Erkeklere soruyorum
sizce bir kadın nasıl cilve yapalı neyi nasıl yapsa çok hoşunuza gider?
sizce bir kadın nasıl cilve yapalı neyi nasıl yapsa çok hoşunuza gider?
Somut bir ölçü verilemeyeceğine göre şöyle söyleyeyim: Sevdiğine sevdiğini gerçekten gösterdikten ve o kişide bunu anladıktan sonra istediğin kadar naz yap vız gelip tırıs gidecektir. O seni öyle sevecektir zaten. :)) Ama sevgini göstermeden naz yaparsan o eski malum söz kaçınılmaz. Fazla naz aşık usandırır.
cilve naz konuşmayla olur hareketlerle... ateşler, kışkırtır erkeği, böyle yerim lan o dudaklarını deyip saldırtır birden... öyle "ay vermicem" değil yani... yürüyüşünden bakışından yatağa uzanışından kısacası her şeyden oluşur... kadınsı olmaktır kezbanımsı değil... ;)
tutamıyorum ki kendimi... eğitim öyle kısa bir şey değil hem sen şöyle duracaksın ben burdan yol alacam değil... kız temelini anlamalı işin bana benim taktiklerimle gelirse nasıl dikkatimi çekebilir ki? böyle bir anda aklımı başımdan alabilmeli... yahu tam bir dişi istiyorum ben işini bilen... zaten namuslu fıstıkları pek sevmem ben...
Cilve ve naza karşıyım bir insan ne istediğini bilecek cilve ve nazla bir şey yaptıran kızın özgüveni yoktur kanımca. Çünkü bir şeyi cilve ve nazla yaptırıyorsan kalıcı olmaz sürekli cilve naz yapman gerekir. Gerek yok :)
Cilve yapıcak ama abartmadan. Naz istensede istenmesede her kızda vardır zaten :D
Cevap
19Cevap
tabi ki olmalı ikizler erkekleri böyle kızlardan hoşlanır ben mesela naz yapan kızlardan hoşlanıyorum kolay elde edilebilen birisi bana çekici gelmiyo 1-2 ay kadar bakarım kıza en sonunda tav olur zaten 2 ay ideal bir süredir naz yapması için eğer 1 haftada tav olursa soğuma oluyo bende biraz ilginç gelebilir bu yorum ama inan içimden ne geliyosa onu anlattım
bu sitenin en iyi sorusunu sordun. tebrik ediyorum. türk kızlarının tam da bilmediği şey. hiçbirşeyin ölçüsünü bilmedikleri gibi naz yapmanın da ölçüsünü bilmiyorlar. bu soruyu sorman sana 5 yıldız kazandırır. benim cevabımsa dişiliğinizin güzelliğini ön plana çıkarmak amacında olmalıdır. karşı tarafı bezdirip bu haliyle eğlenmek amaçlı değil. niyetinizi buna göre belirlerseniz zaten doğanızda var olan dürtüler sizi doğru yönlendirecektir ;)
Salak salak çıt kırıldım olmasın,bir de her sabah kalktığın da mümkünse bir yeri ağrıması,mümkünse annem babam bana böyle yaptı aşkuuuum şimdi çok kötüyüm demesin,mümkünse buna moralim bozuldu diyip yatmasın.Kısaca barbie bebek olmasın az kendi hayatın da ki gibi olsun
Bu saatten sonra ne nazı çekerim ne de cilveyi:) Kız dediğin delikanlı gibi gelir, girer koluna akılllı uslu eğlenmene bakarsın. Orta sahada top çevirecek tahammülüm yok. Doğrudan ofansif oyun ve sonuca dönük. Hatta mümkünse 120 dk bitmiş de direk penaltılara kalmışız:)
Her zaman cilveli kadın çekici gelir bu kişiden kişiye de değişir bana hoş gelen diğerine gelmeye bilir. Bu yüzden partnerini doğru gözlemleyip ona göre hareket etmelisin :)
cilve olmazsa olmaz tabi, çıldırtmalı... bilerek sürekli frikik vermeli kucağıma oturmalı durduk yere öpmeli ara ara vücudunu değdirmeli...
hiç birini sevmiyorum, seviyorsansa de ki, seviyorum, sevmiyorsan de ki sevmiyorum, yoksa ay bilmiyorum, bilemiyorum. Benim sevgilim gibi "Teşekkür edip" gitmek de iyi değildir :(
:(
Bence cilve sanalda olmaz ( Facebook,twit, mobil vs.. )
- Yanında ilgileneceksin ki sana daha fazla bağlansın ;)
cilve şımarıklığı sevmem ciddi olacak her zaman olgun olduğunu her zaman gösterecek
cilve de naz da uygun ölçülerde olmalıdır tabi ki bu ilişkiye tat katar ve hoş olur ama dedim ya uygun ölçülerde :)
bayanda olmazsa olmaz bunlar
kadını kadın yapan şeyler bunlar
fazla naz aşık usandırır demişler.azına da çoğuna da karşıyım ama ben
Fazla naz aşık usandırır.
bence olmalı öyle daha heyacanlı gibi sanki
her istediğimi mesela hemen yapmamalı ama onu hiç yapmayacak hissi de yasatmamalı bana. Ayrıca bu cilveler heryerde sürmeli:))))
eveettt heralde anlatabıldım demek ıstedıgımı.!
Hepsinden azcık olabiliir.
Fazla naz aşık usandırır.
Kadın dediğin nazsız olmaz
yerinde ve zekice:) ama abartısız tabiki
b*kunu çıkarmasın da
Çok olmasa da naz iyidir
Ölçüyü kaçırmasın yeter.
çıldırtmalı
orta karar olmalı :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar