Canımı istese vereceğim kız tarafından aldatıldım, ne yapacağım?

Biz sosyal medyada tanıştık benim ısrarlarım ve üzerine düşmelerimle birlikte 2 3 ay sonra buluşabildik çok zor bir karakter yani resmen yalvardım buluşmak için buluştuktan sonra her şey çok güzel ilerledi bir sene kadar güzel bir flört dönemimiz oldu çünkü kendisi ilişkiye karşıydı piskolojisi bozuk tu Yani kendini o şekilde adlandırıyordu sevgili olacağımız zaman hemen evleneceğimizi düşünüyormuş ve kendini bir şekilde geri çekiyormuş neyse dedim yani seviyorum sonuçta bir şekilde evleniriz ilerleyen zamanlarda çünkü ben de hemen evlilik düşünmüyorum 3 4 yıl sonra yaşım 23 bu arada ben çok çok seviyordum her buluştuğumuzda en sevdiği aburcuburlardan bir poşet doldurup götürüyordum her buluşmamızda ona takı kolye yüzük küpe bileklik alıyordum aklınıza ne gelirse belki maddi olarak çok çok pahalı şeyler değil ama onu mutlu etmekten mutlu oluyordum her derdini dinlerdim her derdine bir çare bulurdum onun hep yanındaydım yani son zamanlarda artık ciddi bir ilişkimiz olsun sistemlerim artmıştı ve bu istemlerimden dolayı ilişkimiz kötüye gidiyordu çünkü kendini çekip duruyordu kendini kasıyordu işte şu an flört dönemimiz bu şekilde çok iyi ben çok mutluyum sana çok değer veriyorum ama sevgili olursak psikolojik durumundan dolayı ciddi ilişkiye hazır değilim senden daha iyisini bulamam sonuçta tabii ki seninle ciddi ilişki düşünüyorum ama o zaman şu zaman değil gibi gibi bahanelerle ne beni bırakıyordu ne de onu bırakmamı sağlıyordu ama ben artık bu şekilde bir sonuca varamıyorcağımı düşünüyordum ve ayrılma kararı aldım oda tabii ki ayrılabilirsin saygı duyarım dedi ve ne zaman ciddi ilişki düşünürse düşünsün ne zaman olursa olsun bana yazacağını söyledi bizim hikayemizin bitmediğini hayatım bizi ilerleyen zamanlarda kesiştireceğini ve bana çok değer verdiğini söyledi konuşmayı neredeyse kesmeyecektik yani o derece bir duygusallık vardı ve başka hiç kimsenin olmadığını söylüyordu zamana kadar da hiç konuşmadığını söyledi ve ilişkimiz bitti birkaç ay sonra öğreniyorum ki ilişkimizin bu kötü gittiği son zamanlarda bir çocukla tanışmış çocuk arkadaşının eski sevgilisiymiş ve o kıza mesajlar atıyor bu mesajlar çocuğu ne kadar çok sevdiğini çocuğun onu çok sevdiğini kızla aralarının bu nedenden dolayı bozulmaması gerektiğini onların eski sevgili olduğunu bilmeden konuştuğunu ve öğrendiğinde artık her şeyin çok geç olduğunu falan yazan böyle bir mesaj paragraf şimdi size soru madem bu çocuk bu kadar seviyordu benimle ciddi ilişki yaşamadı benimle sevgili olmadı bana bir sürü bahaneler söyledi benimle niye öyle ayrıldı ve benimle niye konuşmaya devam etti madem beni seviyordu o zaman niye başka biriyle konuştu şu anda çocukla çok güzel giden bir ilişkileri olduğunu duydum Allah mutlu etsin gözüm yok ama piskolojim bozuk diye diye benim psikolojimi bozdu lanet olsun hala seviyorum bana bunu neden yaptı.
Canımı istese vereceğim kız tarafından aldatıldım, ne yapacağım?