Durum tam olarak böyle. Biri var iş yerinden arkadaş benden hoşlandığını biliyorum ama hiç yüz vermiyorum bunun yanında terslemem de hiç. Neyse işte bununla biz şirketin verdiği yemek sonrası alkol aldık eve dönerkende hatırladığım kadarıyla dudağını öptüm. O da beni evine getirdi saçma sapan şeyler yapmışım. Sonunda da birlikte olmuşuz sen istedin diyor ama ben nişanlıyım. Onu aldatmış sayılıyor muyum? Ben ne yapacağım ne yaptım bilmiyorum. Nişanlım başka şehirde bu bana mesaj atıp duruyor yine istiyorum seni diye. Çıldırmak üzereyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç kimse beni anlamıyor.
Ayık kafayla asla yapmayacağı şeyi sarhoşken yaptım?
Aslına bakarsan sende de varmış istek arzu bu cinsel ilişki yönünde. Nerden çıkardın dersen alkol insana cesaret verir yapmak istediklerini korkusuz yaptırır. Olan olmuş ya şimdi sen neden bu çocuktan bu kadar korkuyorsun yufka yürekli birisin galiba ki kimseyi kıramıyorsun herşeye tamam diyorsun çocuk mesaj attığında sert bir şekilde olan oldu beni kandırdın benden faydalandın ama her şey buraya kadar mesaj atma uzatma bir daha da rahatsız etme diye sertçe konuş ağzının payını ver ona. Sen bu zamana kadar hep Altan almışsın ne dese tamam demişsin bu ondan gevşek gevşek hala yazıyor sana kabahat sende
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ya tersledim baya ama işe yaramıyor. Ama biraz daha sert çıkacağım
Bunda ki rahatlık gevşeklik nereden geliyor, hiç ağırlığını koyamadığın için kısa geçeyim yardımcı olayım mı sana ben konuşayım arkadaş ile istersen bidaha rahatsız etmeyi bırak adını ağzına almaz
Eleman da her şeyden habersiz duruma bak awq empati yaptım da çok zor be boşuna demiyoruz "arkadaş" çok da vakit geçirilmemesi gerekiyor bir ilişki içindeyken... Bi hatanın nelere mal olabileceği falan.. senin de durumun zor, üzüldüm gerçekten.
Alkolü kaldirabildigin kadar içeceksin ya da güvendiğin insanların yanında içeceksin. Kafayı çek adamı öp sonra adam beni becermis ve yine istiyor bu aldatma olur mu. Sen bildiğin seks partisi yapmışsın aldatmanın kralı olmuş hemde
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok artık ya.. lütfen daha fazla üzmeyin beni içinde bulunduğum durum utanç verici ama inanın isteyerek olmadi
Tabii ki de aldatmışsın. Alkol kötülüklerin anasıdır. Ne diye tanımadığın kişiyle içtin ayrıca? Sarhoştum ne yaptığımı bilmiyorum konuyu kapatalım de bu iş arkadaşına.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Söyledim ama geri, ze, kalı olduğu için anlamak istemiyor ya da takıntı yaptı bilmiyorum
Buradaki "bi keredir.." olgusunu veya yaptiklarini vicdan ve karakterin ancak yargilayabilir. Bazi seylerin, her seylerin telafi olabilir mi/olmali mi? Bugun bunu yapabilen, yarin... gibi gibi cok sey konusulabilir ama muhim olan senin neler konusabilecegindir. Bazi seyler sohbet, flort, sevgililkte kalmali; ciddi bir hayati paylasmak ise mevzu, partnerini iyi tanimali insan.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Nişanlımı çok iyi tanıyorum. Onunla her konuda uyumluyuz. Kendimde olsam asla bu adam tipim değil zaten. Ama işte hata... Çok pişmanım zaten o birliktelik esnasında nişanlımın adını sayıklamışım öyle söyledi bana. Ya kendimi çok kötü hissediyorum ne yapacağım ben
.. o seni yeteri kadar taniyor mu, demek istemistim. Neyse ne; yaptigin hatanin yargisi, ozuru, telafisi sende. Aldigin alkol kadar iraden var madem, buralarda bosuna dolanma, cozecek de sensin.
Aldatmış oluyor muyum ne demek ya madem bu kadar alkol aldığında kendinden geçiyorsun o zaman içmeyeceksin hatta yanında karşı cinsten biriyle bu zaten baştan hata o yüzden suçlusun yani sonucuna katlan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ayık kafayla olmasa bile aldatmis oluyorsun. İçkinin ne kadar kötü bir şey olduğunu bir kez daha gördük. O o gecelik ickiden dolayi oldu de bide attığı mesaja bak iğrenç la.
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet gerçekten ondan tiksiniyorum nişanlımı da seviyorum ayık olsam asla bir şey
Seni dolaylı yoldan tehdit ediyor aslında. Tehdit şantaj cezası büyük. Bunu hatırlat ya da sen bana ulaşır misin bir yol gösterecem sana artık hangisi sana daha iyi uyarsa onu yap. Yoksa takıntılı olur peşini birakmaz