Bence iki taraf için de zor. Kalan da gidenin acısı olacak. Ancak ve ancak, giden bırakmak zorunda olduğu için bence kalana daha zor.
Kalana zor
Gidene zor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Giden zaten kararını vermiştir, onun için daha iyi olan gitmektir. Üzülse bile bunu anlatabilir. Ama kalanın kurduğu hayaller vardır, hala taze duyguları vardır, şok olur.
Terk edilmek gerçekten travmatik bir olay, yaşadığından biliyorum.
Evet, her iki taraf için de zor bir durum. Kalan kişi ilişkinin bitmesine rağmen hala ayrılık acısı ve belki de kaybetme duygusuyla mücadele etmek zorunda kalırken, giden kişi de sevdiği biriyle yollarını ayırmak zorunda olduğu için üzgün ve suçlu hissedebilir. Ancak her durumda, ilişkinin sonlanmasına neden olan sebepler dikkate alınarak, bazen ayrılmak daha doğru bir karar olabilir. Sonuçta, hayat yolculuğumuzda herkesin kendi yoluna gitmesi gerekebilir.
Cevap
2Cevap
Gitmek zorunda kaldigi için değil.. gitmeyi istediği için gidiyor her giden.. Giden çoktan başka limanlara demir atmış oluyo.. kalaninsa gönlünde dağlar yaniyor.. tutuşuyor..
Evet istediği için gidiyor ancak asla olamayacaklarını bildiği için hem kendini hem de karşı tarafı oyalamak veya üzmek istemiyor bu yüzden istemeyerek gidenler de oluyor bu durumda :/
+ Gidiyor ama aklına geldikçe giden de çok fazla üzülüyor, ki üzülse de elinden hiçbir şey gelmiyor
Gidenler gelenleri asla geri istemezler.
Kalana daha zordur, umarım bende bir gün kalan olmam.
Umarım
Balık burcu olana zor 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?