gerçekten pişmanım ama kocamın arkadaşı beni bırakırsan her şeyi kocana anlatırım diyor ben ne yapıcam
Cevabın nedir?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle, psikoloğa danış.
Duygusal ve cinsel aldatma seçeneklerinden hangisini yaptıysan? vede Müslümansan bu konuda dinen hükmüne bak ve ona göre hareket et !!! bir feys hesabı aç, vede sadece bahsettiğin erkeği ekle ve bu pişmanlığını ordanda yazış detaylı vede bunu delil olarak sakla... normalde söyleyemez eşine, söylerse kendiside zararlı çıkar. senin aldatman kadar, o şerefsizinde evli bir bayanla vede iş arkadaşının hanımıyla arkadaşını aldatmasıda benzer derecede iğrençtir... üstünede sen hatandan dönmek istemene rağmen kocana söylemekle tehtit etmesi daha büyük suç ve şerefsizliktir !!!
Kanunen delilin olsun, psikologla görüştükten sonra feys adresi al yeni o kişiyi ekle bu vb. konuları konuş öncesinde cep telden mesajlaşma ve onun feysinden yazışma varsa... avukatada danış bu durumu istersen tabi.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 3 lü yap ne diyelim kızm. ahlaki seviyene bağlı ya da kocanla aranızdaki evlilik ilişkinize. ya rest çekicen. umrumda değil tavrı yapçan. inkar ederim vs derim dicen. kadın milleti çakaldır aklında 40 tane 40 tilki dolaştırabilir (yani 1600:D ) her biri 40 kuyrujlu ve kuyruklar temas etmeden tabi. :D özlü söz oldu be. neyse geçmiş olsun arkadasım. işte bu iş risk. tanıdık adamla yapmamalısın aldatacaksanda. bul internetten birini bak işine derim ben. artık ikna kabiliyetine bağlı. geçmiş olsun. ama adama acıdım cidden. erkek asla kadınını paylaşamaz çünkü. neyse çocuk yaşta değilsin en iyi kararı eminim verirsin arkadasım
00 Yorumla
+1 yılBu işinde kuralları var..
Yakın insanlardan uzak durucaksin..
Bence blof yapıyor.. Git istediğini soyle de seni sag mı koyucagini sanıyorsun de.. O korkudan bisey yapamaz.
Sakın boyun eğme.. Korkarsan daha cok ustune gelir..
En kotu durumda söylerse.. Iftira dersin çıkarsın.. Kocan senden şüphelenecek degil ya.. Ha eger şüphelendi o zaman bosa beni de bana güvenmiyorsan..
Boşamaz isbat yoksa ortada..
Ve yorumları okudum.. Evli kadınlara asılıyorsunuz her haltı yiyorsunuz sonrada buraya çıkıp kadına hakaret mı ediyorsunuz? Evet siz adamsiniz. ;))1115 Yorumla- +1 yıl
Düşene bir tekmede ben atayim demek kolay.. @Taita Allah bile kardeşinizin kusurlarını örtün derken siz kim oluyorsunuz..
Hata yaptım diyor kız..
Ayrıca neci oldugum kimseyi ilgilendirmez ha sizin gözünüzde ne oldugum hic ilgilendirmez.. - +1 yıl
Kadın zaten cekiyor.. Daha ne laf sokuyum.:)
Hem vicdanı hem korkusu.. Hayat siz erkeklere guzel..
Evet yapmis bir hata.. Ama tek basına yapmamış hadi yattın kadınla adam ol cik git tehdit de ne demek.. Verince dunyanın en iyi kadinisin seviyorum bitiyorum.. Vermeyince O.. yaparsınız siz... Hadi o kadın o.. Oluyorsa sen ne oluyorsun? ;) - +1 yıl
beni unut, bu kadınıda, kadının kırıştırdığı ve tehdit ettiği karaktesiz adamı da... kocasının ne suçu var? siz kadınlara hayat güzel tabi herşey mübah size yeter ki işinize gelsin.. hemen de kendinizi savunun siz erkekler şöylesiniz böylesiniz diye.. ama o erkeklerden çektiğinizi tek bir adama ödetmek ne kadar da kolaymış :)) hiç vicdanınız sızlamıyor bakıyorum da...
- +1 yıl
Kocasida adam olsaydi da karısına baska erkeklere muhtaç etmeseydi..
