Aşk İlişkileri Cok ilgi isteyen biriyim☺️ama yalnizim😬ve yokluktayim napmam lazim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl oha 59 cevap Cok ilgi isteyen biriyim☺️ama yalnizim😬ve yokluktayim napmam lazim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aynı durumdan bende şikayetçiyim. Yurtdışından geldikten sonra yokluktayım. yok mu gerçek güvenilir fb olmak isteyenler. Yokluğum gitsin artık yeter ya 0 1 Yorumla Es_Ess +1 yıl Seç beğen tatmin ol 😉😉🤤 Yorumla
SueɹrdʞuɔnK Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=c602xRHqKYg 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. :) Hakettinhttps://www.youtube.com/embed/p-2b4bqPcm4 0 0 Yorumla
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl Olgun erkeklere yaklaşma. Üstüne patlamasınlar. 0 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hemen buradan birileri ilgilenmek ister seninle 😂😂 0 0 Yorumla
sarpdogukanlı Takip Et Bilge Yaş: 53 , eic 55% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 767 cevap paylaştı. hiç farklı değiliz, iyi bir tavsiye bulduğuna inanırsan bana da söyler misin :) 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl kadınlarda yoklukta kalıyomuws meger 1 4 Yorumla Soran +1 yıl kaliyor😔 Yorumla mehmetsercan +1 yıl vay be daha neler duycaz Yorumla Soran +1 yıl hatta baya kotuym Yorumla mehmetsercan +1 yıl doldum patlıycam diyon yani :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abla çek ordan bi p*rno üstüne bir bucuh kıymalı. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oh mis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demi ama ağzının tadını da biliyon p*rnocu seni Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı. ilgi gösterme delisiyim ve hayatımda kimse yok.ben ne yapmalıyım peki? :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 1 saatte 50yeyakın yorum. Bence olmuş 😁 2 1 Yorumla Soran +1 yıl burayi o yuzden seviyorum🤣🤣 Yorumla
adhjkkk Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Buradaki abazalar yeterince ilgi vermiştir şimdi nasılsın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl biraz daha iyiyim🤒 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 51% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı. ilgili arkadaş bulmalı 1 0 Yorumla
Doğan-Er Takip Et Xper 3 Yaş: 40 +1 yıl Çoğu erkek çekingendir, düşünmez, biraz oluruna bıraksan ilişkilerde. 0 0 Yorumla
ZbiliGonzalesZ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Sevgili bulmak ilgi toplamak kadın olduğunda çok basit😅 0 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Bak bütün pembeliler dm de seni bekliyor 1 2 Yorumla Soran +1 yıl he ya niye pembe olmuslar😂 Yorumla çirkinkalplinsan +1 yıl Xndnndnd Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Biz de derdimiz var sanıyoruz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ilgisizlik kotu😬 Yorumla WUNDERWAFFE__ +1 yıl Biz ölelim o zaman Yorumla
darkone Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şansını denemelisin 🤷🏻♂️ 0 0 Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Haka ihtiyaç var mı? 0 1 Yorumla Yalnızkurt_0634 +1 yıl İlgi sağlamayı sever erkekler Yorumla
Bi_Sus Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. burada pembeli avrat çok 0 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Oho sen kudurmussun artik seni kurtaran olmaz jsjs 0 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Vallahi bende aynı senin gibiyim 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. sosyal medyayı kullan bolca ilgi bulursun 0 0 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Saldırın arkadaşlar 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Seni öyle bir severim ki evin yolunu bulamazsın 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet. ilgi, hayatı değerli hale getirir 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sabır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl amin Yorumla
ismail04 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yorgana asıl 😂😂😂 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Bulman lazım 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu ben 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı. Bul birini 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlgilenecek kimse yok mu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kimse yok muuuu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunu begeneceginiyorum ilgi istersen Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. birini bul 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl nerelisin? 0 15 Yorumla Soran +1 yıl adana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende adanalıyım. kendini biraz tanıtsana. ne tarafta oturuyorsun yaş kaç?ben 23 yaş 190 boy barajyolu :D Yorumla Soran +1 yıl yok artik😂😂turgut ozal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende şaşırdım şu an :Dkaç yaşındasın? Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizliden çıktım istek atsana bir Yorumla Soran +1 yıl tanidik misin acqba😬😬 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kim olduğunu bile bilmiyorum tanışmak için gizliden çıktım işte :D Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl e hani istek atmamışsın Yorumla Soran +1 yıl yas kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 23 senin?ayrıca istek atsana bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gerçi yukarıdaki konuşmalarda birbirimize söylemişiz bunları.sen istek at bana bence :D Yorumla Soran +1 yıl burdakiler sapik oliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tanımadan yargısız infaz yapanlara irrite oluyorum cidden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Aynı durumdan bende şikayetçiyim. Yurtdışından geldikten sonra yokluktayım. yok mu gerçek güvenilir fb olmak isteyenler. Yokluğum gitsin artık yeter ya
Seç beğen tatmin ol 😉😉🤤
:) Hakettin
https://www.youtube.com/embed/p-2b4bqPcm4Olgun erkeklere yaklaşma. Üstüne patlamasınlar.
Hemen buradan birileri ilgilenmek ister seninle 😂😂
hiç farklı değiliz, iyi bir tavsiye bulduğuna inanırsan bana da söyler misin :)
kadınlarda yoklukta kalıyomuws meger
kaliyor😔
vay be daha neler duycaz
hatta baya kotuym
doldum patlıycam diyon yani :)
Abla çek ordan bi p*rno üstüne bir bucuh kıymalı.
oh mis
Demi ama ağzının tadını da biliyon p*rnocu seni
ilgi gösterme delisiyim ve hayatımda kimse yok.
ben ne yapmalıyım peki? :)
1 saatte 50yeyakın yorum. Bence olmuş 😁
burayi o yuzden seviyorum🤣🤣
hıc sevgılın gercek anlamda deger veren olmadımı sana :(
Buradaki abazalar yeterince ilgi vermiştir şimdi nasılsın
biraz daha iyiyim🤒
ilgili arkadaş bulmalı
Çoğu erkek çekingendir, düşünmez, biraz oluruna bıraksan ilişkilerde.
Sevgili bulmak ilgi toplamak kadın olduğunda çok basit😅
Bak bütün pembeliler dm de seni bekliyor
he ya niye pembe olmuslar😂
Xndnndnd
Biz de derdimiz var sanıyoruz
ilgisizlik kotu😬
Biz ölelim o zaman
bugun nasılsın
Şansını denemelisin 🤷🏻♂️
Haka ihtiyaç var mı?
İlgi sağlamayı sever erkekler
burada pembeli avrat çok
Oho sen kudurmussun artik seni kurtaran olmaz jsjs
Aradığın kan bulundu dhfjf
Buradan dayi bulacaksın
Yalnızlığa alışmalısın
Vallahi bende aynı senin gibiyim
sosyal medyayı kullan bolca ilgi bulursun
Saldırın arkadaşlar
Aynı durumdayım
yokluk dediğin şeylerin içeriği ne
Seni öyle bir severim ki evin yolunu bulamazsın
Evet. ilgi, hayatı değerli hale getirir
İlgi gösterecek birini bulacaksın tabi.
Sabır
amin
Evlenmen lazım
Yorgana asıl 😂😂😂
Bende yanlızım nabsak acaba :)
Bana gel. 😜
Bulman lazım
Sakin ol
yalanman lazım senin :P
Bilmem
Bu ben
Takip edersen konuşalım ☺️
Bul birini evlen
Beni bulman lazım
Bul birini
Verecen
hyr
İşin zor
İlgilenecek kimse yok mu
kimse yok muuuu
Sorunu begeneceginiyorum ilgi istersen
Yok hoslandigin
Elizabet en güzeli
birini bul
Sakin ol ))
Sohbet dene
Özele gel
Aynen
İlgilenelim
nerelisin?
adana
bende adanalıyım. kendini biraz tanıtsana. ne tarafta oturuyorsun yaş kaç?
ben 23 yaş 190 boy barajyolu :D
yok artik😂😂turgut ozal
bende şaşırdım şu an :D
kaç yaşındasın?
21
gizliden çıktım istek atsana bir
tanidik misin acqba😬😬
kim olduğunu bile bilmiyorum tanışmak için gizliden çıktım işte :D
😂
e hani istek atmamışsın
yas kac
23 senin?
ayrıca istek atsana bana
gerçi yukarıdaki konuşmalarda birbirimize söylemişiz bunları.
sen istek at bana bence :D
burdakiler sapik oliyor
tanımadan yargısız infaz yapanlara irrite oluyorum cidden
Hayal kır