Severken neden bırakır
Ailesel sorunları, maddiyat sorunları vs vardır
Üzmek istemiyordur , korumak için
Sevilmediğini düşünüyordur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Severken neden bırakır
Selamlar,
Sevgilin bu konu ile alakalı sana hiçbir şeyden bahsetmedi mi? Yani baktığın zaman durduk yere ve seni severken terk etmesi hiçbir mantıklı sebebi olamaz. Sorunun ne olursa olsun sana mutlaka bahsetmesi gerekirdi.
Sonuçta hepimiz insanız gerek ailesel gerek ise çevresel faktörler sebebiyle oldukça etkilendiğimiz konular olabiliyor. Fakat bana göre hiçbir sebep yokken senden ayrılması ve konu ile alakalı sana da bilgi vermemesi çok kırıcı bir durum. Birazcık beklemekte fayda var. Belki sana bir geri dönüşte bulunabilir.
Şöyle,10 sene önce , bu erkek ile aynı sınıfta okuduk 1 sene. Sonra ben başka uni. ye geçtim.
Bu erkek yakışıklı , popüler , başarılı biriydi. Bana arkadaşça yaklaşıyordu ama anlam veremiyordum , çevresinde o kadar kişi varken neden benim arkadaşlığıma ihtiyaç duysun diyordum.
Okuldan ayrıldıktan sonra her sene arada yazardı. İletişimi tam olarak kopartmadı.
10 sene bu şekilde geçti. Bir kaç kez dışarıda buluştuk o kadar. Aramızda hiç bir şey yoktu.
Geçen sene birden her gün mesajlar atmaya başladı. Günaydın mesajları, ben okula geldim , ben işe geldim , bak arkadaşlarlayız vs tarzında fotoğraf ile nerede ne yaptığını söylüyordu ben sormadan.
Ocak ayından , mayısa kadar bu şekilde gitti. Ailesinden bahsediyordu. vs. Ben o dönem staj yaptıgım için ankaradaydım, normalde ikimizde İstanbul'da yaşıyoruz.
Ne zaman geliyorsun diye soruyordu hep buluşmak için. Neyse uzatmayayım , İstanbul'a gittim ama buluşmayı 1 ay erteledim. Sebebi ise, o tarz iddaalı bir erkeğin bana duyguları samimi gelmedi, ne bileyim o kadar kız var etrafında kimle isterse olur diye.
O sürede ise devamlı arkadaşlarım ile gezip sosyal medya da fotoğraf paylaşıyordum görüyordu oda.
Kısaca buluşmadık.
Ortak bir tanıdığımız var , kız benim yakın arkadaşım ama o erkek ile de ortak arkadaş vasıtası ile tanışıyorladı senelerdir birbirlerinde falan ekliler.
O kız bu konuyu ilk anlattığımda oldukça hevesliydi, devamlı ilgili soruyordu buluşun vs diye motive ediyordu.
Ben yazlığa çeşmeye geldim sonra. Bu erkek çeşmeye geleceğini otel bulduğunu söyledi.
Benim için geliyordu ve mutlu olmuştum.
Tam 10 senedir tanıdığım kız , bana o yazdıktan 1 gün sonra çeşmeye geliyorum falan yazdı, şaşırdım bunca sene hiç gelmedide şimdi mi gelceği tuttu ikisini nasıl idare edicem dedim.
Sonra ikiside gelmedi. Çocuk benle muhabbeti birden kesti.
O kız da sözde baya ilgiliydi bu konuya ama aylardır tek bir kez bile sormadı o çocuğu, ben konuyu açmaya çalışsam kapattı.
O kızın 5 senedir ciddi bir ilişkisi var bu arada.
Bunlar neden oldu anlayamadım sizce
kusura bakma uzun oldu ama olay bu yani
ya günahını almak istemiyorum kimsenin belki tesadüf ama ne olmuş olabilir ki? kızın ciddi ilişkisi var 5 senedir evlenirler hatta
Merhaba, aslında hepsi olabilir ama en vurucu ve en can alıcı bir sebep ne olabilir diye soruyorsanız sevilmediğini düşünüyordur derim çünkü hepsi çözülür, hallolur bir şekilde eğer sevilmediğini düşünüyorsa bu inanç kolay kolay değişmez ve kendini çok ama çok kötü hisseder. O yüzden ne kadar çok sevse de gururundan dolayı terk edip gider bir süre sonra. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
sevdiğimi söylemedim hiç. Hatta buluşmak için günlerce bahane edip oyaladım maalesef
Bu çok kötü bir şey yani kendimi onun yerine koydum da ben olsam ben de giderdim yani.
