Aşk İlişkileri Aşk uğruna neler yaptınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben mesela her gece yatmadan önce sevdiğim çocuk karşımdaymış gibi şarkı söylüyorum ona özel hatta Aşk uğruna neler yaptınız? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
oozcn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Çok şey yaptım ama sonunda gördüm ki değmezmş. 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. 👻👻👏👏👏 Aşk bazen imkansızı yaşatır, sarki söylemeye devam 👏👏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tam 1 yıl onu azıcık da olsa görebilmek için kar kış demeden kapı önünde oturmuş onu bekliyordum :D Platonikti benimkisi 1 0 Yorumla
simsbhtyar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Sustum, her şeye rağmen affettim, gurursuz oldumBunlara değmeyeceğini bile bile yapıyorum 0 0 Yorumla
Cenk6958 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşık olsam da hep içimde yaşadım bu sayılır mı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tabiki sayılır bende öyleyim 🙂 Yorumla
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sustum. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı. Onu kabul ettim, şükretsin 0 0 Yorumla
Mystck Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl İlginç hala böyle sevenler varmış. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben onu 2 senedirki seviyorum öyle böyle değil gerçek duygularımla aşığım 🙂 Yorumla Mystck +1 yıl O da seni seviyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Seviyor olabilir Yorumla Mystck +1 yıl Olabilme ihtimali hiç bu kadar karamsar olmamıştı... Yorumla
Kral1Boqa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Vay be😀 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Onun için her şeyi yaparım 😇 Yorumla Kral1Boqa +1 yıl Güzel duygular bunlar tadını çıkart. Umarım üzülmezsin.😊 Yorumla Soran +1 yıl Mutlu olmayi hakediyoruz ikimizde ☺️ Yorumla Kral1Boqa +1 yıl İlk defa mi birini seviyorsun?:D Yorumla Soran +1 yıl Evett ilk ve son aşkım olarak kalicak Yorumla Kral1Boqa +1 yıl Helak kız sana harbi kızsın hee 😀 Yorumla Soran +1 yıl Thankk youu🙂 Yorumla Kral1Boqa +1 yıl Ne demek afiyet olsun 😀 Yorumla
Sedayt66 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Cok tatlisin oda coksansli valla🙂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ikimizde şanslıyız bende onu sevdiğim için oda benim tarafımdan sevildiği için hayatimin aşkını 2 sene önce buldum ve piyasadan çekildim onunla birlikte🙂 Yorumla Soran +1 yıl Ben çocuk yaşımda çocuk kalbimle sevdim o zamanlar ve şimdi büyümüş olsamda hala ayni her şey çok mutluyum onu sevdikçe☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok şey yaptım ama sonunda gördüm ki değmezmş.
👻👻👏👏👏 Aşk bazen imkansızı yaşatır, sarki söylemeye devam 👏👏
Tam 1 yıl onu azıcık da olsa görebilmek için kar kış demeden kapı önünde oturmuş onu bekliyordum :D Platonikti benimkisi
Sustum, her şeye rağmen affettim, gurursuz oldum
Bunlara değmeyeceğini bile bile yapıyorum
Aşık olsam da hep içimde yaşadım bu sayılır mı
Tabiki sayılır bende öyleyim 🙂
Ben erkek olsam buna patlarim 😬😁😬😬
Günah işledim daha ne olsun
Sustum.
Bende halay çektiğimi biliyorum
Onu kabul ettim, şükretsin
İyimiş hee dnxjsnxkskx
İlginç hala böyle sevenler varmış.
Ben onu 2 senedirki seviyorum öyle böyle değil gerçek duygularımla aşığım 🙂
O da seni seviyor mu?
Seviyor olabilir
Olabilme ihtimali hiç bu kadar karamsar olmamıştı...
Vay be😀
Onun için her şeyi yaparım 😇
Güzel duygular bunlar tadını çıkart. Umarım üzülmezsin.😊
Mutlu olmayi hakediyoruz ikimizde ☺️
İlk defa mi birini seviyorsun?:D
Evett ilk ve son aşkım olarak kalicak
Helak kız sana harbi kızsın hee 😀
Thankk youu🙂
Ne demek afiyet olsun 😀
Cok tatlisin oda coksansli valla🙂
Evet ikimizde şanslıyız bende onu sevdiğim için oda benim tarafımdan sevildiği için hayatimin aşkını 2 sene önce buldum ve piyasadan çekildim onunla birlikte🙂
Ben çocuk yaşımda çocuk kalbimle sevdim o zamanlar ve şimdi büyümüş olsamda hala ayni her şey çok mutluyum onu sevdikçe☺️
Aşık olmadım.
Gurur falan kalmadı bende
Hiçbişey
Çok baglanma