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2010940-evlendiniz-esiniz-cocugunuza-eski-sevgilisinin-adini-vermis
birde buradaki yorumun var... dediğine göre bir kadının kocasını aldatması sana göre sorun değil ama senin eşin eski sevgilisini unutmamış olsa bile canına okumuşsun :)) hmm enteresan çifte standart seziyorum - +1 yıl
kusura bakmayın kadınlar ilgi ister.
- +1 yıl
Allah'ın ayetlerini bile kendinize göre yorumluyorsunuz, bu kusur değil yanlıştır, yapılmaması gereken birşeydir. aldatmaktır, helalinden başkasına bakmaktır şimdi sen kusurunu örttürtmesi için adamı kandırmasını istiyorsun aksi halde güvenmemekle suçlamasını, kusura bakma ama sokarım senin zihniyetine böyle mi kılıf uyduruyorsunuz yapılan adiliğe, evlilikleri aldatmaya kadar geldiyse bu dakikadan sonra iş bitmiştir yapılan hiç bir şey unutulmayacaktır o adama yapılan haksızlıklar belki bu dünyada cevapsız kalır ama öbür dünyada sorulur hesabı elbet, sen de kul hakkına girmesine sebep olanlardan olacaksın
- +1 yıl
Hic biriniz umrumda değilsiniz ne düşündüğünüz hic degil.;)
- +1 yıl
Ben asla yapmadım hiç ve eşimden hariç kimseyle yapmam öncelikle bunu belirteyim ve Benim hayatımda kimse yok fakat ben evli olsam karıma ve karıma aşık olsam 😉 karım başka bir erkekle seks yapsa ben kızmam insandır her insan hata yapar gaflete düşer erkek yapacak Kasım yapmayacak diye bşy yok ha yapılan şey elbette çok yanlıştır. Benim haberim olmadığı sürece sorun olmaz benim için pişmanlığını dile getirip bana söylese ben affederim ☺️
- +1 yıl
@xhamster06 kadın ilgi ister lafına sonuna kadar katılıyorum. Ama aldatan adamlarda aynı mazereti sunuyorlar. Karım benlen ilgilenmedi. Yatak hayatımız yoktu falan. Zaten ben aldatilipta şerefsiz olmayan kadın-erkek görmedim. Aldatan neredeyse aldattigindan tazminat isteyecek. Bütün galaksi suçlu ama bir o değil. Ya yalnız kaldığında 1 kere olsun sor dimi kendine. Acaba bu yaşadığım olayda aldatan olarak kent trilyonda bir hatam var mı diye
Bu gerçekten büyük bir hata ama diğer insanlar gibi yargilamk istemiyorum seni buna iten sebepleri bilmiyorum umarım gerçekten pismansindir... Eger adamin kocana gösterebileceği mesaj foto vs yoksa takma o kişiyle iletişimini kocana söylerse de asildi yüz vermeyince de iftira atiyo falan dersin. Allah affetsin..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
136Cevap
kadın erkek aldatmak serefsizliktir. yakın arkadasiyla aldatmak misliyle serefsizliktir. ERKEK aldatılıyorsa kusuru kendinde arasın , karısına ilgi gösterseydi diyebilirsiniz. Ama bu örnek aldatılan kadın içinde pekala verilebilir. O DA adama karılık yapsaydı yatakta onu mutlu etseydi kendine baksaydı falan filan. Sevgin bitebilir amenna. Sende boşanırsın özgür olursun istediğinle beraber olursun. Ahlaklı olmak bunu gerektirir. BUGÜN kendine göre sebebler yaratarak aldatmayı meşru gösterebilirsin. KOCAM benlen ilgilenmiyordu bana sefkat göstermiyordu veya karım beni mutlu etmiyordu cok dır dır ediyordu falan filan. AMA emin ol arkadaşım bu senin başına gelince yukarıda ki aldatma sebeblerini açıkladığın kadar uygar ve anlayışlı olmayacaksın. Burdaki kadının tek yapması gereken kocasından boşanmak. Eger söylediklerim ahlak bekçiliği ise ahalak bekçiliğini şerefsiz olmaya yeğlerim. HE bide şu kınama basına gelmeden ölmezsin lafını örnrk göstermeyin. Kimse yasattığını yasamadan ölmesin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Ben kendi adima konusuym evli kadinlara kesinlikle yan gozle bakmam bakani sevmem baktiran kadinida sevmem ben capkin bir insanim tamam ancak kurallarim var bu konuda ve kanun sayilir benim icin gelelim soruna yemissin bir halt o adam gotu yeyip cocana diyemez esinle bosan derim yuzune nasil bakicaksin son pismanlik fayda etmez namusuna peskes cekmeden dusunseydin keske esinin arkadsida ADAM olsa sana bakmazdin sen adam olsan vermezdin ona agir konustum biliyorum bazilari da izellikle eic veren kisi mal mal konusucak bir sor bakalim kendi karisi boyle yapsa ne olucak?
