Nişanlımın doğum günü var 1 hafta sonra ona güzel bir süpriz hazırlamak istiyorum. yemek yapıyım pasta yapıyım güzl bir masa hazırlıyım güzel bir hediye alıyım evi güzelce süsliyim falan ama her an her dakika bir şekilde onu şaşırtsın istiyorum nasıl yapabilirm yardım eder misiniz? güzel bir süpriz olsun dolu dolu bir ün geçiriyim istiyorum. günün sonunda da azcık bir erotik film çekeriz kendi kendimize :D kısacası bana güzel bir süpriz söyleyebilir misniz acabaaa
Cevabın nedir?
+1 yılbütün süprizleri salonda yap sonra onu salonda bırak ve sen yatak odasına geç. jartiyer giy üstünede seksi bir gecelik giy kırmızı bir gece lambası yak ve odaya çağır hafif bir müzik eşliğinde karşısında seksibr dans göstersi yap sonra yavaş yavaş sev. işn geceliği çıkarsın jartiyerin kalsın biraz daha sevşin jariyerini özenle yavaş yavaş açsın ya da hızlı davranırsa engelle yavaş yapmasını iste böylece daha istekli olur diye düşünüyorum... Tabi ilk başta yatak odasına gizli kamera yerleştir ve bütün işin sonunda o kozmik odada yaptığınız şeyleri keyifli bir şekilde izleyin :))
01 Yorumla- +1 yıl
Sen yazmamışsın kardeş. Direk yaşamışsın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapı yolundan başla. Tek yönlü yol aç sağa ve sola gülleri dök. Her 1 metrede 1 ufak mumlardan koy yak :) Işıklar kapalı olsun ^^ Masa örtün beyaz olsun. Kırmızı mumlardan masaya kalp çiz ortada sadece pastası olsun. Üzerine artık hayal gücüne kalmış ne olacağı ^^
019 Yorumla
Soran+1 yılevet bunu da düşündüm ama hava tam kararmamış olaabilir bunu yaptığmda o yüzden mumlar çok güzl bir ambiyans yaratır mı bilemedm
Cevap sahibi+1 yılwww.google.com.tr/search
Al gözün gönlün açılsın al :)
Soran+1 yılçk güzeller :D
Cevap sahibi+1 yılŞimdi ne düşünüyorsun :)
Soran+1 yılistiyodum yapmayı şimdi daha çok istyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman napıyoruz? Tereddütlere yer vermeden bas gaza ^^ Yap şu güzel sürprizi. Fotoğrafla. Bu soru altından güncelle ^^ Bekliyorum :)
Soran+1 yılbelli olmaz bana :D
Cevap sahibi+1 yılNe yaparsan yap bari resmini çek takip ettim sorunu :)
Soran+1 yılinşallah bakalm artık :D özel şeyleri yayınlamayı sevmem pek ama :D
Cevap sahibi+1 yılYok sadece sürprizi. En azından o kadar yorum yazdık onun hatrına.
Soran+1 yılbakalım ya o gün bir gelsinde :D
Cevap sahibi+1 yılTamam :) Bekliyorum ama unutma.
Soran+1 yılinşallah :D
Cevap sahibi+1 yılBende yolladın sandım dedim ne ara yaptı yolladı 7dk içinde. :D Bildirim gelince heyecan :D
Soran+1 yılahaha kıyamam yazzık :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha :D
https://inciswf.com/127283744663.swf
Haha :D
Soran+1 yılahahaha manyak ya :D
Cevap sahibi+1 yılHaha sen benden de manyaksın :D
Soran+1 yılvar biraz :D
+1 yılTavirlarinda degisiklik yap farkli davran cilveli gibi ama agir ve guclu bir kadin modeli ciz seksi ol ama basit olma sasirt onu ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu yapıcam ama nasıl bir süpriz hazırlamalıyım ve o günkü kıyafetim nasıl olmalı?
