Günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar☺️
Sevince göremediğimiz şeyler nedir acaba?✌🏼😄

Günaydınlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar☺️
Sevince göremediğimiz şeyler nedir acaba?✌🏼😄

Ben sevdiğim zaman sevdiğim insanın hatalarını göremeyebilirim. çünkü aşk insanın gözlerini kör edebilir yani aşlık olduğunuz kişi birden mükemmel gelir gözünüze sanki hiç hatası yokmuş gibi bende öyle olurdum aşık olduğum ve sevdiğim zaman sevgilimin kusurlarını görmezden kötü şeyleri fark etmek gerekiyor tabi ki de ama ben aşıksam güveniyorsam zaten benim gözümde iyidir sevgilim
Sevince görmediğim şeyler varsa sevdiğim için zaten görmemişimdir nasıl açıklayabilirim? Sevdiğimde görüp de görmezden geldiğim şeyler mutlaka olmuştur. Onlarda ilişki tuhaflaşınca artık görmezden gelinmez. Ama göremediklerim varsa ilişki bitince de tespit edilemez. Çünkü zaten hiç görememişsin ki sevdiğinden. Bunları görebilmek için ilişki sonrasında birlikte vakit geçirip aynı şeyleri yaşayıp sıradan biri gibi bakarak görülür
At gözlüğü takılıyor resmen. İlişki bitince beya o kişiyle iletişiminiz kesilince çok sonradan fark ediyorsunuz. Gururunuzu nasıl kırdığını, nasıl manipüle edildiğinizi. Normaldir bu ama keşke sevince karşımızdakinin hatalarını görsek o perde inmese gözlerimize
Cevap
23Cevap
Ben asıl sevince daha net görüyorum, hani umursadığım ve değer verdiğim için, herşeyi batar gözüme ayağını denk alıcak...😄
Yine çok mantıklıyım.😄
Mutlaka göremediğin birşeyler vardır
Sevince kör sağır oluyorum hataları tolere ediuorumbhatat görmezden geliyorum.
Her şeyi görüyorum ama ona inanmak daha cazip geliyor ahdjdj
Sevince gözler kapanır bir şey görmezsin
Onun yaptığı hatalar sevince ve aşık olunca yaptığı hataları göremiyordun ya da görmek istemiyorsun enin için o kusursuz oluyor
Bir insan ilişkiden ders alırsa sevincede görür diğer ilişkisinde de. Sadece tecrübe edinmesi lazım bir kere o acıyı yaşaması lazım :D
Başka kızları görmüyorum mesela 😄
Aynen agzima mıçıldığıni falan hep sonradan görüyorum. Kendi degerimi iyice düşürdükten sonra farkediyorum.
sevınce kötü tatlı yemekelrı de gormuyorum ((:
Görüyorum da sorun yapmıyorum sevdiğim zaman sevgi ağır basiyo
Çocuklara karşı çok büyük bir zafım var. Gözüm hiç bir şey görmüyor
Yaptığı saygısızlıkları, aslında hiç sevmediğini.
Bunu tespit edebilmişsen görmüşsün demek ki o zaman sevgi bitmiş
Sürekli kullanıldığın, menfaat için yanında olunduğu, sevginden faydalanıldığı vs. Iyi şeyler yazmak isterdim ama çok seven kaybeder dostum.
Her şeyi görüyorum. Aksine sevince her şeyi daha net görüyorum.
Umursadığım için sanırım
Sevince görmediğim değil de görmezden geldiklerim var. Mesela kusurları;
Sevince bazı detaylar atanabilir bunlar arasında önemli konularda olabilir
Sevince seni aşağıya çektiğini görmüyorsun, kabulleniyorsun. Sanki ona zorundaymışsın gibi tavır haline bürünüyorsun. Her şey bitince anlaşılıyor. 👀
Sevince her kusuru görmezden gelirsin. Keyifli günler..
Beni de böyle seven bulsam kusursuz olurum zaten 😁
Umarım olur o zaman ne diyelim..
Umarım. Nasip.
Gönaydınlar.😀 Sevince değil de, sevmeyince görmediğim şeyler olabilir..
Sevince tam kör oluyorum.
Diyarbakırda yıkimin olduğu mahalledeydim. Tesisler kavşağı denen yer. Eskiden oradan nehir geçiyordu. Zemin kötüydü. Darma duman oldu o bölge. En az 300 bina son anda kurtuldu yıkımdan ama kullanılamaz haldeler. Afad gönüllüsu olarak diğer şehirlerde de çaliştık. geldim biraz gırgır şamata yapalımda unutalım o cehennemi
İnsan teraziyi görmeli en başta yoksa her zaman kaybeder aldıgından fazlasını vermemeli... 🦂 '
Valla ben kör aşık gibi oluyorum saf canım bir şey
Evin tüm işini yapabilirim :)
Yeterki seveyim görmediklerimizi görürüz 😇
görmemek değilde görmezden geliyorsun
Hayırlı Sabahlar
Hayırlı Cumalar
İyi halay çekememesi
Insanlarin iki yuzunu oldumu benden uzak
Sevdiğimi görüyorum
Hayırlı Cumalar
Pp de degismis erkek sansinlar🤣
Kusurları