00 Yorumlasize ağır konuşma yapmayacağım ama yaptığınız evlilik hukukuna insanlik ahlakina aykiri... Birsey yasamissiniz pismansiniz ama sonuc itibariyle devam eden bir evlilik sureciniz var esinizin arkadaşı söylemese bile ondan once esinize siz anlatmalisiniz... sizi boyle bir konuda tehdit eden bir adam esinizin arkadaşı değil ancak düşmanı olabilir.. tovbe edin ve esinize anlatin ama sonuc itibariyle olcaklar sizin hakettiginiz şeyler olacaktir çünkü aldatmak çok ahlaksizca.
10 Yorumla
+1 yılKlasik bir durum.. hicmi haberleri okumuyorsunuz? Nerden buluyorsunuz bu cesareti? Hem onu aldattiysan zate onu birakmaya göze almissin demektir. Simdi onun haberi olacak diye korkuyorsun ama sizin evliliginiz coktan bitmiş. . bari devam hata yapma ve onlada kocanlada bitir
00 YorumlaAl İşte Sonra Haberlere Cikar Yok Kadina Siddet Yok Kadinlar Ölüyo. Yaptigi Guzel Biseymis Gibi Bide Ters Ters Cevap Vermeler Felan Zina En Buyuk Suctur Insallah Basina Buyuk Belalar Gelir Ölürsün bir Çöp Poşetine Koyup Atar Kocan Seni bir Konteynira :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:D aynaya baktığında namuslu bir yüz bekleme. kocanın yanına yattığında ona ait olduğunu düşünme. çocuğun varsa, ileride ondan hayır bekleme. adam çalışsın uğraşsın, eve ekmek getirmek için birilerinin ağız kokusunu çeksin. sen git başkasıyla yat. eğer ufacık şerefin varsa. namusu katmıyorum, o kalmamışsende, ufacık şerefin varsa boşan o adamdan.
20 Yorumla
+1 yılher zaman ki gibi tolga gelir ve allah bin belanızı versin namusu 5 para etmez insanlar diyerek gider.
50 Yorumlabir kere pişmanım demene kocan inanmaz çoğu erkek inanmaz boşa uğraşma baktın adam tehdite devam ediyor söyleyecek biri , sen direk ayrılacaksın ama neyi mazeret göstereceksin? işin zor boşuna pişmanım deme belki adam tehdit etmese devam ederdin buna kimse inanmaz kusura bakma
00 Yorumla
+1 yılHayır benim anlamadığım tüm ruhu bozuk insanlar evleniyor, kendi halinde, eşine dostuna sadık insanlar ortada kalıyor. Sebebi nedir acaba, bu adamları nasıl kandırıyosunuz boyle hanımlar?
41 Yorumla- +1 yıl
Psikologluk bir durum, eşiyle tanışma öncesi varsa ilk sevgilisinden evliliğine... evlilik içinde yaşanılanlar akabinde aldatma evresine kadar geçen süreç süzgeçten geçirilmeli vede eşin aldatılma yönünden buna zemin hazırlayan yansımaları vede uygulamaları var mı bakılıp ona göre esas doğru ışığında çözüm adına gereken yapılmalı.
Pişmanlık kendi tarafından geliyor ve bunu x kişiye belirtip ayrılmak istiyor !!! illa, cinsel aldatma söz konusu değildir, duygusal aldatmada benzer derecede kötüdür :( hatadan dönmek güzeldir :) hem dinen, hemde vicdanen yapılması gerekenleri araştırıp gereğini yapması gerekiyor. vede haremlik selamlık olayının ne derece doğru olduğu defalardır bu vb. örneklerle tescillenmiş oluyor.
+1 yılKocanla dürüstçe konuş. Karaktersiz bir adamla birlikte olmuşsun. Bu tip kişiler istediklerini alana kadar susabilseler de, mutlaka bir gün bunu kocana duyuracaktır. Yani aslında evliliğin kocanın kararına kalmış. Peşinen sen anlat ve dürüst ol.
