İlk buluşmada dudaktan öpüşen hakkında yorumlarınız?

Merhaba Arkadaşlar. Insgramdan biriyle tanıştık. Sonra buluşmak istedik. Ben kahvecide görüşmek istedim. Tanışmak amaçlı. Kahveciye girdik. Dışarı çıkıp yürüyelim mi dedi. Yürüdük. Ben eve doğru giderken ayrılırken beni aradı. İşte seni öpmek istiyorum filan. Arabasını parka çekmiş seni görüyorum dedi. Arabasının yanına gittim arkadaşlar lütfen içeri gir üşüme diye ısrar etti. Lütfen diye ısrar etti. Ben olmaz dedim evdekiler arar gitmem lazım dedim.5 dk otur arabayı hareket ettirmem dedi. Ben arabaya oturur oturmaz beni dudağımdan öptü deli gibi. Dokunmaya kalktı. Benden telimi istedi. Telimi verdim. Mesajlarıma bakıyor. Ver telefonumu dedim. Verdi. Tekrar dudaklarımı öpmek istedi. Hemen çıktım arabasından. Beni istemiyorsan gidebilirsin dedi. Çıktım hemen ınsgramdan engelledim o kişiyi arkadaşlar. Çok korktum. Yani hatalar yapıyorum bazen. Ondan ayrıldıktan sonra hikayesinde koluna serum takmış. Engeli bastım hemen arkadaşlar. Çok korktum o gece arkadaşlar. Gerçekten telimi eline alınca vermeseydi arabayı kilitleseydi. Allahtan kurtulduğuma seviniyorum. Yani dün gecede cafenin önünden geçerken cafedeydi. Girmeden geri gittim. Geçen gün de bir adam takip etti beni. Yanımda durup korkma korkma seni takip etmiyorum. Evim şurda zaten dedi. Seni korkutanlar utansın dedi. Beni neyin kimin korkuttuğunu nerden biliyor. Çok şüphelendim arkadaşlar. İlk görüşmede Ya da buluşmada bir erkek dudaktan öpmez ki. Karşısındaki korkutmaz.

İlk buluşmada dudaktan öpüşen hakkında yorumlarınız?