Aşk İlişkileri Erkekler niye beddua eden kıza cevap vermez be engeller (kız haklı)? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Cevap vermiyorlar hatalarını söyleyince Güncellemeler+1 yıl Burada basitçe anlattım ama büyük sabır var ve üzüntü var burada Erkekler niye beddua eden kıza cevap vermez be engeller (kız haklı)? Cevapla Erkek Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Yediği b. ku biliyordur işine gelmiyordur 1 0 Yorumla
eWoLution Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkeklere beddua etme gibi bir hobiniz mi var tüm erkeklere karşı bunu yapmanıza ve dünya üzerindeki tüm erkeklerle tanışıp bu duruma gelmenize tecrübenize hayran kaldım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yoo asfj komik.Ama bazılarına sadece Yorumla eWoLution +1 yıl İyi şanslıyım o zaman :D Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Siz neden peki beddua edersiniz bilmiyormusun geri döner dolaşır size gelir 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Haklıysa tutar Yorumla Soran +1 yıl Tam isabet Yorumla u Cendere1910 +1 yıl İşte tutmaz beddua size geri döner ondan kimseye beddua etmeyin Yorumla Soran +1 yıl Hedefe giden ok gibidir Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Vay be kim demiş onu bana tutmadı hiç bir beddua Yorumla Soran +1 yıl Tek kişiye göre yorumlanmaz bu binlerce yıllık şey Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Olabilir ama diuorumki beddua herzaman edeni bulur senin yanlışın vardır oda beddua etse olur mu olmaz Yorumla Soran +1 yıl Beddua edeni bulmaz, haksızı bulur Yorumla u Cendere1910 +1 yıl Beddua hicbirseyi iyi değildir delirdim kız sen neden anlamiyosun 🤣 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Beddua edecek kadar düşük zekalı tipi muhatap alması hata olacağı için 0 0 Yorumla
Aynis_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl taktik yanlış aşkım senin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Taktik yapmıyorum ki içimden geldiği gibiyim Yorumla Aynis_ +1 yıl işte bu yanlış tutucan kendini tepki vermiycen erkeğe onlar geç algılıyor sen uzun uzun bedddua etsen de anlamaz o Yorumla Soran +1 yıl Anlasın diye etmiyorum pek, rahatlamak için ki beddua da değil;Yaşattığını yaşa gibi şeyler.Evet geç anlıyorlar bir değişik Yorumla Aynis_ +1 yıl duvar yumruklasan daha çok işe yarardı Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla
Talha60 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ya çünkü haksiz olsaniz bile yine haklisiniz 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Ne cevap versinler buna 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Özür dilesin gönül alsın mesela Yorumla Soran +1 yıl Bir daha seni üzmicem desinRüya gibi :) :( Yorumla yolcu3434 +1 yıl O nasıl hayal dünyası öyle Yorumla
Mamakly006 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bedduaya ne cevap verilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Özür diler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yediği b. ku biliyordur işine gelmiyordur
Erkeklere beddua etme gibi bir hobiniz mi var tüm erkeklere karşı bunu yapmanıza ve dünya üzerindeki tüm erkeklerle tanışıp bu duruma gelmenize tecrübenize hayran kaldım.
Yoo asfj komik.
Ama bazılarına sadece
İyi şanslıyım o zaman :D
Siz neden peki beddua edersiniz bilmiyormusun geri döner dolaşır size gelir
Haklıysa tutar
Tam isabet
İşte tutmaz beddua size geri döner ondan kimseye beddua etmeyin
Hedefe giden ok gibidir
Vay be kim demiş onu bana tutmadı hiç bir beddua
Tek kişiye göre yorumlanmaz bu binlerce yıllık şey
Olabilir ama diuorumki beddua herzaman edeni bulur senin yanlışın vardır oda beddua etse olur mu olmaz
Beddua edeni bulmaz, haksızı bulur
Beddua hicbirseyi iyi değildir delirdim kız sen neden anlamiyosun 🤣
Beddua edecek kadar düşük zekalı tipi muhatap alması hata olacağı için
taktik yanlış aşkım senin
Taktik yapmıyorum ki içimden geldiği gibiyim
işte bu yanlış tutucan kendini tepki vermiycen erkeğe onlar geç algılıyor sen uzun uzun bedddua etsen de anlamaz o
Anlasın diye etmiyorum pek, rahatlamak için ki beddua da değil;
Yaşattığını yaşa gibi şeyler.
Evet geç anlıyorlar bir değişik
duvar yumruklasan daha çok işe yarardı
😀
Ne desin ki yani ben olsam bende engellerdim
Ya çünkü haksiz olsaniz bile yine haklisiniz
Ne cevap versinler buna
Özür dilesin gönül alsın mesela
Bir daha seni üzmicem desin
Rüya gibi :) :(
O nasıl hayal dünyası öyle