- Aşk İlişkileri konusunda 267b cevap paylaştı.
u +1 yılBu beni rahatsız eder tabi ki de. yani biraz egolu bir cümle işte çok yazan var da ban bakmıyorum falan diyor. bu yüzden de flört etmezdim sanırım. çünkü ilgi odağı olmayı sever bu kişiler. yani bir gün yüz verebilir güvenemezdim. yani ergen olduğunu bile düşünebilirdim hatta bu yüzden de en kısa zaman da güle güle sana şarkısını söylerdim tabi öyle bir şarkı var mı bilmiyorum
https://www.youtube.com/embed/ksdAs4LBRq810 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir gün kızın birine de bende aynısını demiştim bu da inanmadı tabi. Çıkardım telefonu 40 tane kızla konuştuğumu görünce afalladı. Hepsi de birbirinden güzel öyle çomar kezban aklınıza gelmesin. Hepsiyle 1-2 saat arayla Randevum vardı. Bu başladı kiskanmaya sileceksin onları falan. Olur olur sileriz.. bunu da aklıma geldi yazdım.😂
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSanaldan otusbirci arkadaşlara başarılar.😉😂👍
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılBununla övünüyorsa eğer net bir şekilde ergenliğini tamamlamamıştır anlamına gelir
113 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmalı? 😅
- +1 yıl
Zeki bir kadınsın, ne yapılması gerektiğinin gayet farkındasındır 😄
- +1 yıl
Maşallah dedin mi içinden veya sesli sesli :D bu çok önemli. Ben farkındayım da, senin de fikrini alaydık şurada dursaydı
- +1 yıl
Eğer ona karşı ilgimi bilmesine rağmen bunları bana deme cesareti gösteriyorsa direkt reçetesini yazar eline veririm 😄
- +1 yıl
Reçetesine ne yazıyoruz 👩⚕️
- +1 yıl
Yol yazıyorum, istediği kadar yol alabilir. Tabi benlen bir daha muhattap olmamak şartıyla
- +1 yıl
Aha, jaa sehr şşööön :D
- +1 yıl
Wooow, ne kadar da anlayışlı bir kadın 😄
- +1 yıl
💁♀️ düşün bizden de var bu zalım dünyada djjs
- +1 yıl
Olsun olsun, nadir olan her zaman daha değerlidir
- +1 yıl
☺️
- +1 yıl
Zeki bir kadın tarafından alınan eig de bir başka oluyor 😄
- +1 yıl
Aman efendim :D rica ederim
Büyümemiş bir ergen olduğunu düşünürüm. Bununla övünen insandan ne bekliyorsak 😅
16 Yorumla- +1 yıl
Var böyleleri ha 😃
- +1 yıl
Var var biliyorum, akıl yoksunu 😁
- +1 yıl
😅 fakfakir
- +1 yıl
motherFakir, anadan fakırrr kdkdkd
- +1 yıl
shsjs gömdük, toprak at :D
- +1 yıl
💅🏻😝
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben öylesiyle nasıl flört ediyorum ona şaşırım önce, sonra la yörü git derim jfhfhfh haspam ulen kendisini ne sanar böylesi ya
11 Yorumla- +1 yıl
Aa bu yönünü hiç bilmiyordum lanet olsun dhsjs dersin
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanların ona yazmasını müsaade ettiği için kendisinden uzaklaşırım..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBu tiplere prim vermeden yol vermek lazım.
35 Yorumla- +1 yıl
Yol da vermeyelim :D
- +1 yıl
Coknyazan nasil yazıyor, o yazan nerden cesaret alıyor diye sormaz misin?
- +1 yıl
Sorarım, ağzından girer burnundan çıkarım 😃
- +1 yıl
İşte ne uğrasiayım baksın yoluna diyorum. Bana deli divane olan gözü benden başkasını görmeyen biri olmalı hayatimda böyle gereksiz ego kasanlarla değil.
- +1 yıl
Yes
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana nasıl yazabiliyorlar? Sana nasıl ulaşabiliyorlar? Sen bu kadar kolay ulaşılabilen biri misin?
Ayrıca benimle bir ilişkin olduğunu da bilmiyorlar mı?
Bu bahsettiğin bana tehdit değil, kendi ayağına sıkmak olur.. derim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeni de seçenekler arasında tutan biri bana kalbini gönlünü açamaz.
Zahmet bile etmesin.
Bu cümlenin asıl ne anlatmak istediğini herkes biliyor artık.
Kaba tabir ile "Aba altından sopa göstermek." diye bir laf var ya bence bu konunun başlığına = diyip yazılacak tek şey.10 Yorumla
+1 yılBu ifadenin arkasında başka bir şey yatıyor olabilir. Örneğin, "çok yazan" kişiye ilgi duymayan birine karşı kullanılabilir. Ancak, eğer bu ifadeyi ciddiye alıyor ve flörtünüz sizinle iletişim kurmaktan hoşlanmıyorsa, bu bir kırmızı bayrak olabilir. İlişkilerde iletişim çok önemlidir ve karşılıklı olarak istekli olunmadıkça devam etmesi zordur. Eğer flörtünüz sizi rahatsız eden bir davranış sergiliyorsa, açık ve dürüst bir şekilde konuşmanızı öneririm.
10 YorumlaŞey gibi sanki bu da, "beni ne doktorlar ne mühendisler istedi..." varsaydın o zaman birine.😅
Vazgeçilmez olduklarını sanıyorlar sanırım.
(Flört-Sevgilikte diyenler için.)11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle doğru tespit jdjd
O kişi flörtözüm olmaz 😄 direkt ayrılırım çok yazan varmış ben sana onu mu soruyorum ilişki kurmaya çalışıyorum tepkim bu olurdu herhalde 😄😄
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi aşkımın bitanesi, kıymetlisi olarak hissederim, muazzam heyecan yaparım, sevdiceğimi öpücüklerimle kaplarım😁
10 Yorumla
+1 yılUfak atsın da civcivler yesin. Benden bu şarkı öyle diyenlere gelsin.
https://youtu.be/iv4LtvV2GjM15 Yorumla- +1 yıl
Hoppaa :D
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Ha bir de bunların akrep burcu olduğunu düşünürdüm. Çünkü öyle bir flörtüm olmuştu ve üniversitede yurt arkadaşımın biri de böyle derdi. İkisi de akrep burcuydu.
- +1 yıl
Burçla alakası yok bence pek
- +1 yıl
Bilemem artık. Gözlemlerim bu yönde. 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yıl"çok yazan var ama ben pas vermiyorum" cümlesini kuranla "arabam vardı ama sattım" cümlesini kuran aynı kişi olmalı.
28 Yorumla- +1 yıl
Hahah :D demeyelim öyle
- +1 yıl
ikisinin de cevabı "yok"
- +1 yıl
💁♀️
- +1 yıl
bundan yıllar önce İstanbul'da meşhur bir kulüpte korumasını "evet korumasını:))"" yollayıp yanıma gelsin tanışayım diye haber yollayan, kendini hanım ağa zanneden güneydoğulu bir kız geldi aklıma. "sen benim kim olduğumu biliyor musun" la başlayıp, "ben kimleri reddetmiş kadınımla" devam edip, "bir ilişkinin balayıp bitmesine ben karar veririmle" son cümlesini söyleyen bitişik kaşlı leopar desenli ablaya da selam olsun:)
- +1 yıl
Hahah yok artık :D film sahnesi gibi
- +1 yıl
Buzlu rakısıyla puro içmeyi hanımağalık sanan zavallı
- +1 yıl
Hahaha rakı ve puro mu 😅
- +1 yıl
Ruhen maganda
+1 yıl
Hadi oradan hadi oradan...
22 Yorumla- +1 yıl
ahaha bu ben
- +1 yıl
İkimizzz 😄
+1 yıl1 defa söylerse bir sorun arz etmez. Yani insanlar olarak kendimizi övmeden duramayız ama bi kaç defa derse bilmiyorum naparım😂
14 Yorumla- +1 yıl
Bir defa söylendi ✔️ bak işaretledim bir daha söylersen jdjsks yırtarım ağzını; mı diyelim ne diyelim
- +1 yıl
😂ellerimi kirletemem hanım hanımcık bir şekilde görmezden gelirim. Bu onu yiyip bitirmeye yeter😂😂
- +1 yıl
😅 hanım hanımcık kalabilenler bayılıyorum
- +1 yıl
😂😂teşekkürlerr ❤
+1 yılBenimle flört ettiği için yazmıyor ve pas vermiyorsa bana değer veriyordur. Zamanla etrafındaki gereksiz kişilerden kurtulur. Zaman tanırım sürekli ilgi odağında olmak için karşı cinse işve yapıyorsa yol veririm. Karakter meselesi.
10 Yorumla
+1 yılFutbol takımı kurmak için neyi bekliyorsun diyesim geldi 😄
13 Yorumla- +1 yıl
Penaltıyı öğrenmesi gerekiyormuş 😅
- +1 yıl
Ronaldo'yu izlesin ders alsın biraz 😂
- +1 yıl
Aynen öyle yapıp şaapsın djkd
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Uff ne diyosunnnnnnn harikasın ve burayı terk et derim bende 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Hemen de koviiirsen 😅💁♀️
+1 yılflört piyasasını arttırmaya çalışıyor diye düşünür salarım gider. daha hayatımda yeri bile belli olmayan adamı şımartmam, buyursun versin pasını gol olsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar sadık erkekten tiksinir. Onu sümsük sünepe ve sıkıcı bulurlar. Kadınlar çapkın erkeğe bayılır. Onu sempatik havalı ve heyecan verici bulurlar. Mevzu budur.
10 Yorumla
+1 yılÇok okuyan olunca çok yazan mecbur oluyor demektir, bu durum biraz ego tatmini haline gelmişse zaten siz şu an hızlı şarj aleti gibisinizdir elinin altında hemen kablonuzu çekip ego tavan yapılıp dar alanda paslaşmalara devam edilir bence gereksiz biri çıkar hayatından.
10 Yorumla
+1 yılYani demek istiyor ki kıymetimi bil seninle birlikteyim halbuki senden ayrıldıgım an beni bekleyen cok kadın var. Çok çirkin ya, sanirım bu cümleyi beni taniyorsa söyleyemez bile.
10 Yorumla
+1 yılİşim çıktı sonra görüşürüz derim bir daha da yazmam talibi çok kız istemem kıskançlık krizine girip kendimi strese sokmak istemiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Ucuz malın alıcısı çok olur derler , herkese boncuk dağıtırsa tabiki yazar. Basit insanlardan uzak dururum ben.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayırdır aba altından sopamı gösteriyosun yoksa elindekinin kıymetinimi bil diyosun Ona göre gardımı alıyım derim
10 YorumlaÇok yazan var derken bunu bir defa derse sorun etmem mütemadiyen söylerlersee ne oluyor derim 😀
10 Yorumla
+1 yılO an iç sesim
10 Yorumla
+1 yılUcuz malın talibi çok olur , çok yazan varsa yazmalarına göz yuman da vardır.. bi de böyle bakmak lazım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılVallahi bana dibi düştü demek ki bana pas verdi diye düşündüm ve çok da dikkate almam yani bana bunu söyleyen bir insan eğlenirim sonra yollarım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEminim doğru söylüyordur çünkü okadsr çok sahtekar dolu ki piyasada herkes başkasının duygusuyla oynamanın pesinde
10 Yorumla Kendini kıymete bindirmeye çalıştığını. Hani kaptın kaptın yoksa sırada çok der gibi😂
11 Yorumla
+1 yılÇok yazan var ben hepsine pas veriyorum çalım atıyorum orta açıyorum sonra da gol! 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yazan var madem ben de meşgul etmeyeyim der arkama bakmadan kaçarım 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılUgfff ben öyle diyenlerden kayıtsız şartsız nefret ediyorum nefffreeeeett.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılbirde benimkileri görsün sonra konuşalım neyse şey yarıştırmak gibi saçma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyyy ne gıcık insan tipi. İyi madem git onlara yaz bakalım derim
10 Yorumla
+1 yılÇocukluktan takdir görülmemenin verdiği eziklik varda kapatmaya çalışıyor diye düşünürüm
10 YorumlaBana çok yazan vae diyorsa şimdi defolup gidebilirsin derim
10 Yorumla
+1 yılYa sosyal medya ya da ben derim.
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven tavan derim ama o yazanlar sen pas vermesen nasıl o cesareti bulup da yazacak?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı ben çok bakan var fakat pas vermiyorum sağ tarafımin dolu sol tarafima geç 😂😂😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Neden mesaj kutun kapalı değil diyip kafasını kırarım
10 Yorumla
+1 yılOzaman çok yazanlarla sevgili olsun çoluk çocukla uğraşamam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi, ne yapayım ben yani? Bunu sordum mu sana! Derdim
10 Yorumla
+1 yılO zaman şanslıyım ki bana pas vermiş flörtü olmuşum derim
10 Yorumla
+1 yılGereksiz bir söylem
Ona yazan varsa kişiyede yazar vardır👒10 Yorumla
+1 yılZaten soru şekli ile bir kere kurt düştü. Kaldı ki Kürt ağaca girdi mi devirir yani.
12 Yorumla- +1 yıl
Kurt ağaca girdi mi olacaktı...
- +1 yıl
Bilemem
Allah'a emanet derim ben onlar kadar canım değilim senin gibi biri demekki ya bilge sana soru soruyorlar ya da o*ospu ki sana yazıyorlar der geçer giderim bununla övünene yol verin aga bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUkala biri olduğunu düşünürdüm ve biraz soğurdum heralde :D
10 Yorumlaolması gereken bu zaten derim ya. bebekleri yürümeye başladıklarında alkışlamamızla aynı mantık sanki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 513 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle diyen emin ol pas vermiyordur hı hı 😂😂😂😅
19 Yorumla- +1 yıl
Kesin pas vermiyordur direkt gole doğru :D emin adımlarla sjdjs
- +1 yıl
Onun örneğini de bu sitede bile gördük 😉😅
- +1 yıl
Aaa sen de mi gördün 😅çabuk gözleri yıkamaya sjjs
- +1 yıl
Neyi kimi 😅
- +1 yıl
Yok kız, takılıyorum öyle 😅
- +1 yıl
Var var ortalıkta bi dedikodu gördüm kaç gündür 😅 kızlar isyandaydı
- +1 yıl
Oha ben görmedim :D kooooş
- +1 yıl
Nature diye bi fenomen ortalığı karıştırmış sathe fotolar kullanıp.. burada çok gerçi böyleleri şaşırmamak lazım da
- +1 yıl
sjdjs hadi ya :D aman millet ayık olsun o zaman.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılAğzının ortasına kürekle vururum.😀
11 Yorumla- +1 yıl
Vurursun sen :D
Erkeğin o*ospusu diye düşünürüm. 😁😁
12 Yorumla- +1 yıl
Vay (küfür) vay hsjs
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılOy oyy, canımsın ya. Komik geliyor bana.
12 Yorumla- +1 yıl
Ya off g*eri zekalı dedim ben jdjdhdh
- +1 yıl
Hahaha :D bunu senden beklemezdim
+1 yılOnlar aşmış kendilerini ya bo. ka sinek çok gelirmiş derim genelde ucuz malın alıcısı çoktur ondandır
10 YorumlaBu cümle= ne mühendisler ne doktorlar istedi beni
11 Yorumla- +1 yıl
Kıyasıya yarışır 😃
+1 yılHayırdır kim yazıyormuş da pas vermiyormuş 🤨 Ben flört mlört anlamam. Ya benimdir ya benim, başkası olamaz. 😒
00 Yorumla
+1 yılKendimi özel hissettirmez bu durum.
Kaba olacak ama canım saçma işler.
05 Yorumla- +1 yıl
Çok kaba
- +1 yıl
**s. a. l. a. k saçma işler** yazdım, canım olarak düzeltmiş. Bir parça kaba evet.
- +1 yıl
Çok saçma ve kaba 😅
- +1 yıl
Urfa'lıların hepsi öyle, suyundan veya yeminden olsa gerek. Nezaket sahipleri gömülüyor genelde ahaha
- +1 yıl
Haha isotlar sizi 😅
büyük bir egoistlik belirtisidir. hadi ordan çekerim o kadar !
10 Yorumla
+1 yılTamam knk en çok sen ilgi göruon o zaman hadi ordan git başka kapıya
10 YorumlaEgolu ya da kıskandırmaya calışıyor ya da kıymetimi bıl mesaşı olabılır
10 YorumlaSay say hadi ayıralım yolları bay bay..
Hadisenin bir şarkısının bir parçası geldi aklıma00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat