çünkü cevabı olumsuz olsa direk kestirip atmazmıydı hayır istemiyorum saçmalama gibisinden üstüne insatgramdandan da güzel bir video attım cevap vermedi ama yine mi geldin sen diyip tersleyedebilirdi, engellemedi, takipten de çıkmadı sizce ne yapıyor ilerleyen günlerde olumlu bir haber alabilir miyim?
şu an düşünmüyorum arkadaş kalalım ama ilerde neden olmasın gibisinden annemle instagramdan konuşuyorlar filan kızın da gönlü var ama çekiniyor gibi geldi bana ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
2 gün oldu teklif edeli
(burada onun reelsten beğendiği iki sevgili çiftin videosunu attım biz de seninle bunlar gibi olabiliriz demek istedim)
seninle daha yakından tanışmak istememin nedeni işte bu
Ben seni çok seviyorum ve istersen biz de seninle bunlar gibi olabiliriz🥹
Akrabayız biz filan nasıl yapacaz dersen aşk engel tanımaz biliyorsunki
Ben seni asla kaybetmek istemiyorum 🤍
Aramızda bozulsun istemiyorum ne seninle ne ailenle gerçekten ben seni seviyorum ve her zaman beklerim gerçekten ne yapacağımı da bilemedim kaç gündür açılmaktan korkuyordum çünkü seni kaybetmek istemiyordum, aileni de kaybetmek istemiyorum umarım beni anlıyorsundur😔
cevabı hemen vermek zorunda da değilsin beklerim ben eğer cevabın olumsuzsa da aramızda kalsın belli etmeyelim kimseye ben seni yine sever ve beklerim bunu bil.
şu an olmaz ama ilerleyen zamanlarda ben okuyum mesleğimi alayım dersen yine razıyım beklerim seni🥺
Ben seni seviyorum çünkü, her dediğine tamamım. Eğer red edersen de aramız bozulmasın arkadaş kalabiliriz ve kimse bilmez söz. senden ricam eğer olumsuz diyorsan umarım demezsin ama anne babalarımız bilmesin olur mu. Son kez seni seviyorum🤍
şu an düşünmüyorum arkadaş kalalım ama ilerde neden olmasın gibisinden annemle instagramdan konuşuyorlar filan kızın da gönlü var ama çekiniyor gibi geldi bana ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
2 gün oldu teklif edeli
(burada onun reelsten beğendiği iki sevgili çiftin videosunu attım biz de seninle bunlar gibi olabiliriz demek istedim)
seninle daha yakından tanışmak istememin nedeni işte bu
Ben seni çok seviyorum ve istersen biz de seninle bunlar gibi olabiliriz🥹
Akrabayız biz filan nasıl yapacaz dersen aşk engel tanımaz biliyorsunki
Ben seni asla kaybetmek istemiyorum 🤍
Aramızda bozulsun istemiyorum ne seninle ne ailenle gerçekten ben seni seviyorum ve her zaman beklerim gerçekten ne yapacağımı da bilemedim kaç gündür açılmaktan korkuyordum çünkü seni kaybetmek istemiyordum, aileni de kaybetmek istemiyorum umarım beni anlıyorsundur😔
cevabı hemen vermek zorunda da değilsin beklerim ben eğer cevabın olumsuzsa da aramızda kalsın belli etmeyelim kimseye ben seni yine sever ve beklerim bunu bil.
şu an olmaz ama ilerleyen zamanlarda ben okuyum mesleğimi alayım dersen yine razıyım beklerim seni🥺
Ben seni seviyorum çünkü, her dediğine tamamım. Eğer red edersen de aramız bozulmasın arkadaş kalabiliriz ve kimse bilmez söz. senden ricam eğer olumsuz diyorsan umarım demezsin ama anne babalarımız bilmesin olur mu. Son kez seni seviyorum🤍
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şu an bir sevgili istemiyor demek ya da biraz daha düşünmek istiyor. İleride olabilir demiş yani olma ihtimali yüksek gibi ama yinede belli olmaz
Bunları ben yazdım kız değil kızdan herhangi bir cevap alamadım ilerde olabiliriz eğer isterseni ben yazdım ama 2 gün oldu cevap gelmedi gelir mi sence gelirse bile olumlu gelir mi? Hemen evet demesine gerek de yok şu an arkadaş kalalım birbirimizi tanıyalım ileride bakalım neden olmasın akışına bırakalım gibisinden bir şey dermi sence çünkü ailesi biraz tutucular sevgili gibi konularda kız çekiniyor olabilir diye düşünüyorum zaten okumak istiyor bir de siz ne düşünüyorsunuz?
" arkadaş kalalım ama ilerde neden olmasın gibisinden annemle instagramdan konuşuyorlar " ilk mesajında böyle demişsin o yüzden yazdım
Hmm ufak bir cümle yanlışlığı olmuş orada annemle konuşuyorlar evet ama böyle değil reels video atıyorlar ilgi çekici şeyler kalp atıyor kız filan annemin doğum gününü kutladı annem de onu böyle yani
"Arkadaş kalalım ama ilerde neden olmasın" bunu ben kendim yazdım acaba böyle bir cevap alabilir miyim diye kendi düşüncem yani sizce alabilir miyim? Çünkü olumsuz olsa direk kestirip atmazmıydı saçmalama ya ne alaka gibisinden olmaz seninle böyle bir şey de demedi ilerleyen günlerde olumlu bir haber alabilir miyim sence?
