Evlilik sevgililikten daha farkli. Magdur olmak istemiyorum. Eskiden tipe falan onem verirdim Şu an onu da aşağıya çektim eli yüzü düzgün olsun yeterli kafasindayim. En büyük kriterim her dediğime uyması. Zaten ben kimseye haksizlik etmiyorum. Söylediklerim ölçülü oluyor.
Sevgilim var bazen hakkimi yemeye çalışıyor izin vermiyorum. Bana diyor ki "sen her dedigini yapacak sünepe arıyosun". Ayrilmak istiyorum artik. Kafam rahat olsun istiyorum. Evlilikte böyle erkek rahatlik degil midir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Erkek arkadaşın haksız sayılmaz sen k9 köpeği arıyorsun kendine sevgili değil bence 😂
Ben köpek aramıyorum. Her bka karismasin yorum yapmasin istiyorum. Biraz haddini bilsin geride dursun istiyorum
Tamam aradığın özellikler narkotik köpeklerinde mevcut normal bir insan da değil sen normal insanıda üzerinde calisa calisa pavlovun köpeğine cevirirsin 😂😂
Öyle olmayan erkekle evlenmem o zaman
Ortak kararlar alabileceğin düşünce ve fikirlerinde sana anlam katacak bilgisiyle seni yeri geldiğinde aydınlatacak tıklandığında önünü acacay birini aramiyorsun bence en ideal eş Sivas Kangalı daha evcimen sürüye sahip falan çıkıyor yemeğini ver sen den kralı yok güzel hayvanlar bir düşün derim
Her bka karismasin yorum yapmasin istiyorum. Biraz haddini bilsin geride dursun istiyorum
Şuraya yazıyorum sen ileriden kendinden daha baskın bir kişiliğe sahip birisiyle evleneceksin bu dediklerini hatirlayacaksin niye böyle yazıyorum dersen senin gibiler diyenlerin hepsinin sevgilileri öyle oldu hepsine şahit oldum
Benim sevgililerim Benden pasif oldu hep
Sevgilinle karşılıklı konuşurken aniden iki elini basının üstünde tutacak şekilde sıkı şekilde kavrayıp seni sertçe duvara dayayıp dudaklarını öptüğünü düşün olayın şaşkınlığıyla ne oluyor demeye kalmadan kalçalarından sıkıca kavrayıp kucağına alıp yatağa götürdüğü ve tamamiyle teslim olduğun elinden hiç birşeyin gelmediği ikinci bir şaşkınlıkla hakimiyetin karşındaki insanda olduğu delice seviştiğini saatleri düşün bu dediklerimi sorunlu baskın tiplere yapıp hoşuma gitmedi diyenine denk gelmedim sana yapılsa eminim senin de bayağı hoşuna giderdi 😏😏
Ne yaziyosun feridun abi ahahahhaha. olayin cinsellikle alakasi bile yok ben normal hayattan bahsediyorum
Ahahaha ben cevabı mi aldım
Aniden kızı dudağından öpüp dumura uğratanlar derneği - 1
Baskın olduğunu düşünen şirret kızlar - 0
Sen erkek arkadaşına hiç bir cinsel çekim hissetmiyor musun yani bunu demek istiyorsun yani ve cinsellik normal hayatın bir parçası olmasaydı bugün olmamız mümkün mü olur muydu 😏😏
ne alakasi var kardss. Cinsellikte yasadikların orada kalir. Benim dedigim gunluk hayattaki. ab. azaliktan konuyu nerelere cektin tabii
Tuhaf bir eril dilin var senin erkeğe hükmetmek istemene sasmamali ancak evlenirseniz sizin evliliginiz homoseksüel bir evlilik olur sen ağa o ağa bu davarlari kim sağa misali sence abazalik yapmış olsam şayet fotoğrafı olmayan anonim bir hesaba nasıl yükseline bilir ayriyetten benim yükseldiğim kişiler gerçek kadın senin gibi erkekten bozmalar değiller 😉
Ahahhahahaa kiviirmaaaaaa ben bana yürüdün demedim zaten. Normal bi konusmayi (cinsellikle alakasi olmayan) cinsellige çekerek prrnocu abzza oldugunu belli ettin
Yazdıklarımın hiç birinde tutarsız bir taraf yok olmadığı gibi ben bahsettiğim cinsellikle ilgili konuyu izleyerek öğrendiğimi demedim tecrubeleyerek yaşayarak öğrendiğimi belirttim görüyorum ki okuduğunu anlamayip hala boş yapmayı tercih ediyorsun 😏😏
Kardes cinsellikte kadin ve erkek x sekil davranıyorsa normal hayatta da mi öyle davranacaklar. Cinsellik 10 15 dk yasarsin ve biter orada kalir. Normal hayattaki dengeler daha farkli ama sen ab*zaliktan dolayi hayatla cinselligi karistirmissin
