Merhaba sevdiğim kız çok uzaktan bir akrabamızın kızı iki gün önce açıldım herhangi bir cevap gelmedi. ne demek bu çekiniyor mu?

çünkü cevabı olumsuz olsa direk kestirip atmazmıydı hayır istemiyorum saçmalama gibisinden üstüne insatgramdandan da güzel bir video attım cevap vermedi ama yine mi geldin sen diyip tersleyedebilirdi, engellemedi, takipten de çıkmadı sizce ne yapıyor ilerleyen günlerde olumlu bir haber alabilir miyim?
şu an düşünmüyorum arkadaş kalalım ama ilerde neden olmasın gibisinden annemle instagramdan konuşuyorlar filan kızın da gönlü var ama çekiniyor gibi geldi bana ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?
2 gün oldu teklif edeli

(burada onun reelsten beğendiği iki sevgili çiftin videosunu attım biz de seninle bunlar gibi olabiliriz demek istedim)
seninle daha yakından tanışmak istememin nedeni işte bu
Ben seni çok seviyorum ve istersen biz de seninle bunlar gibi olabiliriz🥹
Akrabayız biz filan nasıl yapacaz dersen aşk engel tanımaz biliyorsunki
Ben seni asla kaybetmek istemiyorum 🤍
Aramızda bozulsun istemiyorum ne seninle ne ailenle gerçekten ben seni seviyorum ve her zaman beklerim gerçekten ne yapacağımı da bilemedim kaç gündür açılmaktan korkuyordum çünkü seni kaybetmek istemiyordum, aileni de kaybetmek istemiyorum umarım beni anlıyorsundur😔
cevabı hemen vermek zorunda da değilsin beklerim ben eğer cevabın olumsuzsa da aramızda kalsın belli etmeyelim kimseye ben seni yine sever ve beklerim bunu bil.
şu an olmaz ama ilerleyen zamanlarda ben okuyum mesleğimi alayım dersen yine razıyım beklerim seni🥺
Ben seni seviyorum çünkü, her dediğine tamamım. Eğer red edersen de aramız bozulmasın arkadaş kalabiliriz ve kimse bilmez söz. senden ricam eğer olumsuz diyorsan umarım demezsin ama anne babalarımız bilmesin olur mu. Son kez seni seviyorum🤍
Merhaba sevdiğim kız çok uzaktan bir akrabamızın kızı iki gün önce açıldım herhangi bir cevap gelmedi. ne demek bu çekiniyor mu?