02 Yorumla
Soran+1 yıleşimi hayal kırıklıgına ugratmak istemiyorum
- +1 yıl
Mutlaka uğrayacak, aldatmalar mutlaka bir gün günyüzüne çıkmaktadır. Senden duymuş olması, her karaktersizliği yakıştırmasına engel olabilir. En azından dürüst der. Belki ilerde seni affedebilir. Ama başkasından duyduğunda ( ki duyacak ) çok kötü bir kadın olarak anacak seni.
- Aşk İlişkileri konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılPişmansan töbe et. Zinanın ne bu dünyada ne öteki dünya da affı kolay değildir. Pişmanım deyip vicdanını rahatlatma. Gerçekten kurtulmak istiyorsan samimi bir kalp ile Allaha dua et. Önce Allahtan sonra kocandan af dile. Kocanın yüzüne bakacak yüzün olsun. Başını yastığa rahat koy. Ama o insanla görüşmeye devam edersen seni hala kullanmaya devam edecek. Bariz o adam seni kullanıyor.. Aklı başına al o pislikten kurtul
00 Yorumla 7 buyuk gunah var en buyugu komsu karisiyla ve dost karisiyla iliski kurmak. Kimin ne olacagi belli olmaz ama ayette ne yaziyorsa odur. Yani bu dunyada gunah islerim diye korkmana gerek yok. Senin cehenemin banko. Kacisin yok. Bunun garantisi kuran-i kerimdir. Kul hakkini bile affedebilir ALLAH. O en cok bagislayan en cok aciyan en yuxe olandir. Amma ve lakin. Bu gunah affedilmiyor. Gecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılxper kasıcam diye sorulmuş fake bir hesapsa Allah islah etsin toplumu buna alıştırıyosunuz
yok gercek bir hikayeyse yine ALLAh ıslah etsin10 Yorumla
+1 yılAldattığın için bu saatten sonra bu durumda dolayı başına gelen her şeyi hakediyorsun bunu bilerek hazırlıklı ol. Ancak kocana anlatamaz.
Allah bize aldatmayı da aldatılmayı da nasip etmesin. Böyle bir durumu hazmedemezdim10 YorumlaSenin gibileri tesbihe dizip tövbe diye çekseler günaha girerler.
Neyse fazla bişey sölemeye gerek yok herkes kimliğini cebinde, kişiliğini benliğinde taşır.43 Yorumlayani kusura bakma ama...
https://i.hizliresim.com/aBZ2L7.gif40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılömür boyu yapacaksan git bari işe gir bence karlı sen çıkarsın bu şekilde yapma bence bunu seni aşağılamak kırmak hakaret etmek için söylemiyorum devam etmenin ne kadar çirkin olduğunu vurgulamak için söylüyorum ayrıca öyle bişey diyemez kimse ne diyecek kardeşim ben senin karıyla yattım posta iyiymiş mi diyecek saçmala hadi söyledi sende öyle bişey olmadı saldırdı izin vermedim sana söylemeye çekindim de ağla yok dersen git ne b-ok yersen ye
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenin adam demez hadi o yollu çıktı sen ne diye meil ettin şerefsiz ne olursa olsun sen yapmasaydın demez mi öldürecek se önce ondan başlamaz mı? bunu yapmayacaksa boş ver hakketmiştir demekki
+1 yılelinde ispatlayacak bilgi belge var mı? sana mı inanır ona mı? sende ona bana sarkıntılık etti sana diyemedim de. devamlı taciz ediyor yuz vermedim diye bu yalanı soyluyor de
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsanları yargılamak bana düşmez. kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş. sana tek diyeceğim otur duanı et tövbe et o adamda g*t varsa gider der ama gt korkusu birşeye benzemez bu b*k edemez
30 Yorumla
+1 yılne demek ne yapmalıyım, her haltı yapmışsın zaten, iş arkadaşından uzak dur, kocana da anlat her şeyi, boşan, sonra da vicdan azabı çek.
10 YorumlaBizim Oralarda Bir Laf Var Müdür Bildin mi ' Evvel Yediğin Hurmalar , Gün Gelir De Bilmem Nereni Tırmalar ' ...