sevmiyordur bırakan insan sevmez seven insanda bırakmaz. Bir sürü sorunlarımız sıkıntılarımız olabilir ama şahsen kendi adıma konuşuyorum sevdim mi sevdiğim kişi ile bu sorunların üstesinden gelmeye çalışırım atlatmaya yeltenirim. Yaslandığınız güvendiğiniz kişi sağlam olacak gitmenin hiçbir bahanesi yoktur
yaş 19 hmm instagram bırakırsan çok makbule geçer
Merhaba
Sevildiğine nasıl emin oluyorsun bu kadar. Belkide öyle düşünmeni istedi sadece seven insanın nasıl bir sebebi olur terketmek için. İmkansız olması lazım sonunu göremediği bir ilişki olmalı ki daha fazla uzatmadan terketmeyi tercih etmiş
Cevap
10Cevap
Seven insan ne olursa olsun terk etmez gitmez bana göre ama illaki sevdiği halde gidiyorsa diyorsan da erkekler maalesef biz kadınlar gibi aynı anda birkaç sorunla beraber baş edemiyor veya birkaç sorumluluk birden alamıyorlar mutlaka sorunlar olduğunda en yakındaki kişileri bırakabiliyorlar bu da genelde kız arkadaşları falan oluyor bu durumda muhtemelen hayatında büyük sorunlar sıkıntılar vardır ve şu an bir ilişki yaşayacak kafada hissetmiyordur kendini
İlişkide sevgi tek başına çok yetersiz bir kavramdır.. Sevdiği halde ilişkinin devamlılığını göremiyor olabilir, aynı şekilde sevildiğine inanmıyor olabilir ya da ailevi sorunları olabilir.. Hepsi birer olasılıktır..
Severken bırakıp giden erkeğin herhangi bir açıklaması olamaz Ben seni düşünüyordum mutlu edemezdim işte ailemi karşıma alamadım yok işte seninle mutsuz olurduk sen daha iyilerine layıksın falanlar filanlar Bunların hepsi palavra Anladın mı tamamen palavra farklı sebepler vardır olayın altında kesinlikle ve kesinlikle hayatında ikinci bir yaşamı var ya da ailesini karşısına alma cesareti yok ya da seninle gereken şekilde gereken zamanı geçirdi seninle işim bitti yoluna devam ediyor
Çok seviyordum gittim çünkü sevilmediğim bir kalpde duramam bana beni artık sevemediğini söylediğinde tek yapabileceğim gitmek oldu, bunun bir çaresi yok keşke olsaydı en azından denerdim 😔...
''ya kızım iyi değilim ailevi sorunlarim da var seni üzmek istemiyorum. benden daha iyilerine layiksin'' şeklinde kurulan ayrilik cümlesi. sanki bir tek onda var ailevi sorun
Hepsi olabilir. Hatta başka şeyler de olabilir.
https://youtu.be/1yb_Zo-RSNMBu kızla devam etsem millet bizi birbirimize yakıştırmaz düşüncesi olabilir..
Senin enerjini sevmiyordur, muhabbetin sarmıyordur..
Ya da maddi imkansızlıklar vs
Severn bi erkek sevgisine karşılık. buluyorsa terketmez arkadaş. sebep ne olursa olsun direnir. gerisi boş
Sevmiyordur. bırakın severken ayrılma bilmem ne eskiden di o şimdi zaman o zaman değil seven terketmez nokta.
Seven terk edip gitmez asla,
Daha iyi yardımcı olabilmem için daha detaylı anlatmak ister misin❓
özelden değil istersen kısaca burdan yazabilirim
Olur yardımcı olurum
biz 10 senedir tanışıyoruz. Aynı üni. de okuduk bir dönem. Sonra ben başka uni. ye geçtim.
Ama kopmadık , mesajlaşıyorduk sık sık olmasada. O yazıyordu zaten sonra seneler sonra flörtleşmeye başladı benimle. Ben utangaç biriyim ve soğuk biriyim hatta terapiye bile gittim bu sebep ile duygularımı paylaşamıyorum. 5 aylık flört sürecinde , çocuğu günlerce ektim buluşmadım, sebebi istememem değildi utanıyordum. Hiç sevgilimde olmadı. Sonra her şey iyi giderken çekti gitti işte. İletişimi kesti. Onda bile ne oldu bir sorun mu var demedim. Oda ilgisiz oldugumu düşündü gayet normal. Tamamen bitti artık. Ortak bir arkadaştan da sorunları oldugunu öğrendim. Oda belki ondan bırakıp gitti dedi. Olay bu
Partnerin sıkılmışa benziyor ya da sorunları yüzünden terk etti❗
Peki partnerinin ne gibi sorunları vardı eğer biliyorsan ve özel değilse anlatır mısın ❓
maddi ya
Maddi açıdan sıkıntı yaşayan insan kolay kolay ter etmez sevdiğini, bunun altında başka bir neden yatıyor olabilir mi ne dersin❓
Şüphe ettiğin durumlar oldumu hiç❓
bunların hiç biri çünkü tadına baktı ise başka ballarında tadına bakma istiyordur
1. Sırada ailevi sorunlarım, kendimce sorunlarım var oluyor.
Menfatti bitmiştir
ya da başkasını bulmuştur
Sen sevdiği sanıyorsundur belki
Sevmiyodur net seven bırakmaz
Sıkılmıştır bu kadar basit ne eksik ne fazla
seven terk etmez...
bu kadar basit
Artık heyecanı bitmiştir işte sıkışmıştır
Seven erkek terk etmez
sorun şurda benim on sevdiğimi bilmiyordu
Başka biri olabilir
Ya erkeklerin mk