- +1 yıl
Hmm yemekler falan masa onu halledersin. Beraber oldugunuz fotolari cikartip etrafa ya da kalpli bir kutuya koyup verebilirsin daha sonra kucuk mumlar yakabilirsin odanin belli yerlerine sende bence bordo cok kisa olmayan dar bir elbise giyebilirsin sac makyaj umarim hayal ettigin gibi guzel gecer :)
Soran+1 yılİnşallah canım ya :) sıkıntı olmaması için uğraşıcam bakalım artık nolcak :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok güzel fikirlerim var aslında yorum yapıcam da birazdan kaldırılır soru o yüzden kasmiyim =)
013 Yorumla
Soran+1 yılyap yap kaldırılmaz
Cevap sahibi+1 yılBen yazsam kaldırırlardı kesin cinsellik etiketi içeriyo diye sinirlendim yazmicam. p
- +1 yıl
Yazale merak ettik
Cevap sahibi+1 yılTamam şey yap ozaman güzel bir elbise kilotlu çorap topuklu ayakkabı giy ince bir şal dola boynuna çok kapatmicak şekilde saçını da ya açık düz bırak ya da at kuyruğu topla düz olarak çok severler kırmızı ruj sür ve güzel bir parfüm sık özellikle kulağının alt taraflarına. sonra hafif bir yemek hazırla kırmızı şarap tavsiye ederim şişirmiyo ve hafif bir mayhoşluk veriyo insana ev karanlık olsun bikaç mum daha hoş olur masaya ve biraz etrafa koy. arkadan hafif slow müzik aç ama duyulmicak kadar kısık olsun. masada sohbet edin önce stresini falan herşeyi atsın. sonra eğlenceli konulara girin gülün sende rahat davran dokun ona ama belli ederek değil. şarabı tazelerken falan eğil yakınında boynunu ona doğru getir kokunu alsın ve heyecanlansın. şarap falan bittikten sonra dansa kaldır gözlerinin içine bakarak vücudunu yasla ona boynuna dola ellerini o da belini kavrasın fısıldayarak konuşun sonra ortam kızışmaya başlarken sandalyeyi salonun ortasına çek ve otuttur onu
Cevap sahibi+1 yılŞalını boynundan çek ve ellerini vücudunda gezdirerek arkasına geç ellerini bağla. o merakla ve heyecanla seni izlicektir kalbi hızlanmaya başlicaktır zaten. sonra boynundan öperek etrafında dolaş. üzerini çıkar yavaştan veya kemerinden falan başla varsa gömleğinin düğmelerini de açabilirsin benimki takım elbiseliydi çok güzel oldu. etrafında biraz dans et kucağına doğru yanaştır kendini ama hemen atlama iyice havaya girsin. sonra yavaştam kucağına otur ve hafiften dans et o an senden başka bişey düşünmemesini sağla. sonra ileri hiç gitmediyseniz güzel bir oral yeterli olacaktır :) karşısında da soyunabilirsin. zaten o kafayla çok da utanılmıyo emin ol. buna kendinde bişeyler katabilirsin tabi gerisi sana kalmış. ben yaptım ve hala en güzek sevişmemiz hangisi diye sorsam onu söyler :)
Soran+1 yıl2 dk bir gizliden çıkar mısın ya sevdim senin fikirlerini :)
Cevap sahibi+1 yılÇıkamam malesef ama burdan yardımcı olabilirim gizli olarak :) nişanlım benim ilkim ama fantezi dünyamız baya geniş ve eğlenceli. ilk başlarda çok utanıyodum ama onun aklını başından almak çok güzel ya çoğu zaman kontrolü eline al hep adımı ondan bekleme çünkü bu konuda böyle şeyleri çok seviyolar. ama bazen de hükmetmesine izin vermelisin tabi :D
Soran+1 yılBiliyorum benim nişanlımda benim ilkim :) daha neler yapabilirim söyler msin? o eller bağlama olayları falan bizimde bir düşüncemizdi. Bizimde baya geniştir fantezi dünyamız ama yeni şeyler varsa aklımıza gelmeyen fikir almak iyi olabilir. :) bide hediye ne tarz bişey alabilirim. ? ve onu nasıl verebilirim? ne ara yani?
Cevap sahibi+1 yılŞimdi aklımda bikaç şey var aslında ama seni tanımıyorum mesela dövme yaptırabiliyosan sadece onun görebileceği bir yerine sırtının alt kısmına veya kasığına doğru onunla ilgili bir dövme yaptırabilirsin ve o sevişme anınızda görmesini sağlayabilirsin. ya da ona tuttuğu takımın formasını alıp arkasına onun ismini yazdır ve önce sen giy altında sadece iç çamaşırın olsun. nelerden hoşlanır senin aklında neler var onları bir söyle belki daha değişik bişeyler bulabiliriz
Soran+1 yıldövme yaptıramam ya kızar ona :D o olursa birlikte yaptırrsak anca öyle olur. :) benim yaptığım herşeyi seviyo donla bile çıksam beğeniyo :D
Cevap sahibi+1 yılOzaman hediyeyi biraz daha düşün ama asıl doğumgününü aklına kazı. hiç unutamayacağı bir gün yaşat ona öncelikli amacın o olsun :) hediye zaten çok güzel bişey de olsa o yaşadığu heyecandab sönük kalacaktır. ama yine de ona özel bişey olsun yani onun için uğraştığını belli eden bişey. çok pahalı olmasına gerek yok. mesela küçük küçük kağıtlara birer cümlelik onun hakkında neler hissettiğini falan yaz ve mümkün olduğunca fazla tut. onları küçük diplomalar şeklinde bağla. erkenden kalk o uyanmadan bunları yatağın etrafına koy teker teker aralarına da çikolata koy sevdiği çikolatalardan olsun. masaya kadar takip ede ede gelsin sende güzel bir kahvaltı hazırlamış ol onu öyle gülümseyerek bekle. en son da tabağının altına bir mektup koy. geçirdiğiniz güzel anıları hatırlatan şeyler yaz aralarına. yüzündeki mutluluğu görceksin. eğer başka bir hediye alırsan da o mektubu okuduktan sonra yanağına bir öpücük kondurup verebilirsin :)
Cevap sahibi+1 yıl@sempatik-uşakk neden engelledin l*n gevşek hani delikanlıydın bana yutturcaktın falan noldu yemedi mi? bir kaldırsana engeli yüzyüze tanışalım hadi!
Soran+1 yılkağıt olayını yapmıştım :) masada ne olabilir mesela? kahvaltı için neler koymalıyım? nasıl süslemeliyim masayı?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
41Cevap
Çok basit.. Hava karardıgından geceliğini giy ve yanına git.. Gözlerinin içine bak ve parmak ucunla gecelıgıne öyle bir dokun ki yere düşsün ve tüm sexiliginle gözlerinin içerisine bakıp kararlılıgını göster, ama tek kelime dahi etme. Gerisi gelecektir ;)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO esnada bunu açarsın:
https://www.youtube.com/watch?v=OXouGDkZl3w00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılHadi iyisin yine bahanende benden olsun...
3.bp.blogspot.com/.../komikkarikatur.jpg10 Yorumla
+1 yıljartiyer al kizimi gul yapraklari falan kirmizi mumlar sandalyeye oturt ustunde dans et falan super olur
11 Yorumla
Soran+1 yılaa evet olabilir
Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı. Pastayı getirdikten sonra ben geliyorum de jartiyerleri giy sigortaları kapat gerisin size kalmış asjfklasjfklsajflksaf
03 Yorumla
Soran+1 yılışıksız ortamı sevmiyo :D
Soran+1 yılmum iyimiş :D
Erkek arkadasinla evinde mi bulusacaksin yoksa disarda bulusup eve mi gececeksiniz.
010 Yorumla
Soran+1 yılevde buluşmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Evde bulusmak istiyorsaniz arkadasiniz eve gelmeden once hosuna gidebilecegini dusundugun bir kiyafet sec makyajini yap guzel kokular surun. Daha sonra masayi hazirla. Eve geldiginde hos bir selamlasmayla opucugu birlestir. Daha sonra yemek isini bitirin. Romantik bir film ayarla icerisinde az da olsa insellik olan. Arkadasinin kollari arasinda filmi izle. Film izlerken arkadasinin sana dokunmasina izin ver sen de ona dokun. Ozellikle de cinsel bolgelerine. Film bittikten sonra nerede durmasini istiyorsan oraya kadar devam etmesine izin ver. Ancak dikkatli ol bu kadar isin sonunda duracak yer yok yani sonuna kadar gitmelisin aksi takdirde sevdiginin kalbini kirar istenmeyen kirklginliklara sebep olabilirsin.
Soran+1 yılsınırı ayarlayabileceğime inanıyorum. peki şey hediye ne tarz bişey alabilirm sence ve masa hazırlarken nasıl hazırlamalıyım yemek tarzı bişeyler mi atıştırma mı yoksa sadece pasta eşliğinde bir kaç şey mi?
- +1 yıl
Siniri auarlamaya calisirsan o asamadan sonra erkegi uzersin cunku o andan sonra erkekte tohum sacma gudusu on plana cikacak ve libidosuyla hareket edecekdir. Masa olarak ise erkek arkadasinin sevdigi yemegi biliyorsannonu yap, yooo yemek yemek istemiyorsaniz. Bir sucuklu yumurta bir melemen guzel tercih olur kahvaltilik icin. Pastayi yemek veya on atistirmadan sonra servis etmen bence daha mantikli olacaktir. Ayrica hediye icin bir gikrin yok mu daha
Soran+1 yılAslında var ama emin olamadımm uzun süredir istediği bişey vardı onu almayı düşünüyorum aslında hobi olarak kullanacağı bişey biraz gereksiz diyo kendisi ama istiyo onu mu alsam yoksa daha çok lazım olan kullanabileceği bişey mi alsam ona karar veremedim.
- +1 yıl
Bir dilim peynir uc tane zeytin ve bir dilim ekmek bunlari ayri ayri paketle uzerine bublari seninle hic bir karsilik beklemeden omur boyu paylasmaya hazirim tarzinda bir not yaz ve bunlarin hepsini bir hediye kutusu icerisine koy. Guzel bir paket yap ancak acmasi biraz zahmetli olsun. Tabi bu cocukla evlilik planiniz varsa
Soran+1 yılevet evlilik planımız var nasipsse önümüzdeki senelerde. ve basit ama gayet etkileyici bişey bunu yapıcam teşekkür ederim başka güzel orjinal fikirlerin var mı?
- +1 yıl
Bunu yap bakalim da hayirlisi baska zamanlarda nasipse yine fikir veririm. Ancak sana son bir uyari erotizmi cikarmani o gunden tavsiye ederim. ozellikle de evlenmek istiyorsan. Cunku erkek seni komple tatmamali sende ulasamadigi birseyler olmali. Eger kendini konple verirsen o erkegi fazla tutaamazsin elinde haberin olsun
Soran+1 yılya evet öyle düşünüyorum bende ama kendisi sürekli tam tersini söylüyo bldim bileli seninle evlilik hayal kuruyorum sanki karım gibisin bu bende bir değişiklk yaratmaz falan diyo
Bence gereksiz bir ayrıntı erotizm sadece romantik bir yemek olsun bu özel günü bu şekilde değerlendirmeyin mesela saatlerce yüzyüze bakarak yanyana uzanın daha güzel.
01 Yorumla
Soran+1 yılOda olabilirilla lcak diye bişey yok zaten benim burada asıl sormak istediğim nasıl bir süpriz yapabilirm ona her konuda bir masa falan ayarlıyım diyorum ya da başka şekilde süprizler ama bilemedim işte nasıl olcak napcam
+1 yılevlenmeden yapmayın be çocuğum az daha sabret
:D He illa yapıcam diyosan @Romeooooo nunn dediğini yap :D03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle düşünüyorum :D
- +1 yıl
harbidenmi :D cidden yapcakmısın
Soran+1 yılNeden olmasın :D aklımızda vardı öyle bişey zaten :D
göğüslerıne puding sür
61 Yorumla
Soran+1 yılçikolata düşünüyorm o puding sevmiyo :D
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSiz aynı evde tek başınıza bir araya gelin. Zaten erotizm kendiliğinden gelecektir sonrasında.
00 Yorumla ic camasir giyme altina ve bunu ona caktirmadan farkettir :) farkeder farketmez tasi taragi birakip seni dayar duvara muhtemelen. bikac saat güreştikten sonra yorgun argin yemeginizi yersiniz :)
00 Yorumlagit kucağına otur yemeğini kendi elinle yedir çok romantik oluyor öyle ben de sevğilime yapıyorum arada bir :D
04 Yorumla
Soran+1 yılaa olabilir tabiki ama biraz süprizli bişey yapmam lazım :D
Soran+1 yılönce masumane bir süpriz yapmak istiyorum daha sonra erotik bişeyler :D o masumane olan ne olacak onu bulamadım :D
Erotizmi bellise süslemeler pek dikkat cekmez bir an önce vakitin gecmesini sana ulasmayi düşünecektir :)
03 Yorumla
Soran+1 yılo gün öyle bişey olmucak diye işliyorum şu an onu spriz olcak oda yani :D
Soran+1 yılSağol :D
daha önce erotizm yaşadınız mı veya cinsel konuşarı konuştunuz mu bide süprizi nerde yapmayı düşünüyorsun başbaşa olacağınız neresi var
026 Yorumla
Soran+1 yılbenim evimde yapıcam sonra onu acil bişey var diye çağırmayı düşünüyorum gelsin ve süpriz başlasın ve evet öyle bişeyler yaşadık küçük çaplı.
Soran+1 yıltabikii
Soran+1 yılözelden konuşmak istemiyorum burdan konuşsak
Soran+1 yılsen sor anlatamadığım yer olursa özelden yazarım belki sağol düşündüğün içn
- +1 yıl
öncelikle nişanlına rahatsız olduğunu o gün evden çıkmak istemediğini söyleyeceksin ama nişanlının eve gelmesini gün içerisinde engelleyeceksin akşam gelirsen daha iyi olur daha müsait olurum deyip sonra nişanlının sevdiği yemekleri yapacaksın sevdiği pastayı yapabiliyorsan yapacaksın olmadı alırsın
Soran+1 yılmasa daha iyi olur bence o gün için zatn yer sofrasında ayakları ağrıyo onun
Soran+1 yılbaşkaa :D
Soran+1 yılçok abartmamak kaydıyla seviyor. ama yalnız onunla olduğumda
Soran+1 yılfilm tercih ediyorum :D
- +1 yıl
masayı hazırlayıp içerinin dekorasyonunu hazırlayıp elbiseni giydikten sonra tabi onun için havanın kararmasını bekle sonra nişanlını çağır bir bahane bularak ama mutlaka gelmesini sağla pencereden takip et geldiğini ona göre dış kapıdan girince ışıkları kapat ama içeri kendisinin girmesini sağlaman lazım
Soran+1 yılTeşekkürler yardmın için :)
şimdi nişanlın böyle doğum günü kutluyosun evlenince tabi zor gözüküyor ozaman nasıl kutlayacaksn bunun bir üstü ne
00 Yorumla
+1 yılcanım tarak istiyor nasıl tarasam saçlarımı.
