Bence olmaz herkesin kendi tercihi🤷
Olur
Olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence olmaz herkesin kendi tercihi🤷
Olmaz ama çok farkta olmamalı diye düşünüyorum. Bunun orta yolunu bulmak lazım çünkü çok fazla yaş farkı olursa uyum olabilir mi? Uyum varsa bence sorun yok diye düşünüyorum ama gelecekte ne gibi sıkıntılar olur bilemem geleceği de düşünmek lazım.
Benimle EŞİM arasında 11 yaş var ve biz 1 yıldır evliyiz. EŞİM çok iyi birisi aslında tek sorun evde hep bilğisayardan oyun konması işten gelir yatana kadar oyun oynar. Bak açık söyleyeyim ben hep olğun birisiyle evlenmek istedim evlendim de kendinizden çok büyükle evlenirseniz cinsel hayatınız olmaz ya da az olur. Biri birinize zaman ayırmazsınız. Birde büyük biriyle evlenirseniz şahsen EŞİM der her kesin bir alanı vardır rahatsızlık edilmek istemezler. Sen her istediğinde seninle zaman geçirmez o eşiniz ne zaman sizle zaman geçirmek istediğinde zaman geçirmek durumunda kalırsınız eşinize göre plan olur. Her istediğinizi Büyük biriyle evlenirseniz alamazsınız. O yüzden evleneceğiniz kişiyi iyi seçin ve yaşda önemlidir. Bak ben 23 yaşındayım zaten kendimi Ruhen yaşlı hissediyorum amaa eşimle evlenince daha çok kendimi yaşlanmış hissetmeye başladım. O yüzden yaşınıza göre kendinize göre birini bulun.
Ben eksi beş ve artı beş yaş sınırı koydum kendime.16 yaşında benden 16 yaş büyük biri ilgilenmişti benimle ve dersimi aldım zor gerçekten. Yine de istisnalar ayrı tutulmalı. İki eş ruh birbirinden memnunsa yaşları kimseyi alakadar etmez tabiki. İnsan her yaşta da aşık olabilir. Mühim olan eş ruhunu bulmuş olması, nett. Kendi adıma tercihim kesinlikle az yaş farkı her zaman. En fazla eksi beş ve artı beş der noktayı koyarım.
Karışık bir konu aslında. Aşkın değil sevginin yaşı, sınırı olmalı. Çünkü 13-14 yaşında çocuklar aşkın yaşı olmaz, çok seviyorum diyerek daha o yaşlarda harama bulaşıyorlar. Bu çok yanlış ve gereksiz bir güzelleme oluyor. O yüzden her şeyin bir yaşı, zamanı olur
Cevap
28Cevap
Aşkta yaş olmaz bir insan kaç yaşında seveceğini kaç yaşındaki birisini sevecegini seçemez seçemiyor.
Evet aşkın yaşı olur tabi ki de ama ben aşka bile inanmıyorum zaten
Olur tabi ki de gidipte kendinden 10 15 yaş büyük birisini istersen ileride çok pişman oluyorsun ve siz kızlar da para uğruna bir erkeğin cinsel oyuncağı oluyorsunuz bundan ne anlıyorsunuz 🤷♂️
Kendi yaşıtınıza uygun birini seçmek varken neden büyük birisi ben 21 yaşımdayım 14 yaşımda büyük adamların olgunluğuna sahip oldum şuana kadar hiç sevgilim olmadı ama hala kaderime yazılı olan insanı bekliyorum sabırla o bana gelecek bundan eminim evlenmeden başka bir kadınla da yatmadım yatmam da
Yani sonuç olarak aşkın yaşı vardır
Ne alakası var? Şaka mısın? Para uğruna hepimiz mi oluyoruz siz kızlar demişsin. Genelleme yapma hakkını nerden buldun.
Kendinden yaşça büyük birine nasıl aşık olabilirsin ki 18 yaşına girdiğiniz gibi büyük adam avlama peşindesiniz
Benim gibi bir bedensel engelli karşınıza çıkıp aşkını ilan etse ne yapıyorsunuz direkt reddedin kalpten sevmeyi öğrenin önce
Genelleme yapıyorum bu benim kendi görüşüm ve haklıyımda doğru bir şey diyorum
Büyük bir av avlama mi? Bu zamana kadar çok yakışıklı da çıkma teklifi etti, en zengini de. Ben yanımdaki ile mutluyum ister fakir olsun ister zengin olsun beni ilgilendirmez. Görüşüne saygı duyarım fakat genelleme yapamazsın. Herkes bir değil çünkü. Para konusunda haklısın bazıları para için herşeyi yapıyor. Ama hepimizi genelleyemezsin çünkü hepimizin karakteri iki kuruşluk değil.
Farkındayım bu devirde zaten zor. Çevremde var çünkü tipe paraya pula bakanlar. Seversem kabul ederim dediğimde aklın varsa zengin olanla çıkarsın diyenleri tanıyorum.
Gerçekten sevip sevmediklerini belli ediyorlar. İlk aşık olduğum kişi için çok tipsiz demişlerdi. 🤷
4 yaş bile büyük geliyor bana niye mi? Çünkü o kayıp olan 4 yaşta bensiz doğum günü geçirmiş bensiz hayat sürmüş gözüyle bakıyorum. O 4 senede neler yaşadı allah bilir. En fazla 2 yaş olsun isterim, ama 1 yaş fark olursa ideal olur benim için. Beraber yaşlarımızı kutlayalım beraber yaşlanalım.
Ne güzel. Kendi tercihin saygımız sonsuz. Fakat neden aralarında 10-15 yaş olan insanlara niye evlendiniz gözüyle bakılıyor? Eğer olgunlarsa gayet normal ve kendi tercihleri. Çevremde var o şekil evlenenler ve sanki dünyanın en kötü şeyini görmüş gözüyle bakıyorlar.
Aşkın yaşı olmaz bence her yaşta sevebilirsin ama evliliğin yaşı olur belli bir yaştan sonra da evlenmek biraz garip kaçar her şey yaşında güzel ama isteyen sevebilir Illaki evlenmesi gerekmez uzaktan aşklar belki de en güzeliydi şimdi ki gibi samimiyet siz değildi belki de en iyi aşk eskilerin aşkıydı
Aşkın yaşı derken ben çocuk yaşta aşık olunur mu diye anladım bende mi sıkıntı var ya SJSHSJSYLFS neyse her türlüde aşkin yaşı yoktur ama uyumluluk önemli tabi kalkıpta 60 yaşındaki birisine aşık olamam herhalde.
15 yastan fazlası sıkıntılı olabilir ama herkesin kendi tercihi saygım sonsuz
Aşık olunacak yaş belli olmaz ama aşkın yaşı olur. Şimdi boş yere edebiyat yapmayalım. 20 yaşındaki kızla 40 yaşındaki adam arasında aşk mı olur?
Olur. Kimseyi ilgilendirmez herkes kendi hayatından sorumlu. Pişman olucaktı kendisi mutlu olucakta kendisi. Aşk yoksa yaşıtlarda çıkmasın.
Aşk toyken tecrübesizken yaşanır. Acıtır. Deneyimlenirsin ve o deneyim sana gerçek sevgiyi bulmanda yardımcı olur
5 yaşındaki çocuk aşkın ne olduğunu biliyorsa aga aşkın yaşı yoktur
Aşkın yaşı yoktur fakat biz burada 5 yaşındaki çocuk ile 50 yaşındaki adamı evlendirelim ya da birbirlerini sevsinler demiyoruz. Mesela 15 yaşındaki kız ile 30 yaşındaki adam sevgili olsa iki tarafın düşünceleri tamamen farklı hem kız daha küçücük ve sıkıntılı bir şey. Ama 20-25 yaşındaki bir kız ile 30-35 yaş arasındaki birisi çıkabilir. İki tarafta akıllıca düşünüp seviyorsa olabilir. Sonuçta iki tarafta reşit.
Neden yorumumu baska yere cektin😐
Yorumun biraz bu mantığı kaydığı için açıklama yaptım.
