Neden sapık , ya da tacizci olarak algılanıyoruz?
Cesur ve özgüvenli erkek sevdiğinizi siz kızlar söylüyorsunuz…

Sonra tersliyorsunuz, bağırıyorsunuz, rencide edip toplum içinde rezil ediyorsunuz? Neden?
Neden sapık , ya da tacizci olarak algılanıyoruz?
Cesur ve özgüvenli erkek sevdiğinizi siz kızlar söylüyorsunuz…

Sonra tersliyorsunuz, bağırıyorsunuz, rencide edip toplum içinde rezil ediyorsunuz? Neden?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Git biraz haber izle nedenini anlarsin bir gün kız babası olursan da anlarsın belki
İlla ki kızla tanışmak istiyorsan git kurslara aktivitelere tiyatrolara o ortamlarda kizlarla tanisman daha rahat olabilir vrya arkadaş ortaminda ya da sosyal medya
Başkaların suçun bütün erkeklere atamazsın.
Yolda gördüğün bir erkeği nasil diğerlerinden ayırtabilirsin? Yolda gördüğünüz erkeklere güvenmeyin kizlar hatta erkek değil inanlara güvenmeyin iyice tanımadan kimseye güvenmeyin
Ben sıcak kanlıyım herkesle iyi alışırım. Karşımdaki insana konuşunca çabuk tanırım ve değerlendirme yaparım. Bu zamanda yanlış insanları siz seçiyorsunuz. Zengin olunca hiç ne olduğuna önem vermiyorsunuz. Kadınlar iki yüzlü.
İşte senin gibi kadın düşmanlarını Allah kimseye yolda karşılaştırmasın asıl iki yüzlü sensin
Ben kadın düşmanı değilim Türk kadınlarını sevmiyorum.
O zaman tanışmak için sokak sokak gezme uzak dur
Nasıl ailemi kurucam o zaman
Verdiğin cevaplara bakıyorum da sen aile falan kurma seni kısırlaştırsınlar hatta sen bir kadın düşmanısın evlenipte birilerinin hayatını yakma
Kes lan sesini kadınlığınıza sokacam şimdi sİzin
Ya sen nasil ezildiysen yazık 😂
Adi insanlar insanlıktan çıkmışsınız siz
Bilmem ki belki de her gün kadınların zarar gördüğü ve can güvenliğinin olmadığı bir topluma dair haberleri göre göre ne yapacağımızı şaşırır hale gelmişizdir. Olamaz mı? Olabilir.
Olamaz. Çünkü ne kadar şiddet karşıtı kadın tanıdıysam hep maçolarla birlikte…
Demek ki yeteri kadar tanıyamamışsın daha. Ayrıca ben kadınların ne yapacağını şaşırdığına değindim senin bahsettiğin kadınlar daha kendini de tanımayanlar.
Boşuna anlatma soruyu soran kadın düşmanı bu soruyu da kinini saçmak için sormuş belli ki şu cevaplara bak
Susmuş zaten boş ver.
@iiqueen işinize gelmeyince kadın düşmanı oluyorum dimi
Türk kadınlarını sevmeyen biri dost gibi görünmedi bana.
Anca derdizi anlatırsınız. Yara bandı olarak kullanıp atarsınız. Sade sevgi isteyen birine hor görür aşağılarsınız. Ne bilirsiniz ne yaşadıklarımı anca yargılarsınız.
Evet kesinlikle düşman.
Devam et yargıla
Sen koca bir toplumun kadınlarını kendi çuvalına koyup duvardan duvara vururken yargılamıyorsun da biz senin küçük benliğinin nefret söylemlerini haklı olarak eleştirdiğimizde mi konuşuyorsun meşe? Hadi ordan.
Bir senin mi duyguların incindi sümsüğe bak. Biz de koca bir ırkın kadınları olarak kahrolmuştuk bize duyduğun nefretten.
Ben bu toplumdan nefret ediyorum. Bu toplumun kadınlarından da. Siz seçtikleriniz tarafından mağdur edildiniz. Biz iste seçemediklerimiz yüzünden. Arada dağlar kadar fark var.
