Sevgilimin icinden benimle konusmak gelmiyor. Zorunluluktan konusuyor gibi bi sey daha once bu sebepten cok kez ayrildim ama yine aynısı. Basta iyi oluyor 1 haftayı geçmiyor eskii haline dönmesi
Sıkıntı şu ki ayrilmak da istemiyor hatta evlenmek istiyor. Derdii ne anlayan var mı? (Farkli yaklasimi yok cikari yok yani)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
eski aşk yok o kesim. bir yanı ayrılmak istiyor aslında ama sen ona ne veriyosan ondan da vazgeçemiyo. buda genelde cinsellik olur.
Cinsellik yok aramizda. Benden çıkarı yok. Ama evlilik meraklısı birisi. Surekli aileler tanışsın kafasinda. Beni evlenmeye uygun bir konu mankeni olarak görüyor olabilir
oda mantıklı. ama cinsellik yoksa bile farklı fantezileri vardır ve bunlar sana normal geliyodur. buda beni bu halimle başka kim kabul edecek düşüncesine girebilir. not: kendimden biliyorum
Ya konuyu cinselliğe getirmeye calisma. Bunla alakasi yok.. baska fikrin yoksa konusma cidden
oraya kendimden biliyorum yazdım. bende zamanında birinden kopamamıştım ve sebep buydu
İşkolik falanadır, ya da duygularını ifade etmede sıkıntısı vardır
Kafalarınız uyuşmuyor işte. Daha neyi anlamıyorsun.
Benim anlamadigim bi sey yok. Ben zaten defalarca ayrildim. O pesimden koştu akrabalarima kadar. Arkadaslarima kadar. Barismak icin her seyi yaptı. Belirsizligi yaratan o. ben degilim
Ayrıldığın biriyle başkalarının isteğiyle birleşmek saçma. Anlamadığın bişey var ki soru sormuşsun. İzahı: ayrılmalısın.
Baskasi istedi diye barismadim sevdigim icin barıştım. Demeye calistigim sey ayni hareketlere devam ediyor ben ayrilinca da herkesi devreye sokup bana ulasmaya çalışıyor. Çıkarı ne benden ne istiyor anlamiyorum
Boşluk istemiyor.
Baska kiz bulsun. Tipi de iyi aslinda.
Sen bu cümleyi kuruyorsan zaten sevdiğin söylenemez.
Ben seviyorum ama artik cok sogudum hep ayni hataları yapmasindan. Artik eskisi kadar da sevemiyorum istesem de. Onun da beni sevdiğini düşünmüyorum ama neden ayrilmak istemediğini anlamiyorum
Bence senin kafan karışık. Sevip sevmediği bile bilmiyorsun
Konu ben değilim. Konu onun belirsiz tavırları
Onun belirsiz tavırlarına maruz kalmak senin suçun. Buna o izni veren sensin.
Ben ona onun ısrarları sonucu şans veriyorum . Manipüle etmesine izin vermiyorum
Şans verdiğiniz durumda geçmişteki tüm davranışları kabul etmiş sayılırsınız. Defalarca bu durumu yaşamanız sizin manipüle olduğunuzu gösterir. Siz her ne kadar kabul etmesenizde.
Doğru katılıyorum ve kabul ediyorum. Ama karşınızdaki kişi peşinizden koşunca sizin de sevginiz varsa ister istemez kabul ediyorsunuz. Ortada aldatma gibi bir durum olmadigi icin belki de tamamen gemileri yakma durumu olmadığından.
Konuşabiliriz istersen, benimde anlatmak sormak istediklerim var sana
Sende ona onun gibi davran sana ilgili davranmaya başlar üzerine titreme derim
Ben zaten titremiyorum. Normalde sevgililerin takildigi seylere takilmiyorum. Mesela 2 3 saat geç yaziyor onemsemiyorum. Gunde 1 saat falan konusuyoruz toplam. Ama bugün gunaydin mesajima 7 8 saat sonra cevap verdi. Sonra aksam 8de aricam dedi aramadi. Son gorulmesine baktim 11 görünüyor. Daha once bu sorundan defalarca ayrildim
Zamanla değişir
Sende umursama boş ver
Ben zaten titremiyorum. Normalde sevgililerin takildigi seylere takilmiyorum. Mesela 2 3 saat geç yaziyor onemsemiyorum. Gunde 1 saat falan konusuyoruz toplam. Ama bugün gunaydin mesajima 7 8 saat sonra cevap verdi. Sonra aksam 8de aricam dedi aramadi. Son gorulmesine baktim 11 görünüyor. Daha once bu sorundan defalarca ayrildim
Bişey mi oldu acaba
Sende öyle davran
Ben zaten umursamiyorum. Normalde sevgililerin takildigi seylere takilmiyorum. Mesela 2 3 saat geç yaziyor onemsemiyorum. Gunde 1 saat falan konusuyoruz toplam. Ama bugün gunaydin mesajima 7 8 saat sonra cevap verdi. Sonra aksam 8de aricam dedi aramadi. Son gorulmesine baktim 11 görünüyor. Daha once bu sorundan defalarca ayrildim
İşte uzaklaş sessiz ol ki anlasin
Canı sıkkın olabilir