El konusunda takıntılı mısınız?

Hayır elin nesine takıntılı olayım başka yer mi kalmadı. zaten ben sevdiğim kadının vücuduna bakmak ki benim için güzellik ilk sırada değil karakteri önemlidir benim için.
Karakter önemli diyenler hic samimi gelmiyor evet önemli ama cirkin bir kizida sevmezsin yani
Sen gayet hos birisin mesela cirkin birini istermisin karakteri güzel ama cirkin
Ben severim. zaten inanmak zorunda değil kimse.
Ben de kendimi çirkin buluyorum ama isterim. yüze göre seçmem.
Gördügüm kadariyla cirkin degilsin
Teşekkür ederim:) pek iltifat almam genelde
Bana göre beyaz ten renkli göz ve sarisinlar hostur :) kendini cirkin olarak görmemelisin
Mutlu oldum :) teşekkürler tekrar
Rica ederim :)
Cevap
46Cevap
Hayır değilim birisini beğenince otomatik olarak onun elleri de hoşuma gidiyor zaten.
Evet ellerim ince kemikli ve yumuşak, minimal dövmelerim ve uzun tırnaklarım var. Daima da bakımlıdır yani takıntılı sayılırım kendi ellerime. Foto biraz şipşak oldu idare edin.
Oha cidden çok iyi 👍
@rekreasyonistt parmakların çok güzel
Teşekkürler 💙💜
@rekreasyonistt dövmen fotoda gözüküyor mu
Bileğime mors alfabesi şeklinde, baş parmak kökü tarafına bir tane, tırnak diplerime de birer tane yaptım. Şansa bırakmamak için de kamerayı odaklamadım doğrusu net görememen doğal.
Anladım. Minimal dövmeler benimde çok hoşuma gidiyor
Aynen benim de (bellidir zaten 😂). Ben hepsini kendim tasarlayıp yaptığım için çok emeğim var kopyalansın istemiyorum, o yüzden detaylı fotoğraflarını hiç paylaşmıyorum.
Yaaa cok güzel 😊 tasarımcı misn? Odaklamdan çekmeni şimdi anladım 😊
Sadece kendine çalışanından 😃
Kendime dövme yapmayı seviyorum ve duvarımın tasarımını da kendim yaptım. Başkaları için bir şey yapmıyorum tabi.
Özel çalışıyorsun işte sadece kendine 😀 xperim yetmiyor yazar msin
Konu nedir burada da söyleyebilirsin, söyleyemeyeceğin bir şeyse de burada söylememen daha iyi.
Kendi elime fazla takıntılıyım. Elim benim için kusursuz olmalı. Ojem sürülü olmalı, bilekliğim ve yüzüklerim takılı olmalı. Gözüme güzel gelmeli yoksa içim rahat etmiyorrr
Tırnak konusuna takıntılıyım. Dip kısmına kadar kesilmiş çok ovalleşmiş tırnaklar cidden çok kötü görünüyor. Onun dışında pek de takmıyorum.
El güzelliğinin ayrı bir zerafeti ve cazibesi var kesinlikle. Bir de bende hep tuhaf bir durum denk geldi eli güzel olanın... güzel oldu 😂😂
Hemde nasıl birinin elleri benim için çok şey söyler ama arkadaşlıklarımin bununla bir ilgiisi olamaz
Bana göre güzel el farklı. Ben ince kemikli seviyorum.
Kimsenin bi uzvuna karşı takınyım yok. Sevdiceğin her zerresine bayılıyorum ❤️
Yoo takıntılı değilim erkek eline göre küçük hatta ama iyi gibi
Bir kadının eleriz onunla alakalı herşeyi anlatır
Biraz evet temiz ve yumuşak bakımlı olması önemli
kadinlar ellerime bakar, nedenini anlamiyorum
ben sevgilime takıntılıyım her bir zeresine takıntılıyım ya
Hayır, takılmıyorum. Yüz güzelliği daha önemli benim için.
El takıntısı derken elim bu 🤔
Cie
Rkin bie el sogudum dkdksks
Cirkin*
Ben memnunum valla merak ettiğim elde ne rahatsız ediyor fotoda oyüzden attım
Tirnaklar cok kücük ve al kaba duruyor
Erkekler ağır işlerde çalışırken tırnaklar kısalıyor iş yapmayı bırakınca tırnak derileri geri kayıyor kısaca tırnaklar dediğin gibi kısa kalmıyor bilgin olsun iyi geceler 👋
Yüzükler yüzünden parmakların daha kısa görünmüş sadece. Ellerin iyi, gel bijuteri açalım.
Nazik yorumun için çok teşekkür ederim ♥️
Rica ederim düşündüğümü söyledim sadece.
Duvarınıza asın..
Seninkinin yapacağı tek şey bulaşıkları makina dan çıkarmak..
Hahahaha uza şu elimle sana yazıyorum yazık günah layık değilsin
Ne düştün be ablacım elime kafam bozuk sus
Git kendi denginle oyna dengim değilsin. Yavaştan demir al
Bak bakayım sola dengim misin?
Kral hakli sus kız sende bi car car bülbül gibi ötüp durma
Şükür
bir başkasının elini pek fazla umursamıyorum açıkcası fakat konu bana gelince ellerimi çok umursuyorum her ne kadar mükemmel bir el istesemde asla gerçek olmayacağını biliyorumm pff :( üzücü gerçekten
Elimi gören kızlar beğeniyor bu konuda çok popomu kaldırdılar 😅
Atsana merak ettim 😂
Hahahw yaz bana bakalım
Burdan at ys
Aman sende
Yaz özelden link atım işte
Burdan at
Silersin
Valla sen bilirsin ekle yaz atım yoksa da kalsın
Benim ilk kriterim bir kızın ellerinin güzel olması sonrasına sonra bakarım ama kendi güzel elleri çirkinse şansı yoktur mesela.
Yaw ellerim yaşlı eli gibi gözüküyor oldukça sinirimi bozuyor
En İyi Cevap