Haklısın olumsuz olsa zaten cevap verirdi. Kız şu an kararsız bence. Naz da yapıyor olabilir bilemiyorum. Olumlu ya da olumsuz ne cevap verir bunu söylemek zor. Sen ona değer verdiğini hissettir onunla normal sohbet et ilgi göster eğer kızda seninle sohbet ederse iş o tarafa doğru gidebilir diye düşünüyorum
Naz yapıyor diye ben de düşündüm ama nasıl anlarım bilemiyorum. Story filan atsam diyorum onunla ilgili bakıyor yani aşkla ilgili ona sadık olacağıma dün attım mesela olumsuz bir tepki vermedi hoşuna gidiyor ama bir şey yapmıyor olabilir mi? Bana sizce ne zaman bir cevap yazar ya da ben karar verdin mi gibisinden bir şey yazıyım mı bunu yapmayayım mi sıra onda mi artık
Sıkmak da istemiyorum çünkü istediğin zaman cevap verebilirsin dedim yani rahatlasın biraz kasmasın diye şu an sevgili olmayalım arkadaş olalım birbirimizi tanıyalım ileride neden olmasın gibi bir cümle duymak istiyorum en azından olumsuzluk yerine sizce yazar mi bunu? Çok teşekkür ettim valla cevap verdiğiniz için
Yani sen diyorsun cevap versin aşklı meşkli konuşim rahat rahat. Ama kız öyle düşünmüyor şu an ya da kararsız. Cevap gelmezse ben olsam arkadaş olarak konuşmaya devam ederim zaten sohbete göre kızın sana verdiği cevaplara göre iş o tarafa gider ya da gitmez
Rica ederim
Ama cevabı çok merak ediyorsan da yaz 3-4 gün sonra ne oldu çok merak ettim filan diye kızmaz bence en fazla yine cevap vermez
Yok ya aşklı meşkli konuşmak değil istediğim senin dediğin gibi en azından arkadaş kalıp güzel bir şekilde konuşarak akışa bırakmak kaybetmek istemiyorum çünkü beklerim de ben 2-3 sene sorun yok yeterki başkası ile olmasın ben çok seviyorum. yani şu an düşünmüyor olabilir bunu bana güzel bir şekilde anlatıp yinede arkadaş olarak yavaş yavaş birbirimizi tanıya tanıya konuşabilir miyiz ilerde de neden olmasın düşünebilirim gibisinden ben bari böyle olsun istiyorum
Sizce ne zaman yanıt verir bana ben açılalı iki gün oldu kaç gün daha beklerim
3-4 gün sonra diyosunuz tamamdırrr ama yazar demi belki de benim yazmama gerek kalmadan yani terslemez de yine cevap vermezse ben bunu nasıl algılayım olumlu mu olumsuz mu?
Yani kızın karakterini bilmiyorum o yüzden tersler mi bilemem. Ben olsam 1 hafta cevap vermezse cevabı olumsuz fakat hafif bir açık kapı var gibi düşünürüm yani bu sadece benim düşüncem
Bence cevabın ne yazma arkadaş olarak sohbet et onun cevaplarına göre seninle sohbetine göre ileride tekrar açılabilirsin
Tamamdır kardeşim eyvallah çok teşekkür ettim tavsiyelerini dikkate alacam umarım güzel haberler alırım seni de haberdar edecem çok teşekkürler bana zaman ayırdığın için:)
Bişi değil dediğin gibi beni haberdar edersen güzel olur
Tamamdır ederim ne demek
cesaretine hayran kaldım tebrik ederim kanka senin beklemek ten başka çaren mi var
valla çok zor oldu ama açıldım umarım kaybetmem hem kızı hem ailelerini çok seviyorum hele kızın annesi beni nasıl seviyor keşke senin gibi bir damadım olsa her erkek senin gibi olsa gibisinden ya ben beklicem ama ne zamana kadar sence ne zaman cevap verir söyler demi bir şey ben de yazsam mi ki acaba cevap vermedin kararın ne gibisinden olumsuzda bir haber almak istemiyorum valla eğer olumlu ise yazsa bari olumlu bir haber almak için kaç gündür dua edip ağlıyorum yaa umarım reddetmez güzel bir şey der
eger cevap verirse banada soylesene
hey takıp et beni
konuşalım
Söylerim tamamdırrr sence ne dicek olumlu bir şey söyleme ihtimali mi daha yüksek olumsuz mu
Takip ettimm
sohbete gel mesaj at
Mesaj atamıyorum ki xper seviyen yeterli değil diyor
kaç sevıyesin
2 seviye diyor
3 olsan olurduher neyse konuşurduk seninle tanışırdık falan
nasıl akaraban oluyor
3 nasıl olacaz bu platformda da
Valla babamın ablasının oğlunun kızı oluyor yani kuzenimin kızı kuzenim 35 yaşlarında var kız 17 yaşında