Aşk İlişkileri 1 Nisan sebebiyle cinsiyetler değişti karşı cins olmaya hazır mısınız 😂? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bugunde böyle olsun keyfini çıkarın Bana asılan olursa hiç yüz vermem ona göre 😑😂😂 Güncellemeler+1 yıl Güncelle 1 Nisan sebebiyle cinsiyetler değişti karşı cins olmaya hazır mısınız 😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Hazır değilim sdfdsf 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben her çıtıra yürüyeceğim. Bugün abazayim.😂😂😂😂 1 19 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Terbiyesiz sana hiç yakıştıramadim 😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl 😂😂😂😂 nasıl bir duyguymus merak ettim. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Banada söyle sonra 😂😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl 😂😂😂 tüyo ver Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ben bilmem öyle şeyler 😑😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet inandım sana 🤐 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 12 de pembe oldu ya hemen bir erkek banada yazdı 😂😂😂😂 ne diyorsun la yazdım cevap yok hahahah 😂😂😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Gizliden yürüyeceğim şans dile bana😉😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Kolay gelsin yolun açık olsun 😂😂😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Yokla herkes biliyor zaten. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Senin abaza olduğunu mu 🙊😂😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Evet çok pis abaza bir erkegim Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Erkek Milleti degilmisiniz hepiniz aynısıniz😂😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl 😂😂😂😂yuruyeyim mi sana 🥜 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Hayır tabi bana yürümeni istemiyorum bana koş 💜😂😂😂😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Uvvvv depar atiyorum yavrum Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 😂 😂 😂 yavrun muyum gerçekten 😍😂 Yorumla Yaban00 +1 yıl Abaza gibi takilayim dedim. Hazır mavi iken. Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 😂 biliyorum kolay gelsin Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç değilim. Artık çok geç 😬 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Mod abi gelmiş 😂😂 mod abi buradaki mavililer rahatsız ediyor beni şimdi kuyruk sallamzsan etmezler diceksin ama kuyruk sallamiyorum abaza pis insanlar ıyyy😂😂 Yorumla Birkirlangicmisali +1 yıl 😂anlamissinizdir halden simdi, nasilmisbir gunden bir sey olmaz😄 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Benim anladigim birsey yok zaten biliyordum 😂😂 ama bu sitede kız olmak ekstra daha zor 😂😂 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Alıştım bile ben 1 11 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Anlamadım abi 😕😂😂😂 Yorumla çirkinkalplinsan +1 yıl Anlatırız gülüm sorun yok Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Iyyyyy iğrençççç😂😂 Yorumla çirkinkalplinsan +1 yıl yaa nasıl oluyormuş hanfendi bayan Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ben gülüm sözünü sevmem 😂 Yorumla çirkinkalplinsan +1 yıl nasıl istersen güzelim deriz o zaman gfcxgfch Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Görmeden öyle hitap eden m.. da var demi ya😂😂 Yorumla çirkinkalplinsan +1 yıl ohooo hem de neler var neler Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Gece 12 yi geçti pembe yaptı KS ye sallagin biri beni gerçek kız sanmış mesaj atıyor ne diyorsun la sen dedim cevap yok 😂😂 Yorumla çirkinkalplinsan +1 yıl chgcfhgfg beni de kız zannetti biri -öyleyim de şimdilik erkek numarası- ned iyorsun lan dedim ödü koptu gfchgxdfzsdxgch Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Hahahaahh 😂😂😂 nerdeyse KS b. kuna arada gidiyorduk😯😯😂 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeniler şaşmış kalmış dhdhs 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Hahahah 😂😂😂 aynen öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne yani artık abazalık yapabilecek miyim 1 9 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Terbiyesiz 😑😑😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sus kız pembeli Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ben senin bildigin kızlardan değilim 😑😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pişt gelsene özele cimcime naz yapma 🙂🙂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Ne terbiyesiz çıktın sen be ukala 😑😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan yazamıyorum özele gel 😂😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Yok olmaz korkarım 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne nazlı çıktın sen de bee Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Öyle işine gelirse 😂😂 Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ay noluo 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Keyfini çıkar 😂😂 Yorumla Jzjcjksjxkxdjjsj +1 yıl Ben hazır değilim yo yo Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Artık çok geç 😂😂 Yorumla
Tersdönenvenüs Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ayıp ya. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hazır değilim sdfdsf
Ben her çıtıra yürüyeceğim. Bugün abazayim.😂😂😂😂
Terbiyesiz sana hiç yakıştıramadim 😂
😂😂😂😂 nasıl bir duyguymus merak ettim.
Banada söyle sonra 😂😂
😂😂😂 tüyo ver
Ben bilmem öyle şeyler 😑😂
Evet inandım sana 🤐
12 de pembe oldu ya hemen bir erkek banada yazdı 😂😂😂😂 ne diyorsun la yazdım cevap yok hahahah 😂😂😂
Gizliden yürüyeceğim şans dile bana😉😂
Kolay gelsin yolun açık olsun 😂😂😂
Yokla herkes biliyor zaten.
Senin abaza olduğunu mu 🙊😂😂
Evet çok pis abaza bir erkegim
Erkek Milleti degilmisiniz hepiniz aynısıniz😂😂
😂😂😂😂yuruyeyim mi sana 🥜
Hayır tabi bana yürümeni istemiyorum bana koş 💜😂😂😂😂
Uvvvv depar atiyorum yavrum
😂 😂 😂 yavrun muyum gerçekten 😍😂
Abaza gibi takilayim dedim. Hazır mavi iken.
😂 biliyorum kolay gelsin
Hiç değilim. Artık çok geç 😬
Mod abi gelmiş 😂😂 mod abi buradaki mavililer rahatsız ediyor beni şimdi kuyruk sallamzsan etmezler diceksin ama kuyruk sallamiyorum abaza pis insanlar ıyyy😂😂
😂anlamissinizdir halden simdi, nasilmis
bir gunden bir sey olmaz😄
Benim anladigim birsey yok zaten biliyordum 😂😂 ama bu sitede kız olmak ekstra daha zor 😂😂
Alıştım bile ben
Anlamadım abi 😕😂😂😂
Anlatırız gülüm sorun yok
Iyyyyy iğrençççç😂😂
yaa nasıl oluyormuş hanfendi bayan
Ben gülüm sözünü sevmem 😂
nasıl istersen güzelim deriz o zaman gfcxgfch
Görmeden öyle hitap eden m.. da var demi ya😂😂
ohooo hem de neler var neler
Gece 12 yi geçti pembe yaptı KS ye sallagin biri beni gerçek kız sanmış mesaj atıyor ne diyorsun la sen dedim cevap yok 😂😂
chgcfhgfg beni de kız zannetti biri -öyleyim de şimdilik erkek numarası- ned iyorsun lan dedim ödü koptu gfchgxdfzsdxgch
Hahahaahh 😂😂😂 nerdeyse KS b. kuna arada gidiyorduk😯😯😂
Yeniler şaşmış kalmış dhdhs
Hahahah 😂😂😂 aynen öyle
Ne yani artık abazalık yapabilecek miyim
Terbiyesiz 😑😑😂😂
Sus kız pembeli
Ben senin bildigin kızlardan değilim 😑😂😂
Pişt gelsene özele cimcime naz yapma 🙂🙂
Ne terbiyesiz çıktın sen be ukala 😑😂😂
Burdan yazamıyorum özele gel 😂😂
Yok olmaz korkarım 😂😂
Ne nazlı çıktın sen de bee