Siz bu durumu nasıl karşılıyorsunuz? Tamam ben aşırı aşırı kıskanç bir yapıdayım kabul edemiyorum diyelim ama normal midir allah aşkına en azından biraz da olsa sakin kalabileyim..
Arkadaşı dediğim de çocukluk arkadaşı hani kıza bakacak edecek biri değil tabii ki sevgilim , instagramda takipleşiyoruz bir kere de yemeğe gitmiştik hep beraber kızı da sadece orada tanıdım sonrasında hiç muhabbetimiz olmadı. Sevgilim de orada tanıştı kızla. Ben instagramda aktif biri değilimdir arada sırada hikaye paylaşırım sadece ama arkadaşının hiçbir zaman hikayemi beğendiğinü görmedim ama sevgilim sağolsun ikidir bu kızın fotoğrafını beğeniyor. İlkinde uyarmıştım hatta tamam demişti ona göre ne varmış bunda falan filan. Ben arkadaşının fotoğrafını beğenmiş miyim acaba da böyle diyor..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Benim yanımda beğendiğini söylemesi bana saygısızlık
Soruyu anlamadınız sanırım
Bende beğeniyorum sevgilimin erkek arkadaşının sevgilisni
Yani normal mi o zaman ama görüştüğümüz biri değil ki sadece arkadaşının sevgilisi ve instagramda takipleşiyoruz o kadar.. o zaman bundan sonra arkadaşının fotoğrafını da ben de beğenirim. Yani yanlış anlayabileceğim bir durum yok mu diyorsun.. normalde kızın fotoğraflarını ben beğenmiyordum. Böyle erkek arkadaşım beğenip ben beğenmeyince tuhaf oluyor
Erkek arkadaşın beğendiyse 2 seçenek var ya kız beğeniyordur ya da kız küfür etmicem onla ciddi düşünmeyip sadece ilişki anlamında tek gecelik bir ilişki vardır aralarında ya da erkek arkadaşını onla mutlu gördüyse o yüzden beğenmiştir
Benim sevgilimde kız sütun gibi dedi ben onun ağzına sıçtığımı hatırlıyorum eğer böyle aralarında bir yakınlaşma falan varsa aldatıyordur büyük ihtimalle
Onu en iyi sen hissedersin en kötüsü engelle o kızı baktı engelin açılıo o kızın onun sevgilisine sende durumu izah edersin onun başı yanar
Kızın fiziği çok iyi ama yüz olarak ben daha iyiyim ama lanet olsun ki aşırı fotojenik birisi ve 2 yıl fotoğraf eğitimi falan da almış o yüzden çok iyi fotoğraf çekiyor , çektiriyor.
Şahsen yüzüm ondan iyi olmasına rağmen poz vermeyi bilmem hiç kendimi öyle çektiremem. Kıza bakma gibi bir durum yok ya.. çocukluk arkadaşının sevgilisi ve arkadaşıyla da her gün dip dibeler daha dün bana pasta getirdiler birlikte..
Bir de çocuk kıza yüzük takmış.. bir de sevgilim arkadaşına çok değer veren birisi. Onunla ortak motorsiklet alacak kadar samimiler. Bilmiyorum ama ben ilkinde beğenme ben sevmiyorum böyle seyleri dediğim halde bunu yapmasına bozuldum.
Çünkü tamam ben hiç foto paylaşan biri değilim ama hikaye paylaştığımda kızın erkek arkadaşı Allah ı var hiç beğeni atan biri olmadı. Ayrıca o çocuk fotoğraf attığında ben de özellikle yanlış anlaşılmasın diye beğenmemiştim.
Bu arada ben 23 sevgilim 26 yaşında öyle çok küçük de değiliz
Anladımm
Ayrıca ben kimseyi ilişkide zorla tutmuyorum ki yanlarınsa sütun gibi birini arıyorlarsa öyle birini bulsunlar.. sanki onlar bizim hayallerimizi süsleyen erkeklerdi güya. Erkek arkadaşım da hafif göbekli , saçları olmayan höt höt birisi yani ben de o zaman gideyim kızın erkek arkadaşını öveyim olur mu? Kıskanç olduğumu kabul ediyorum ve bana göre böyle şeyler ters yani. Kız sevgilisyle fotoğraf paylaşırsa beğen gıkım çıkmaz ama kızın şahsi fotoğrafını beğenmesi beni çileden çıkarır.
Yani bunu en iyi sen anlarsın öyle bir şey olmaz diyorsan yoktur belki dediğim gibi erkek arkadaşını o kızla mutlu gördüyse ama yani aşkta güzellik önemli değil hiç bir zaman önemli olan seni swvmesi
Haklısın öyle diyince bende zaten direk ayrıldımm
Ya bana karşı çok ilgili hakkını yiyemem ve aramızda hiçbir problem yok şu an ama bunu sormazsam niye beğendin demezsem de deliriyorum.. biliyorum ki bunu sorduğumda kavga edecek benimle. Diyecek ki ben diğer arkadaşlarımın da eşlerinin sevgililerinim fotoğraflarını beğeniyorum ne var bunda
Ya bir de ilişkimiz ciddi yaza söz - nişan yapacağız. Ama benim yapım da böyle en ufak bir şeyde kriz çıkarıyorum
Anladım hayırlısı olsun o zaman
Telefonunu eline al instayı aç kızı takipten çıkar. Arıza çıkarıyorsa rahatsız oldum dersin istemiyorum dersin basit. Çok sorun çıkarıyorsa kuşkulan bu sebepten seni üzmemesi gerekiyor.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!