali çok. Kötü baya zayıflamış ve saç sakal karışmış o halde biri olduğunu hiç sanmam
Halen onun hayatında biri olup olmadığını umursaman bile zaten sevdiğinin bir göstergesi, istersen barış sana kalmış ama mutsuz olursun, bunu yaşamış biri olarak söylüyorum.
Tabiki umursuyorum ama sence hayatında biri olsa birazcık da olsa dış görünüşüne dikkat etmez mi aşırı sakallı ve saclari da uzun zayıflık da ayrıca sence olabilir mi bu halde bile? Benimleyken görüntülü konuşacağız diye bile Berberi giderdi bana güzel gözükmek isterdi😊
Kendini o kadar salıp boş vermişse muhtemelen yoktur kimse.
Evet gerçekten öyle aşırı sakallı ve saçlar uzun zayıflamış ve yuzu hiç gülmüyor gozleri hep kıpkırmızı videolarda ben hiç sanmıyorum ama sence de olmaz dimi?
Yoktur diye düşünüyorum🤷🏻♀️
Whatsap resmi bile aynı kendi resmi yok benle olan ilişkisinden bile kıyaslama yaptığımda%1000 yok😊. Sosyaledyada geziyor ben sevgilin var dimi diyorum adam takıl atıyor ordan buradan😁😁
Olmaz olmuyor
Olmanın hic mi yolu yok?