Hayatım boyunca hiç bir zaman toplumun yadırgadığı kadına köstek olmadım. İftira atmadım! Yargılamadım! O mini etmek giymiş şöylemiş böyleymiş saçma sapan hiç bir düşüncenin yanında yer almadım. Ama siz kadınlar bu toplumda iyicene haddiniz aştınız. Erkekliğe soyunma başladınız. Ağızlarınızda erkek argosu tavırlarınızda erkek argosu iğrendikçe iğrendim.
Bana haddimi sen mi öğreteceksin histeri krizi? Hayırdır sen fındık kadar beyninle haddini aşmalar falan? Küfrün argonun cinsiyetine indiğini sanmalar sen nefes almaya utanmıyorken ben sana küfretmeye neden utanayım? Çam yarmasına bak bana duracağım yeri gösteriyor kendi yerini bilmeden. Hadi kardeşim uzaklaş burdan muhatap olmayalım senin gibi birini daha fazla kale alamam ben kendime saygısızlık. Şimdi git histeri krizini başka yerde yaşa.
Bana beni ayar etme! Cesaretin olsa yüzü me bu lafları söylerdin, kıçı evinde yatağına yapmış yattı yerden artselik yapıyor bilde…
Belli seni kıçını başını çok iyi kaldırmışlar.
Haddini bilmiyorsan ben bildirim zoruna mı gitti?
Anca klavye başından yazarsın artist.
Şimdi napıyorsun az önce yazdığımı bir daha okuyorsun kendini tekrarlamıyorsun beni de yormuyorsun salatalık turşusu.
Bak kızım kaşınma! delikanlıysan özelini açarsın
Gelmişsin artislik yapıyorsun uyucam seninle uğraşamam git öteye orada oyna kalbi kırarım yazık olur sana
Bit beyinliye muhatap almıyorum seni diyorum özelini açarsın diyor sen kadın tehdit edince egon mu okşanıyor senin 😂 ay kıyamam o klavyenin üzerine otur bebeğim daha çok tatmin eder hadi ağla şimdi.
Bir de bir şey dicem ya bi dk ağlama, sen kimsin benim kalbimi kırıyorsun ya 😂 perdemin kornişi düşse daha çok üzülürüm protez beyin😂
Şimdi ağlamaya gidebilirsin
Kes lan sesini karahindiba
Seni tokat manyağı yaparım beyin özürlü sakat seni
Çirkin yaratık. Beyin ölümün gerçekleşmiş gelmiş burada olmayan beyninin varlığını kanıtlamaya çalışıyorsun.
Seni bir ağlatırım bir ağlatırım bağıra bağıra ağlarsın artık zevkten mi ağlarsın acıdan mı bilmem. Ruh hastası seni
Basit erkek cümleleri, kırılgan maskülenite. Yetersiz kimlik gelişimi yazık sana ve bunları bana yapabileceğini sanan aklına. Zavallısın çok korktum varya ellerim titriyor 😂
Merak etme seni dövmem normal hayatta olsa muhattap olmam uzaklaşırım. Ne uğraşıncam senin gibi delilerle zaman kaybı. Enerjimi senin kafada ki manyaklarla harcamam.
Sorduğu soruya bak verdiği cevaplara bak ruh hastası ezik 😂
O kadar haklısın ki bacım
@iiqueen @ehveni_serr Ananızdır ruh hastası adam akıllı cevap veriyoruz geliyorsunuz artist yapıyorsunuz. Hatırdılan karanlığın dölleri siizz
Adam akıllı verdiğini düşündüğü cevaplara bak😂
Kaşınma lan ağzına veririm senin
Elinde duruyor mu ki 😂😂😂 bamyaya bak😂
Bak şimdi en güçlü yanına aldığı bu darbe onu nasıl kudurtacak izliyoruz ağlayabilirsin ağlamak serbest sula hatta o göz yaşları ile bamya suyu sever belki büyür yazık😂
An itibari ile a. zına sıçtığıma göre sen burada kudururken ben yoluma bakacağım hadi bays.😘
Sen ağzına alırsan büyür merak etme
On numara zevk verir tatmak istermisin ha
Face hasap seni
Fake o ayrıca fake değil canım 😂
Canım değil o KS lütfen g. rizekalı 😂
Hadi kudurmaya devam 😂😂😂
Hocam eskidendi onlar artık sosyal medyadan arkadaş çevresinden ya da mekandan tanışılıyor
Ne mekanı o