Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten yaşça olgun olan ve dürüstçe bunu söylemek isteyen var mı
Ben genç biriyim ama yaşça olgun kadınlara zaafım var. Olgun davranışları, anlayışlı olmaları, bazılarının o sakin, bilgili ve hoş tavırları öyle güzel ki, kayıtsız kalamıyorum. Hatta bu yaş farkı çok fazla olan kadınlara ilgi duyuyorum. Genç bir erkeğin olgun bir kadına ilgi duyması garipsendiği için bu isteği hep içimde tutmaya çalıştım ama olmadı. Olgun bir kadın da genç bir erkeği ister mi..
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
İstememesi lazım normalde ama büyükte konuşmamak lazım aşık olursa eğer işin içinden çıkması zor olur
Garipsendiğini biliyorum ama bu gerçekten benim için çok farklı ve olgun birini gerçekten isterdim.
Dediğim gibi doğru değil ama gönül işte
Hayatımda henüz biri yok ama evet insan güzel şeyler hissedince olmasını istiyor ve engelleri aşabilen çok az insan vardır
Öyle biri olursa açık açık söyle bence duygularını
Öyle biri olsa dahi toplum tarafından garipsendiği için gerçekte yaklaşmaya bile çekinebilirim
Yooo sen istedikten sonra karşı tarafta kabul ettiyse topluma ne
Gerçekten ben bunun olmasını çok isterdim ama bunun olması sanırım çok zor, yorumlar bile oldukça katı görüyorsun
boş ver sen onları 😂kalbini dinle
Bunu kabulenecek bir kadın var mı herşeyden önce, önemli olan bu
İllaki vardır ama dediğim gibi aşık olursa sana dinlemez yaş farkını inşallah çıkar karşına ne diyim
umarım öyle olur, teşekkür ederim güzel düşünceniz için..
Rica ederim 🥰
siz kaç yaşındasınız merak ettim
38 yaşındayım
siz de olgun biriymişsiniz ama evlisinizdir belki de
Ne o bana yürüyorsun😂
estağfurullah 😄 soru sordum yalnızca 😅
Evet evliyim
ne güzel
Teşekkür ederim
rica ederim
Ender kadın genç bir erkekten hoşlanır. Karakter olgunluğundan çok, yaşam tecrübe ve bilgi birikimiyle ilgili bir durum bu.
evet ender çok
İstemez, komik gelir. Niye istesin? Kadın da ona kol kanat gerecek babacan birini ister. Oedipus sendromunuz olabilir dikkat edin.
Karakter olarak olgun biri ama fiziksel olarak genç birini istemezler mi
Erkekler istediği kadar olgunum desin. 40 yaşında bile çocukturlar. Bunu bütün kadınlar bilir.
Olgun olanlar var, bu gerçekten öyle
Olgun olanları da aşık olduktan sonra görüyoruz merak etme :)
Aşk insanı değiştiriyor, daha böyle pamuk gibi yapıyor, insanı hassaslaştırıyor, sanırım bu yüzden kişinin çocuk tarafı çıkıyor ortaya biraz, çocuk kadar sevgiyle ve merhametle yaklaşıyor 🙂
Hayatımda tanıdığım en olgun insan, bir bebeğe dönüştü yanımda.
doğrudur
Ben büyük isterim
bu konuda net misiniz
Hiç değişmiyor
Ama merak etme herkes böyle değil
anlıyorum elbette, umarım dilediğiniz ve istediğiniz gibi biri çıkar karşınıza
Amin
Yakışıklıysan evet
Çevrem tarafından bu olumlu ama yine de öznel tabi
Hmm o zaman oda seni yakışıklı ve çekici buluyorsa evet ama böyle olduğunu düşünmüyorsa ondan sırf gençsin diye senden hoşlanmaz
Henüz biri yok