Asker olduğum için nişanı attı?

Lütfen ilk önce okuyun sonra yapın. 28 yaşında bir askeri personelim, fakat batıda görev yapan veya yapabilecek bir asker değilim, özel harekat personeliyim. 4 senedir görüştüğüm bir kız arkadaşım var. Geçen sene nişanlandık ve bu aralar evlilik düşünüyoruz. Fakat mesleğimden dolayı benimle evlenmekten korktuğunu söyleyip meslekten istifa etmemi sürekli dile getiriyor. Ona hakta veriyorum, 7 senelik askeri görevim boyunca 6 kere vurulmuş vücudu kurşun ve şarapnel izleriyle dolu biriyim, bu zamana kadar hep yanımda oldu ancak hep istifa etmemi bekledi. Fakat bırakın kız arkadaşım için istifa etmeyi gökten vahiy inse istifa etmem. Aynı şekilde bunu dile getirdim ve bana ya mesleğin ya ben diye bir seçenek sundu. Böyle bir seçim sunuyorsan ben görevimi seçiyorum demem üzerine benimle artık devam edemeyeceğini söyledi. 1 haftadır hiç konuşmadık ve nişanı bozdu. Bu konuda aklım durmuş durumda ki zaten bu konuyu düşünecek ne zamanım var ne kafamın içi buna müsait. Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz? Unutmalı mıyım yoksa farklı bir adım mı atmalıyım? Şimdiden yorum yapanlara teşekkür ederim.
Asker olduğum için nişanı attı?