Aşk İlişkileri Sevdiğim çocuk Kıbrıs askeriyede, mektup yollasam ulaşır mı? Sümeyyeu Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kibrıs askeriyeye pttle maktup yollasam ne kadar tutar sizce? Sevdiğim çocuk Kıbrıs askeriyede, mektup yollasam ulaşır mı? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ulaşır niye ulaşmasın da telefonla görüşme imkanın yok mu? 0 1 Yorumla Sümeyyeu +1 yıl Biraz kırgın ayrıldık giderken böyle bi jest olsun istedim telefonu varsada o bana ulasmıyo maalesef Yorumla
shshhhhh Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Kendim kibristayim ulaşır ama sevgilinize gitmeden 100 kişi okur 0 2 Yorumla Sümeyyeu +1 yıl Nasıl yani askeriyedeki komutanlar okuyo sadece diye biliyorum Yorumla shshhhhh +1 yıl Ohoo 😂 keşke komutan olsa o kalkıp limana gelecek limanda kontrol edilecek açılacak bişey var mı die bin kapıdan geçecek Yorumla
qookhann Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 14 günde ulasır 3 yerden geçer gidene kadar 0 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ulasir ama gec... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ulaşır niye ulaşmasın da telefonla görüşme imkanın yok mu?
Biraz kırgın ayrıldık giderken böyle bi jest olsun istedim telefonu varsada o bana ulasmıyo maalesef
Kendim kibristayim ulaşır ama sevgilinize gitmeden 100 kişi okur
Nasıl yani askeriyedeki komutanlar okuyo sadece diye biliyorum
Ohoo 😂 keşke komutan olsa o kalkıp limana gelecek limanda kontrol edilecek açılacak bişey var mı die bin kapıdan geçecek
14 günde ulasır 3 yerden geçer gidene kadar
Ulasir ama gec...
Ulasir
Ulaşır tabiii ne güzel düşünmüşsün
Ulaşır