Hayır ya ben düz mantık dedim 🤦♂️
Tamam zaten anladım ne demek istediğini
İyi peki hayırlı ramazanlar 😂🙋♂️
Sanada 🦋
Yani yanında da babası, kızı, annesi gibi durmaya gerek yok bence. Aşk olmuyor bu tür ilişkilerin çoğu olanlara sözüm yok
Ya şimdi arada 30 yaş varsa olmaz tabi ama 5 10 yaş bişey olmaz diye düşünüyorum
15 yaştan fazlası sıkıntılı olabilir diye düşünüyorum. Ama herkesin kendi tercihi isterse gidip kendinden 30 yaş büyük biriyle evlensin. Sonucuna biz katlanmicaz sonuçta 🤷
Yaşın askı olur mu desek, Her yaşta sevebilirim bana göre asla yok
Max 5,-5 kuralı olmalı daha fazlası mantık çerçevesine sığmıyor.
Bence olmaz. Öyle ki henüz kendisiyle karşılaşmadım. Bakalım ne zaman olacak ya da olacak mı.
Bana göre aşkın yaşı olmaz yoksa bu kadar genç ve yaşlanmış olanlar aşk yaşayamazdı
Aşkın ne yaşı olur ne zamanı
Ben aşka inanmıyorum ✍️
Bence olmaz, sevmenin sayılarla bir alakası olacağını sanmıyorum.
Olmalı yoksa insanlar mezardan bile çıkarırlar az kaldı
Anlastigin kafana göre biriyse olur mala denk gelirsen ozman güvendiğin dağlara karlar yağacak😃
Bence sorun olmaz ya ben kendimden 4 yaş büyük birisiyle sevgiliyim ve çok mutluyum aşk ortada gerçekten bir aşk varsa çıkar ilişkisi değilse çok mutlu olursunuz
İnan yaşı yok. bak 41 den sonra aşık olan bile var (ben) çok güzel ama çok zordur
Öyle değil yani. Kız ve erkeğin arasında olan yaş farkindan bahsediyorum.
Ne farkeder ki
İnan fark 40 bile olsa önemli değil
Sevgi varsa önemli değil eğer para pul içinse karşıyım ben
Değil para pul mevki yeter ki sevgi olsun ama sevgi olsun her şeye yeter
Haklısın evet
Zamanın ne getireceğini bilemezsin o yüzden yoktur
Aşkın yaşı vardır, davul bile dengi dengine lafını illaki yaşamanız gerekirse siz bilirsiniz.
Aşk diye bir şey yok çok abartılan bir kavram hoşlantıyı anlarım da aşkın olduğunu düşünmüyorum
Aşk her yaş güzel
aşk her yaşta aşktır.
Yanı arada 20 yaş ta olmasın ya
Aslında olmaz ama çok fazlada iyi olmuyor
Aşk mantık işi olmadığı için yaşı olmaz.
Aşkım yaşı yok.
Aşkın yaşı olmaz
Aşık olmanın yaşı yok
Aşkın yaşı olmaz
Kimin neyine vurulacağını bilemezsin
Belirli yaş oldugu surece iyi ama çok küçük ya da aşırı büyük olmaz
Çok büyük yaş farkı yoksa olur
Olmaz, Seviyesi olur...
aşkın canı cehenneme
Amiinn
Ha bu arada aşka inanamıyorum
Olur 60 dan sonra aşk maşk olmaz
Olmaz yasal olduğu sürece.
Olur olmaz
Herkesin kendi tercihi sonuçta partner secimini kendimiz yapiyoruz
Olmaz tabi ki..
Olur
Kiminle gülüyorsan ona aitsin o yüzden olmaz
Olmaz lakin olmalı
Olmaz bence ya
25 ila 35
Olmaz asla
Bence olur
Olurr
Olur olmalı da
olmaz ama abartmamak gerekiyor
Evet olur.
Evet olur
Olmaz.
Olur taniki
Olmazz
Bana göre asla olmaz
Olur
Olmaz bakmayın siz buna uykusu gelmiş
@YılmazkartalX yalan söylüyorsun iftira atiyorsun😂😂
İftira çamur a benzer irtifa atmam ben iftira atacak kişilere de bir şey söylemek istiyorum birsine çamur atmadan önce düşünün ilk sizin eliniz kilencek sjjs xd
@YılmazkartalX 😂😂😂 hahahhahhaha
Adı üstünde aşk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?