Hayatında hiç Sigmund Freud okudun mu cinselliğin ilişkiler ve evlilikler üzerindeki etkisini anlayamayacak kadar belli ki tecrübesizsin kaldı ki bana hayat dersi vermeye çalışacak kadar kaç kişiyle birlikte oldun veya ne yaşamış olabilirsin diye düşünmüyor değil çünkü bu Max 16 17 yaşında bir ergene hayatına çok kişi sığdırmışsin ki bu da herkesin kolaylıkla yapabileceği bir başarı değil ve beni en çok üzen hayatına giren erkeklerin 10 15 dk dan ibaret olmaları diyelim ve bu mesaj da dahil olmak üzere cevap verirsen maskülen olan tarafımdan etkilendiğini düşünmeye başlayacağım malum senin gibi çoluk çocukla muhattap olmayacağım için normal zamanda ancak bu şekilde hakaret ederek cevabını alabileceğin tartışmaya benimle muhattap olabilirsin ki yazarsan şunu bileceğim ki istemsiz olarak karşı koyamadigin bir çekim var ve bu sebepten sürekli bana saldırıyorsun sana burada en çok karşı koyan benim çünkü 😂😂😂😂
Feridun abi etkilenecegim son kis bile olamazsin maskulen falan git redpullci abilerine ssskso cekmeye devam et. Freud dedigin adamin dusuncelerini anca senin gibi cakma sosyal medya filozoflari dinliyor. Eskide kaldi freud mreud kardeşim. Artik ciddiye almiyorlar o adamin fikirlerini. Ben iliskilerden cinsellikten bagimsiz demedim ama SEN kiviriyorsun. Yatakta bilmem ne fantezisi yapiyorsun diye bu senin gunluk hayatinda daha baskin olmanı belirlemez anladin mi. Bu kisilik ozellikleri yetisme süreci gibi seylerle belirlenir. Bazi erkekler daha çekingendir. Esi daha baskin olur ama yatak odasında bambaska olabilirler. Yani bunun kisilim özellikleriyle alakasi var diyorum bilale anlatir gibi anlattim
Redpill gibi konulara bakmaya ihtiyacım yok anca senin ezik sevgilin gibileri gider abilerine ssskksoo çeker. Freud gibi birini saçma buluyorsan anlatılanları anlamamana şaşırmıyorum hele ki ciddiye almadıklarını söyleyen cahillerden birisin demek ki şaşırmadım çünkü hala çalışmalarınin aksini iddia edebilecek kimseler çıkmadı kültürlen diye diyorum. Bak kardeşim senin bir kişiliğin yok belli ki sen olmamışsın ve mağarada medeniyetten uzaktasın yoksa insan gibi yerine k9 köpeği gibi birini aramazsin çünkü insan kendinden daha aşağı birini ancak hayvan olarak bulabilir o da tabi hayvan olan talep eder ve ben yatak fantezisi anlatmadım hepsi ayakta olan seyler yatakta sadece malum iş diye devam ettiğini düşün dedim hala okudugunu anlayamıyorsun cidden yazık 😂😂😂
Ben yatak diye anlatmadim ayakta olan seyler diyerek kivirmissin hala. Soyledikerinun arkasinda bile duramiyorsun cunku HAKSIZSIN ve BAL gibi biliyorsun anca kopegim olabilirsin zaten🤣🤣
Hala okuduğunu anlamayan bir amipsin yatak fantezisi değil ayakta başlayan devam eden sonu yatakta bittiği anlamayan amip söylediklerim açık anlayacak kapasite sen de yok kabahat benim değil seni eksik yapanlarda müstakbel köpeğin yani köpeciğin sana yeterde artar bile başkalarına sürülme başka ihsan istemez bırak kölen olmayı senin bana erise bilmen bile mümkün olamayacak kadar gerçek bir erkeğim ki erkekten anlamadığın çok belli köpeciğinizle mutluluklar neyse kendinize iyi bakin hanımefendi 😏😏
Ahahahah sen önce konusmayi öğren. Kıvırma ustasi dansöz asena seni
Zekâtını dağıtıyorum konuşmamin ve bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrarlayarak haklı olduğunu ispatlamaya çalışmak senin gibi bir amipe yakışır ancak sevgiline sebukku tavsiye ediyorum onurlu bir ölümü senin amipligine tercih etmesi için
Nasil da kudurmussun ama ya 🤣🤣 ben kiviirmiyorum hakliligim burdan belli. Kiviran sensin
Bak kızım her seferinde geç yazıyorsun olmaz böyle yürümez bu ilişki kavganinda bir adabı var hızlı cevap ver yoksa ayrılırım sen den 😂🤦🏻♂️😂🤦🏻♂️
Hoşt
Ooo ağır konuştun olmaz böyle bak korkuttun beni bak tamam ayrılmıyorum canın sıkıldığında bana Dm den yazıp küfür edeyim demenden korkuyorum 😂😂😂
Sinirlendigim zamanlar buraya küfür yazicam alinma tamam mi
Buraya gelirse ben de ederim ki gerçekten güneş görmemiş küfürlerim var demedi deme
Et de bi ise yaramis ol bari o kadar konuştuk ahahaha
Sana ben küfür etmem sen de etme vazgeçtim küçüksün sen daha sana edemem anneemm
Mantıklı isteklerin olursa cogu erkek evet der zaten
Evet mantıklı ama sıkılırsın
Mantıklı