etek giy altına jartiyer çorabı külot giyme ufak frikikler ver.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmutfakta arkadan sarilsin sana çok romantik bensevgilime çok sarildim arkadan çok güzel bir duygu gerçeği o duygu sonra sevişmeye birakiyor yerini ama super oluyor denemenin tavsiye ederim :)
14 Yorumla
Soran+1 yılne dicem gel arkadan sarıl bana mı dicem :D
Cevap sahibi+1 yılVala demene gerek ben. Kendim giitim sarildim arkasina :) sonrasi çorap söküğü gibi geldi ::))) nisanlin istiyorsa oda arkadan sarilir yani ama mutfak erotizimi başka oluyor. Denemenin isterim ;)))
Soran+1 yıldenemek isterim bende :D
Cevap sahibi+1 yılYau neyse konuyu kapat o an aklima geldi bana bişeyler oluyor :)) sen dene ama galiba bende yarin deniyecem yine ama kizkardesi bizi rahat biraksa tabi :::)))
valla sen mutfaktayken zaten arkadan sarıldıgı an film başlar :D
110 Yorumla
Soran+1 yılbenimde aklıma gelmedi değil :D
Soran+1 yılyani :D ama az heycan lazm ya :D
Soran+1 yılAlkol kullanmıyoruz canım ya :D
Soran+1 yılçikolata yesek :D
Soran+1 yıloda olur :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılgecenin sonunda gobisine göğsüne ucuna falan bal sur muz koy super olur :) bide bacaklarna bal sur :) biz buna balli çörek diyoruz :)
03 Yorumla
Soran+1 yılballı çörek iyimiş :D
Cevap sahibi+1 yılevet ismi ballı çörek bak bunu dene nisanlin deli olur :)
Soran+1 yıldenerim :D
+1 yılO çocuğa en güzel hediyeyi vericeksin bende gecenin sonunda boşuna para harcama :D
02 Yorumla
Soran+1 yılolsun süslemek lazım :D
- +1 yıl
O zaman kendine para harca jantier al seksi bişiler olsun dans et karşısında ve gece mutlu et başka bişi istemez :D
+1 yıl"Bugun olmaz yarın" de sonra şaka olduğunu söyle. 4 köşe olmazsa..
00 YorumlaHiç beklemediği bir anda masanın altından ayaklarınla özel yerlerine dokunup tahrik et, yüzündeki şaşkınlık ve heyecanı gör bence...
00 Yorumlaerotizme gerek yok direk yatağa doğru çek adamı adamın kalbi durur zaten :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel seksi bir iç çamaşır giyerek onu mutlu etmeli sin.
00 Yorumla ah ah ne ince kızlar var. bize böylesi denk gelmedi ki :(
00 Yorumla
+1 yılO biraz dedigin kıvılcım ile baslıyacak volkan olcak volkan :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinternetten seksi bir gecelik jartiyer vs sevismek icin yapilmis bir kiyafet al
00 Yorumlavay ateşin patlayacak senin
00 YorumlaCinsellik bu kadar kolaysa neden evlenilir
04 Yorumla
Soran+1 yılevlilik yolundays ilişki sıkıntı görmüyorum normal basit bir ilişkyse karşıyım
Soran+1 yılNikahımız olmasa bile o benim eşim gibi. Allah korusun ama ona bişey olursa ben ikinci bir kişiyle daha evlilik falan düşünmem
Ajdardan cikita muzu aç dinleyin beraber
21 Yorumlabence sevişin en güzel hediye böyle olur :D
01 Yorumla
Soran+1 yıloda olcak ama süslemek lazm :D
Jartiyerin kırmızı olsun ;)
00 YorumlaTup cikolatayı buyun vucuduna sur ve ye...
00 Yorumla
+1 yılSahin k. nın bir kac filmini izlemeyi unutma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEve çağır. O anlar zaten.
00 Yorumla
+1 yılbakire değilsen po no çek canım:)
00 Yorumla
+1 yılgüzel yemek mum ısıgı öpücük
00 YorumlaErotik filmle bitirdin partiyi zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir anda pantolonunu aç aleti al oral yap
10 Yorumla
+1 yılÇıplak çık
20 YorumlaSen z
01 Yorumla