11 Yorumla
Soran+1 yılbildim
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılGit kocana söyle iş arkadaşını vursun kocan hapise diğeri mezara rahat rahat keyfine bak.
(Umarım seni vurmaz)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta ikisi ile de yapmissin eğer cocukarin varsa onlara yazik ettin yoksa çocuklar ikisi fen birini şutla ama evlendiğini kovana kotu ihanet ermişin niye yaptin ki seni mutlu etmedi mi ya da sana yeterince ilgi vermedi mi herşey bu kadar kolay mi kendini. Arkadasinin kolllarina birakmak yazik kovana aci yorum
00 YorumlaUlan ne karaktersiz ne şerefsiz insan oldunuz çıktınız ya amkduğumun kefaşe leride böyle yazıları normalmiş gibi yardımcı olucak zihniyette cevaplamıyormu sizi doğurup bu yaşa getirenin mk
00 YorumlaKeşke böyle yakalansan da atlayıp gebersen..
https://www.youtube.com/watch?v=UapUkU8Bfy020 YorumlaUtanmadan akıl istemende cabası. Sen ilk önce gurur şeref namus ne demek bir bayan için onları öğren sonra alırsın cevabını. Gerçi almışsın alcağınıda neyse.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Neden pasif davranıyorsun? Bir kere yaşandı ve bitti , uzak durmazsan olacaklardan ben sorumlu değilim diyerek sert tepkini ortaya koymalısın. Zorla güzellik olmaz neticede.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılSana herşey müsteaktır hesabını veremeyeceğin işlere kalkışma kahpeliğin alemi yok yargılamak haddime değil fakat sizin gibi insanları gördükçe insanlardan soğuyorm.
10 Yorumla * et sen iş arkadaşına ver o gitsin baldızı siksin toplu sikiş olsun aq. İşte evlilik hayali olan erkeklerin tek korkusu siz hanımefendi (!)
10 Yorumla
+1 yılYapın yapın ondan sonra pişmanım. Sizin gibi kaşarlar yüzünden kızlara güvenimiz kalmadı. Gidin kaşarlığınızı başka memlekette yapın buradaki kızlara laf getirmeyin.
10 Yorumlaarkadaş kızlarsoruyor. comm mu yoksa sexhikayeleri. comm mu belli değil yaaa.. ülkede ne kadar miğdesiz var bu siteyimi buluyo soru sormak için anlamıyorumki...
10 Yorumla
+1 yılsana cok sey demek isterdim de demiyim daha iyi. insallah kocan yakalar sizi... nasil da assagliksiniz ama orda burada laf acilsa namus hakkinda toz konudrmassiniz kendinize
00 Yorumlaihanetin hançerini vuran kahpe yürek bir gün ihanetin kanlı hançerine mahkum olur...
52 Yorumla- +1 yıl
Armi ilk defa ruslarla alakalı olmayan bir soruda seni görüyorum ve altına imzamı atarım yazdığının bravo :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılnah anlatır yetiyosa anlatta seni bir güzel s*ksin de o anlar :)
23 Yorumla
Soran+1 yıleşim o karakterde biri degil
Cevap sahibi+1 yılbiz ona karaktersiz diyelim istersen boyle biseyi anlattiginda esinde oturup dinliyosa mezhebinde at koşturmakta haklısın
Gizli Üye(25-29)1 aySikise devam et sizin yüzünüzden namus kavramı diye birsey kalmadı senin gibilerin yanında olan kızlarda senin gibi kuzum yüzünden bozulacak senin sonun cehennem bunu biliyorsun dimi insaallah sen ve senin gibiler bu dunyadada öbür taraftada cehennemi yasayin namuslu insanlardan uzak durun serefsiz ler
00 Yorumla
+1 yılTamam ortada bir hata var peki aynı şeyi esin yapsa cevabın ne olurdu?
00 Yorumla
+1 yılgecmiş olsun yap yap pişmanım de hadi sana bol mesailer artık artık
34 Yorumla
Soran+1 yılterbiyeli olun lütfen
- +1 yıl
bunu söyleyende terbiye var mı peki?
Soran+1 yılvar bayım
- +1 yıl
dur soruyu bir daha okim herhalde gözlerim bozuk
ama evet aldatmışsın ve terbiyeden bahsediyorsun terbiye sadece sözle olmaz davramışlada olur
Hadi kocana Saygin yok bari kendine olsun la. Birilerine karsi sorumlulugunuz varken araya ucuncu kisiyi nasil sokabiliyorsunuz anlamiyorum. Basinda dusunecektin olacagi belli bunun
00 Yorumla
+1 yılkeşke kocan seninle evlenmeseymiş pislik.. ben olsam önce seni öldürürdüm... eşim bana bunu yapacak biri olsa acımam
04 Yorumla
Soran+1 yıleşim elini kana bulamaz
- +1 yıl
doğru sen buna değmezsin.. neden yapıyorsun sen bunu peki sevmiyormusun kocanı..
Soran+1 yılseviyorum ama bana ilgisiz davranıyor bir anlık boşlugumda bu adama aşık oldum
- +1 yıl
anladım... işin zor... başka birşey denmez.. hak ettiğin cezayı bu dünyada bulmasanda öbür tarafda kesin bulursun.. o değil eşinin arkadaşı tam kaliteli o... çocuklarından mış belli
Koskoca memlekette kocanin arkadasini mi buldun verecek kapiciya verseydin daha iyiydi :)
00 Yorumla
+1 yılGrup yap bence aşağılık olmanın en üst seviyesindesin zaten
10 Yorumla
+1 yılarkadaş 250gr et için erkeğin yapmadığı kalmıyo da yarım kilo taşşak için de ayıp yani bu yaptığın.
00 Yorumla
+1 yılDostun söylemeden kocan ögrensede k*cina tekmeyi basip ait oldugun yere sokağa atsa seni.
00 YorumlaValla kimseden saygı bekleme de kendine saygın olsaydı yapmazdın zaten git atla uçurumdan
Büyük ihtimal fakesin00 Yorumla@Kabuklu-Fıstık Yemin ediyorum yorumunu ağzım açık bir şekilde, biraz heyecan, biraz kalp çarpıntısıyla, bir çırpıda okudum ve nereye bağlayacaksın diye çok merak ettim :) EİC'i haketmişssin :)
00 YorumlaXper kasmaya devam arkadaşlar, zamanımızı çaldığın için mutlu olmuşsundur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMustahak ediyor gerizekali. Boyle devam edrsen daga cokk caktrrrsin
00 Yorumla İnşallah eşin öğrenir de tekmeyi basar.
140 Yorumlahic bisi yapamaz bence cek restini. ha cikar soylersede olacaklara katlan. ama o insana hala kendini kullandirna
00 YorumlaKocanida arkadasinida idare edebilirsin ve aldatmaya devam edebilirsin ama ALLAH goruyor ve biliyor. Tovbe et ve once ondan kork.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBak ben sana hakaret edecek değilim ama bir soruya cevap vermeni istiyorum. Aldatacak ne yaşadın sen?
00 Yorumla geneleve gidip güzel bir cv doldur işe alınırsın kesin
40 Yorumlafeyk to fake.
xper kasmaya gelmiş91 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan kocandan, yoksa bunun sonu üçünüzede felaket getirebilir.
10 Yorumla
+1 yılPişmansın aman Devam Ettireyim mi diye Soruyorsun...
Senin Contalar Gevşemiş Hanım abla.00 Yorumla
+1 yıliş arkaşı seni işini göreceği bir kadın olarak görüyor. bedava partner diye. kocandan boşan ya da adama rest çek her şeyi göze alıp
00 Yorumla
+1 yılHiçbişe yapamaz şş.. sizzz korkma.
drvam ettirme. eğer zor durumdaysan yardımcı oluruz merakbetme korkma sakın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence ikisini idare et bari ne yapacan artık hatta soylede olabilir bnce adam esini ikna edebilirse grup yaparsanız daha iyi zevk alırsınız en azından ne saklı ne gizli olmamıs olur ve herkezde mutlu sona kavusur :DDD
00 Yorumla
+1 yılAjdacimin sarkisi vardı bununla ilgili palavra palavra palavra yoksa Ajda değil mıydı
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum hiç
- +1 yıl
Ewt ajdacim söylüyormuş
https://m.youtube.com/watch?v=jwMzqZnnW88
+1 yılHata sende bide kocanin yakin is arkadaşıyla yatmış kalkmışsın napicam diyosun sonra kadinlari senin gibi taniyoruz rezilsin.
He bu arada bir b*k yiyemez o00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocamı iş arkadaşıyla aldattım ben pişmanım iş arkadaşı devam ettirmek istiyor ilişkiyi ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler