Aldatıyor olabilir mi?

Eşim eve gelince telefonla çok oynuyor bebeğimiz olduğu için sürekli sigara içmek için mutfağa gidiyor surekli mesaj sesi geliyor dün de yine telefonla oynarken bildirimleri sessize alıyordu bana dediği sen rahatsız oluyon ya ondan dedi bana oyundan gelen bildirim diyor neyse bende dedim ne yaparsan kendine yaparsın bi hatanı görürsem çocuğumu da alır giderim dedim bana dediği ben oyle bisey yapmam senden korktuğumdan değilde Allah'tan korktuğumdan dedi son zamanlarda çok değişti içki içerdi bana kotu davranirdi ama artık bunları yapmiyor namaz kılıyor hatta bana da kıl diyor sabahta trip attım noldu yine dedi beni öptü gönlümü aldi ve gitti gece onun omzunda uyumamı istiyor surekli sabahta beni öperek uyandırdı ama beni çok şüphede bırakıyor çocuğumuzu da çok seviyor aslında yuvami bozmak hiç istemiyorum bebegim babasız kalmasın devir zaten kötü alacağım ikinci kocanın aldatmiycagi ne malum üstelik esimin aldattigina dair kanıt yok alacağım ikinci koca da beni aldatırsa bebegim bisyere babasiz kalmış olacak o daha kötü ne yapmalıyım bilmiyorum sizce aldatıyor olabilir mi
Aldatıyor olabilir mi?